Every now and then I fall apart

One down ten more to go..

El-soporna blev jag ju som sagt klar med. Kändes skönt för då behövde jag inte göra nåt på lektionen idag - yees.
Suttit med projektarbetet ett par timmar nu. Bara fått lite mer detaljideér men det är lite kvar att göra nu. Med lite menar jag en del. Och med en del menar jag alldeles för mycket..
Kanske ska ta en sväng förbi min handledare och prata lite. Bara haft två samtal sen vi började trean, haha - inte att rekomendera..

Sen blir det kanske en tur till Indiska där Emma tydligen sett någon klänning som skulle passa mig. Den var för "söt" för henne, haha jeahapp men att vara söt är iaf något.

Ikväll blir det lite party party fast utan alkohol för min del. Snålar nu ju^^. 50 dagar kvar till studenten! Ska tydligen ta med ett kubbspel har jag lyckats lova. Tja, gräset har ju kommit fram, men det går inte riktigt att springa barfota än..

Nu sitter tjejerna mina och planerar fredagen. Själv är man fast hos mamma som barnvakt åt lillebror heeeeela kvällen in på sena timman. Jaja, ska försöka söva ner honom tidigt så man kan jobba resten av kvällen, natten, morgonen och dagen därefter och resten av helgen.
Feel the panik..

Hittade en bild på min dator av min supertuffa lillkusin Timothy. Haha jag är typ avundsjuk på honom, diggar ju min faster och han får träffa henne varje dag medan man själv får det 2 ggr per år..

image103

Tjupp

Kommentarer

Kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0