Skvaller och nyheter

Igår var en informationsrik dag.
Först fick jag höra att en klasskompis från gymnasiet gjort slut med sin kille (vart tilsammans nåt år kanske..?) och istället blivit ihop med min musiklärbare från gymnasiet..(!) Där ser man där ser man...

Efter det fick jag lite matnyttigt skvaller på jobbet som förändrade min syn på mitt jobb totalt. Hur fan ska jag kunna stå ut till sommarn? Blir att klistra på sig colgate-leendet som jag gjort så många gånger tidigare. Chefen tycker jag är duktig iaf (han sa det till en annan tjej då jag inte var där, weii) så tills vidare är det lugnt.

Sedan får jag ett sms från C som innehåller denna rad:
"..hörrö sötnosen bli inte rädd nu men jag har rakat av mig allt hår och färgat det guldbrunt de du.."
Han har alltså gått och snaggat sig den lilla filuren och han vägrar skicka en bild utan jag får vänta tills jag kommer.. mutter mutter haha.^^

Strax ska jag ta tag i nackskinnet och börja städa mitt rum. Husvisning om ca 6 timmar och då ska det vara kliniskt rent varenda yta av huset, yay vilken dag att se fram emot..

Snoka i mobilen...

Favorit i repris! (eller snarare, jag har tråkigt..^^) Menmen iaf, ta fram mobilen och gör som jag om ni har lika tråkigt:

Har du pussat nummer 7?
André : Jao tyvärr.

Vad har du för relation  med nummer 25?
Emmas Johan : Har festat med honom och han är gammal lagkompis med min brorsa.

När ska du träffa nummer 18?
Clara spanien Jordi : Var tänkt att vi skulle bo hos hennes familj i Barcelona men mobilerna dog så vi kunde inte ringa..

Är nummer 49 söt?
Joella : Aadå, Hedlunds lillasyster.

Vad var ditt första intryck av nummer 87?
Rosa i Italien : Energisk, hyper, trevlig servitris som tack o lov kunde engelska. (Var tänkt att vi skulle ta en fika med henne dagen efter, därav anledningen till varför jag har hennes nummer..)

Gillar du nummer 6?
Amanda H : Jodå vi är numera arbetskollegor, hade man inte kunnat ana för nåt år sen.

Har du träffat nummer 45 den senaste månaden?
Jesper : Nej han bor numera i Tjeckien och pluggar till läkare den token.

När ska du träffa nummer 17 nästa gång?
Christian : Haha passande fråga till rätt person. Om ungefär exakt 9 dagar och 15 timmar.

Är du nära vän med nummer 24?
Emil N-M : Nej vår enda kontakt är genom föreningen och jag har trots det inte utbytt många meningar med honom.

Har du gått på bio med nummer 50?
Jonas N : Haha aa faktiskt såg jag Narnia med han och ett par andra för nåt år sedan.

Skulle du kunna gå ut med nummer 43?
Isa klassen : Har gått på krogen med henne en gång i våras.

Vad pratar du och nummer 9 oftast om?
Anna : Umeå, jobb, gamla minnen, framtida fester, jobbiga saker och sånt.

Skulle du kunna ge nummer 40 en kram?
Hampus : Njae vi har ingen sån relation riktigt..

Vad har du och nummer 34 för relation?
Faster Marie : Min coola faster som jag fått mitt andranamn efter. Jag är nog hennes look a like också.^^

Vad skulle du vilja göra med nummer 68?
Micke : Ehm... han har vart med och spelat paintball med mig tidigare så får väl säga det dådå.

Vad är det bästa med nummer 93?
Simon visby : Producerar låtar och skickade några till mig för typ ett år sen.

Brukar du och nummer 80 träffas?
Petra hem väst : Sällan, nån gång per år stöter vi på varandra på stan. Fast ska umgås med henne hela helgen som kommer.

Sanningens ögonblick

"Skulle du vilja delta i en trekant utan din flickvän/pojkvän?"
Om så vore fallet, varför har man ens en partner..?

Imorrn ska jag jobba sju timmar med chefen. Jag lär ju göra bort mig totalt.. men, money money it's all I want with it..
Lite jobb på onsdag igen och sen kvällspasset mellan 23-03 på fredag.

