Filosofi-flumm

De blev klart ikväll. Wei va skönt. Då kan ja börja jobba me Jehovas imorrn. Tror ja glömt att berätta de - ska besöka Jehovas på torsdag kväll på en av deras cermonier. De ni... spannend.

Läste lite ur polisrapporten till mitt p100 arbete. Ja e så pepp på att söka reda på folk som står namngivna. Ska göra de på skolan me start imorrn. Då ska ja ringa polismannen som höll ett föredrag på skolan för en vecka sen. Förhoppningsvis får ja komma och besöka honom nu i veckan, och ännu mer förhoppningar har ja om att mötet blir på polisstationen. Sen kan man ju få drömma om att det skulle bli i ett förhörsrum, tänk bara vilken inspiration man skulle få!
Blir så taggad varje gång ja öppnar filen..!

Har slappat ganska mycke som ja sa tidigare att ja skulle göra. Fast ja har tagit tag i saker och faktiskt skrivit färdigt den lilla uppsatsen, spånat vidare på p100 arbetet  +  påbörjat andra lovikka-vanten till Anna!

(Upptäckte att mamma och lillebror bakat pepparkakor som ja blev tvungen att smaka på me kall mjölk till.
Nu e de ju nästan jul! 3 veckor kvar!!)

Men nu ska ja gå och tappa upp ett varmt bad. Och så ska ja jäsa en halvtimme eller så till musik. De har ja förtjänat... (enligt min egna skala).

Ha de finemang!


Kommentarer

Kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0