Nafsande i öronsnibben

Idag är första dagen på det nya året, det gyllene året 2008. I år tar ja studenten, åker iväg på nån veckas tågluffning ut i europa, jobbar förhoppningsvis nån månad innan den nya världen väntar på andra sidan atlanten - USA..!

Så hur såg förra årets sista dag ut, för de är väl de ni vill veta?

Började med tjejmiddag på haga med Anna och Sara. Därefter kom Robin och hans tre kompisar med singstar och flaskor och glada humör. Stunden senare kom Abbe, Nicke och tre kompisar till dom.
Själv inväntade ja Tim, men nyårsafton som de va så fanns ingen villig chafför utanför stan så han kunde inte ta sig in.. trist tråkigt surt..
Totalt blev vi 12 pers nere i källaren - tre tjejer och nio killar. Livat värre med singstar och backar med öl..

Ner mot kajen för att titta på fyrverkerierna på tolvslaget där vi kom ifrån varandra och de bara va ja och Sara tillsammans precis när de slog. Men sen hittade vi igen dom andra efter ett tag. Krävdes tre försök att få upp champagnen, men sen så kunde vi fira tillsammans.

Sen va de efterfest uppe på haga men av nån anledning splittrades gruppen åter upp och ja fick nyckeln. Så de blev ja och nån Christian som gick först mot haga. För att ge er en överblick i tillstånden vi va i så kan ja säga så mycket att om vi hade blivit överfallna hade de nog vart ja som fått rädda oss båda..^^

Uppe på haga halvt däckade samma kille i soffan. Inte bra med tanke på att hans kompisar hade en spritpenna...hehe.

Tiden flöt på snabbt men ändå i lagom takt. De va visserligen lite nafsande i öronsnibben men de finns en förklaring.
Sen kan ja hälsa till alla er optimister att nej, de finns knappt någon möjlighet att få tag på en taxi på nyårsnatten. Efter en halvtimme av upptaget-toner i mobilen hamnade ja tillslut i en telefonkö i 7 minuter innan ja fick veta att de skulle dröja ytterligare en och en halv timme innan ja kunde få en taxi. Great. Fast envisa Tim lyckades fixa en taxi som kom och hämtade upp mig efter 20 minuter.
Så min första sömn på de nya året fick ja dela med min sötnos ute i holmsund.

Gott nytt år allihopa som läser min blogg!

Kommentarer

Kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0