I helgen är det Sävcon igen som jag åter lovat att dyka upp på (alla vägar leder tillbaka till Sävar - den förbannade hålan..) Ursäkta språket (extra ursäkt till Peter som nog fått stå ut med det värsta^^) men jag skyller på pms hehe.
Ska iaf häcka där hela helgen förutom då jag jobbar.
Så om folk får sms sisådär 4 på morgonen så är det för att jag har tråkigt..^^

Idag har jag fönstershoppat igen, fast jag föredrar att kalla det "planerad shopping". Ska ge mig ut på onsdag tror jag och köpa ett par saker jag spanat ut. Ska bara trixa lite med mina konton så det inte tar slut halvvägs haha.

Avundsjuka

Min kusin är inte ens 5 år fyllda och se vad roligt han får leka med..!

Hade inte vart så tokigt att köra fyrhjuling när man var så liten. Visserligen testade jag på gokart men det hela slutade med en krasch så var väl lika bra de..^^

Den här helgen har jag tjänat igen pengarna jag la ut på stövlarna jag köpte i fredags. Känns lite positivt iaf och tänkte fira det med en ny shoppingdag haha.. måste ju passa på när man väl har råd hehe^^

Nu ska jag nog kila i säng för mina ögon orkar inte med nå mer.


Så typiskt mig...

Lyckades skaffa mig en blånagel och spetsa ett finger på jobbet idag. Stabilt..^^

Nu sitter jag och vilar magen i soffan, får se vad man ska hitta på ikväll dådå. Kan troligtvis inte hyra film o se då Billy och hans ragg lär ha tagit upp tvrummet. (om inte så ligger det ändå vägg i vägg med hans sovrum så nej tack..)

Sitta i mörkret i soffan på mitt rum med lite tända ljus och spela gitarr kanske? Beror väl lite på vad som visas i vardagsrummet.^^

Nu vill jag åka söderut. Nu nu nu!
Pratade med chefen idag iaf och det gick bra att vara ledig en vecka när jag åker ner v45. Behövde inte ens förklara varför så det var nice.

Nu är det en svensk film som heter "Som man bäddar" på femman, lovar jag kommer drömma om att jag är gravid eller nybliven mamma inatt, great...

Lugnet före stormen

Bara jag och hunden kvar i huset nu, dom andra har farit iväg för att se innebandy. Själv ska jag iväg och jobba kl13 efter att chefen ringde igårkväll och hörde om jag kunde komma in idag. "Jajemen!" blev mitt svar, haha desperata jävel..^^

Drömde om subway inatt igen, tror det är tredje natten i rad och det skrämmer mig. Dessutom har jag drömt tre gånger om något som skrämmer mig ännu mer (säger inte vad då drömmen angår en läsare), jag behöver verkligen en drömtydarbok så jag får bukt på det här..

Tror minsan jag ska fixa med övningskörningspapprena senare i helgen så jag kan komma igång iaf. Lär skriva in mig på körskola också fast där lär pengar flyga sin väg fort som fan så ovan körare jag är men behöver det där kortet nu, speciellt då mamma lovar mig jobb så fort jag fått det.

Fort Minor - Remember the name

Favorit i repris:
12 dagar kvar... <3

Händelserik dag

Idag har vart en trevlig dag. Först vaknade jag 8 av ett sms från min kusin (lite väl tidigt kanske^^) som tackade för grattis-smset jag skickade inatt.
Grattis på födelsedagen (igen) lillkusen!
Sedan dess har jag vart igång hehe. For ut och joggade igen (tog mig typ en timme att övertyga mig själv om att det var en bra idé) fast idag var det frost och minusgrader ute vilket var mindre trevligt..

Därefter duschade jag och lugnade ner pulsen i soffan innan jag gick ner på stan för att äta lunch med mamma. Blev på Rex vilket var sweet. Fast alla affärsmän och rika studenter kollade ett par extra gånger på mig och undrade väl vad jag hade där att göra haha.
Fick även låna lite pengar av mamma så jag kan överleva tills jag får lön i november.

Gick hem igen med nyköpta batterier till internetdosan så jag kunde spana över min ekonomi lite bättre. Visade sig att jag fått dubbelt så mycke i lön som jag hade räknat med. Får klura lite mer över det där men jag tackar och bockar iaf.
Dessutom hade jag bortglömda hundralappar på ett annat konto jag aldrig använder. Inte illa!

Bokade även en resa till Huskvarna för en stund sen, happy happy happy! Åker nattåget den 5:e och kommer hem igen den 13:e så jag får ett par dagar med C den här månaden ändå..

Over and out

Boten Anna - LoL!

Hahaha jag och Emma kör Boten Anna på singstar i våras. Och i stundens hetta började båda göra movsen han gör i videon. Haha så kul det ser ut!



Haha vilken feeling jag fick in i ansiktsuttrycket, I feel the flow..

Idag var jag och fikade på stan med Sara. Eller tja, försökte snåla men billigaste ätbara tinget var en chokladboll på 22kr och till det hinkade jag i mig 3 glas vatten. Kamel - jao^^.

Snart är kl21 och det är onsdagkväll så då vet alla vad som gäller. Grey's Anatomy!

Bring me that horizon

Ska försöka boka tågresan nu i veckan, ringde och tiggde lite pengar av mamma så jag har råd att åka. Kan få en tur och retur resa på 755kr vilket vore nice.
Nästa problem är bara hur jag ska lägga fram det för chefen på subway haha. Får dra en fin snyftarhistoria som delvis är sann..^^

Sitter och ser sista Rockyfilmen på tv nu, får alltid ångest när jag ser Rocky.. tror inte jag är alltför förtjust i boxning helt enkelt..

Om 3 timmar ska jag på visning med pappa på en lägenhet han spanat in. Har ingen aning om vars den ligger, hur stor den är eller nåt, men det får väl bli en överraskning.. man kanske blir ute ur det här huset tidigare än jag trodde.
Vad kommer hända med julen?

Fönstershopping

For ner på stan med Billy idag som sagt, satte in lite kontanter på kontot och köpte en tröja på rea - 49kr.
Hittade även ett par skor jag blev förälskad i, tror jag ska gulla lite med mamma och snyfta över hur trasiga mina nuvarande är..
  
Skorna blev väldigt blanka och ljusa på den här bilden, dom är svarta egentligen.

Kom hem i lagom tajming till att mäklaren kom för att fota rummena. Haha jag är stolt över mitt rum, tragiskt..
Spelade lite tvspel sen med Billy - dödadöda spel haha^^.

Har insett en sak idag. Basse är i människoår ungefär 57 år, men jag lovar han beter sig som en 20årig grabb som går på viagra med vissa hundleksaker. Man blir ju äcklad, jag tänker kastrera min hund om jag skaffa en i framtiden.
Just nu är den gamla figuren "Affe" hans offer.. uuuuusch!


Morgonmotion

Idag ställde jag klockan tidigt för att fara ut och jogga - hör och häpna! Hahaha ska dock inte säga hur länge eller hur långt jag sprang för då försvinner min heder..^^

Nu ska jag kila och dammsuga och städa undan dom sista sakerna sen ska jag ner på stan med Billy som lovat att bjuda mig på lunch, sweet.

ciao

Söndag = "vilodag" = bullshit

Vaknade av ett sms 04.40 imorse från ett nummer jag inte hade på mobilen. Efter ett par konstiga meddelanden lyckades jag lista ut vem det var men har fortfarande inte fått svar på hur personen i fråga fått tag på mitt nummer...

Sedan upp 8.30 (eller okej, vaknade då men låg kvar och drog mig i sängen en halvtimme) för att städa rummet. Och då menar jag inte "städa skrivbordet" eller "fixa soffan", utan en total makeover för hela rummet.

Blev tvungen att ta bilder för att visa eländet jag kämpat på med många många timmar idag. Och ja jag vet jag är en seg städare..
Drog ut allt jag hade i garderoben på golvet i olika högar. Hela golvet togs upp.^^


Jag fick hoppa för att ta mig mellan dörren, skrivbordet, soffan och sängen..

Min stackars soffa begravdes..

Den här lilla garderoben hade en hög av saker på totalt ca 130cm.. btw, hyllorna har jag snickrat ihop själv haha.

Men till sist fick jag till ett mysigare rum..
Mys, gissar på att det kommer se ut nåt sånt här i annonsen:



Lyckades till och med somna ett par minuter ikväll då jag låg och lyssnade på musik i soffan..

Min hylla med random saker.
Överst - stenar från Mexiko och Monaco, snäckor från Mexiko, solfjäder från Spanien och mask från Venedig.
Andra - klippbok från mina tre år med tjejerna, tur-med-pengar groda (funkar ej^^) och tavla från C´s mamma.
Tredje - blå hyllan med ljus ljus ljus och en studentnalle.
Fjärde - litt film, musik och studentnalle igen.
Längst ner - dumphyllan^^.

Imorrn ska jag dammsuga och stöka undan det sista innan fotografen kommer.

Jobbig söndag att vänta

Imorrn blir det till att ställa väckarklockan och ägna hela dagen åt att städa mitt rum. Inte för att det är stökigt (enligt mig haha^^) bara att jag måst rensa rensa alla ytor så det bli tomt istället för smockat.
På måndag eller tisdag kommer en mäklare för att fotografera och jag vill ju inte precis förstöra en bild bara för att jag är lat..

Orka.

Får se vars man hamnar till jul eller våren. Kvar här är man då inte.
Kommer sakna det här huset. Alla minnen, barndomen, julaftonar, födelsedagskalas, syskonbråk, förstagången upplevelser osv osv..

Men någon dag måste man flytta, hade bara inte räknat med att det skulle bli så här.

"It's a little bitter.."


Sista hösten i det här huset.

Hard work work

Började dagen med att skura typ hela köket - luckor, kylskåp, kakel mm. Sen fick jag ett samtal från subway då dom ville ha lite hjälp så for in dit så fort som möjligt, vill ju jobba så ofta jag får.
Gick bara bra att jobba, blir mer säker för varje dag så det är nice.. råkade dock skära upp en skinflis längst ner på insidan av tummen. Blood and pain..

Nu sitter jag hemma i fotöljen och smälter maten till nån film jag inte riktigt hänger med i..

Kalla mig nörd men jag sitter och räknar för varje dag hur mycket lön jag tjänat ihop för varje dag. Uppe i 1000kr nu efter en vecka - helt överlycklig tragiskt nog haha..

Identitet bestulen

Igår fick jag höra nåt som fick mig att gapa och inte veta om jag skulle gråta, skrika eller skratta.
Någon har använt mitt namn - Sanna Marie Lindgren - och en bild på mig i en kontaktannons i tidningen som hela västerbotten läser.
Va fan??!
Är det ett skämt så var det inte det minsta skoj!
Hedlunds mamma hade sett annonsen och reagerat och frågat henne om jag inte redan har pojkvän.

Har personen i fråga som lagt ut annonsen inte insett att det är olagligt? Får jag se annonsen eller konkreta bevis på att den faktiskt handlar om mig tänker jag polisanmäla det.

Jag är int på bra humör..

Klänningar

Åh jag vill ha dessa klänningar, om man ändå hade pengar att skaffa sig en ny garderob med massa nya plagg..

Från nelly.com :




Dom har dessutom gratis frakt hela veckan vilket lockade en hel del kan jag lova..

Och från Gina Tricot :








Jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill ha!
Suck..

Hot food

Idag har jag anmält mig till ett par kurser på universitetet till våren. Får hoppas man kommer in på nån så man får större möjlighet att sedan komma in på nåt spännande program till hösten. Gärna stockholm eller göteborg..
Och sen såklart - CSN bidrag! Hehe det jag ser fram emot mest^^.

Idag lagade jag och Billy mat. Tyvärr missade vi en detalj på tandooriburken vilket ledde till att grytan blev jättestark och nästan oätlig. Fast som vanligt var jag bäst på att hålla minen haha.

Imorrn ska jag städa bland gamla saker och välja vad som ska kastas bort och sparas. Blir jobbigt menmen måste bli bättre på att släppa taget om saker o ting.

Subway here I come

Jajemen!
Igårkväll ringde chefen och ville att jag skulle komma förbi och jobba ett par timmar idag, och voilà..! Ska jobba samma tider på onsdag igen, 16-19 så det känns nice. Kanske man kan få ihop lite pengar så man dels kan handla julklappar och sen förhoppningsvis fara en liten tur ner till jönköping o tillbaka..

Imorrn blir det chillidill hemma, kanske ska laga Billys byxor bara för att va snäll..


Lite bilder

Tänkte lägga upp lite random bilder från min dator idag. Lite smått o gott med en gnutta nostalgi - enjoy!

Min kärlek


Rocktema 14 december -07


Vi hade vunnit något stort januari -05 tror jag det var..


En bild jag tog förra vintern.


Lillebror liten med änglalockar.


När han var en liten go plutt!


Jag hade tråkigt igår och lekte med camen^^.

Apelsinjuice

Min nya drog är apelsinjuice.
Eller nya och nya men jag insåg det häromdan att när jag väl bor själv i en lägenhet så lär det nog alltid finnas apelsinjuice i mitt kylskåp..

Nu sitter jag och väntar på att en snickare ska komma förbi och hämta upp några paket som står i vår hall. Hmm kom just på att det där säkert lät någolunda scary. En snickare som åker typ 10 mil enkel väg en fredagskväll för att hämta paket här då jag är ensam hemma.. Haha men det är lugnt jag har ju min "vakthund" här^^

. . .

Så då har han åkt igen. Gick på en minut haha.

Nu ska jag försöka komma på nåt vettigt att göra av den här kvällen. Good luck..



Jag just nu i min lilla mörka vrå.

Videosamtal

Igårkväll hade jag mitt första videosamtal där båda har mic. Just nu försöker jag ha det andra men mitt msn (internet) gillar att förstöra för mig..

Kort sammanfattning av dagen:
Regnat sedan jag vaknade imorse ända till då bror min kom förbi vid 19 tiden = jag kunde inte gå och handla mat. Eller tja nog kunde jag gjort det, men att gå 6 km i spöregn lockade mig ej.

Har kollat lite kurser till våren man kan gå och hade till och med tänkt anmäla mig men då mitt internet fortfarande inte tycker om mig så gick det ju som det gick..
Istället har jag fått skriva ner utbildningarnas och kursernas namn på ett papper så jag kommer ihåg dom.

Jag önskar jag ansträngde mig mer i skolan så man hade haft bättre betyg och kunnat bli vad man vill bli.


You're poison running through my veins

Okej, kvällens plan ser ut såhär:

- Tappa upp ett skållhett bad med massa skum, tända värmeljus och spela härlig musik. Tänkte ligga där så länge som möjligt innan det blir kallt, kanske sisådär 45 minuter. Sen ska jag kura upp mig med myskläder o filtar och se snyftmysfilmer som Patrioten, Braveheart, Atonament och the Notebook.
Köpte naturgodis idag som jag ska knapra i mig också.

Sweeeeeet..

Förtidspensionär..?

Idag kände jag mig nästan som någon sjukskriven förtidspensionär.. Skulle iväg på ica för att handla lite mat och så då det börjat ta slut här hemma. Tog med mig hunden även om jag visste att det skulle bli jobbigt att gå hem.
Hur som helst, inne på ica tog jag fram min lilla fusklapp med en lista på saker jag tänkt ut i förhand och allt går så smidigt det bara kan.
När jag sedan skulle gå hem började jag känna på mig hur jobbigt det skulle bli.. har fortfarande ont i vaden sedan i lördags och nu gick jag med en ica-påse i ena handen, kopplet till hunden i andra + en axelväska med 4kg socker och mjöl.
D e t   v a r   t u n g t .
Och det var kallt ute, precis så där lagomt att även om det är sol så känner man hur fingrarna stelnar.

Efter ungefär 30 minuter kom jag till slut hem från ica. Tog mig över en timme att skaffa mat för vecka, yay..

Idag tänkte jag laga lövbiff med potatisklyftor och kanske nån chili/vitlöksröra till det.
Imorrn blir det nog resten av lövbiffen jag köpte..
Därefter tänkte jag leva på pasta^^

Nu blev jag riktigt sugen på att flytta hemifrån. Fast då vill jag inte bo mitt ute i ingenstans där man blir paranoid så fort det blåser och huset knakar..

Näe nu ska jag tina upp potatisen från frysen. ciao


Fredag kväll = ....?

Jepp här sitter man hos mamma och häckar. Försöker få photoshop att funka på datorn men går ju enormt bra.. not.
I just neeeeeeed it this week!

Imorrn blir det jobb på antingen cover club eller schlagerlkubben (samma lokal, två olika garderober) sak samma vars man lär träffa roligt folk ändå^^.

Sedan resten av helgen och i princip hela nästa vecka ska jag leva ensam med hunden, yay... dom andra åker ner till sthlm och jag vet faktiskt inte varför jag inte följer med, fast tror anledningen heter Sassi och är en gammal, söt och underbar golden retriver.

Hunden snarkar...

Suck.. Basse ligger och snarkar i en av fotöljerna just nu. Helt otroligt hur högt en hund kan snarka! Jag kan helt seriöst höra honom snarka från ett annat rum med en stängd dörr och en hall emellan..
Dessutom brukar han gå runt i huset vid typ 2 tiden på natten och gräva på mattor och vägglister.
Gissa om det är irriterande..?!

Jaja, hittade 20 kr i småmynt idag i källarn, det var nice.

På lördagnatt ska jag jobba i garderoben igen - yeeees hoppades intensivt på att hon skulle höra av sig och fråga mig. Får se vad man träffar på för fyllosar den här gången hehe.
Kanske man kan få en liten slant till julklappar i år ändå..^^