Jobb på valborg

Yes arbetsmyra som jag är tackar jag sällan nej till extra jobb, speciellt på högtider som jul o påsk..
Nu är det valborg som inte blir av för mig. Eller tja, jag får ju se resultatet av de när alla fulla 18åringar kommer förbi garderoben, tappar bort sina lappar, börjar gråta, skriker, äter uppvarandras ansikten o smeker nån uppraggad bruds bröst helt öppet när jag ska ge henne sin jacka.

Nej tack skona mig den synen..

Idag var ugnen kvar där mitt (andra) projektarbete var inne. Den första fick en massa luftbubblor och smälte ut så höll tummarna den här gången.
Och reaktionen när jag såg resultatet var:
"HELVETE! SATAN OCKSÅ!" Sen gick jag ut ur rummet.

Menmen det blev bättre än den förra men inte så perfekt som jag tänkt mig. Lite kul var det när min lärare kom fram till mig och sa "vilken tur att du tar det som en man iaf" haha ja tur det..

Lite roligare:
 

Sen gick jag på stan och mötte Anna o Nicke för att inhandla lite inför imorrn.
Köpte mig även en shaker o dropp-korkar och när jag kom hem för en timme sen o lite mer fixade jag en drink åt mig själv bara för att testa början på min utrustning^^ haha fast  hade inte så mycket virke att jobba med..

Helg

Den här helgen har jag vart både flitig och lat.
I fredags var jag som sagt på stan och handlade lite sommarplagg. Sedan blev det jobb på x3m på natten där jag försökte hålla räkningen på hur många jag kände igen, blev 18st till slut..^^

Haha tvångsbeteende..

Sov till kl14 på lördagen innan jag gick upp, strosade runt ett tag och for till Anna för att laga pizza. Blev en kombination med kyckling, bacon, paprika, majs, oliver, zucchini och en jäkligt go tomatsås!Därefter bar det av till cover club där jag hjälpte till att rodda baren och denna gång förbereda 15 mojitos haha.^^ Men fick iaf beröm av mina "lärare" för att dom var väldigt fräscha och goda så jag är nöjd..!

Idag har jag suttit på bron och läst en bok, maxat radion inne i huset och bara njutit av solen. En smula röd blev man vilket gör att sommarn känns ännu närmare än förra helgen när snön fortfarande låg på marken.
Gick till macken i jeans o linne och frös inte en endaste gång, tänk om vi får en rekordsommar i år, gud se skönt!

Money money money...

Så har man fått både studiebidraget och lönen vilket innebär att man är rik igen, woho!

Detta firades med ett par oplanerade köp till en oplanerad summa haha jaja det är bara sommar en gång om år och har man vinter 6 månader i sträck förtjänar man stunder som dessa..


En somarklänning jag köpte utan att titta på prislappen hehe..


Blommor! Jag är inne i en period av löv och blommor..


Som sagt - blommor..
Fast försöker att inte köpa svarta plagg men det är iaf andra färger också (vitt och grått^^) + mönster så känner mig en smula duktig ändå..


Haha och sen, såklart, en vit liten portmonä med röda och rosa blommor.
Vad är det för fel på mig?? Haha hjälp..!


LOVE

L - Livet
       O - Oh wow
                                                                    V - Väldigt överraskande händelseutveckling
                    E - Extremt normalt


Haha..

Dags för den traditionella resumén över vad jag haft för mig på senaste tiden:

9e april for jag ner till jönköping för att hälsa på Christian igen vilket var väldigt skönt att få komma ifrån stressen o träffa honom igen. Soligt och varmt, viss skillnad mot norrland..
Mindre kul var mitt andra "blodsockerfall" senaste två månaderna som skedde inför både han och hans kompis.. Aja Sanna+stress+avkoppling = kräkningar o epelepsiskakningar(^^)

Fredag 17e var jag tillbaka i umeå dit våren börjat komma (snön börjat smälta o isen bryta i älven).
Tjejkväll med Anna o Sara där vi hade skoj med ansiktsmasker, godis, chips och filmer.
Lördag hjälpte jag till vid en danstävling på Gammliahallen där Michaela var med och tävlade (vann dessutom!) och två timmar senare började mitt nattpass på subway. Var hemma runt 5 på söndagmorgon efter att ha vart igång ca 21 timmar i sträck..

På universitetet hade mitt projekt misslyckats i ugnen över påsk så fick börja från noll i måndags vilket inte var särskilt roligt men men vad ska man göra..
Har även börjat svetsa ihop ramen till mitt bord så lite framåt går det iaf..

Igår var jag på en 2,5 timmes lång undersökning av min käke hos tandläkarstudenter på tandläkarhögskolan. Ska fortsätta undersökningen nästa vecka, får se hur det kommer gå.

Idag bestämde jag mig för att hoppa av de två kvällskurserna i konst och teckning som jag går för att försöka satsa på matten och klara av den kursen. Annars måste jag plugga över sommarn och tenta av den i september vilket inte lockar alltför mycket..

Det var väl allt för den här gången.


TatueringJag vill ha en eller två liljor på sidan och upp på revbenen. Fast inte så stor.. och kanske inte färg, inte så mycket iaf..
Törs man? Och när..?

Mer nyköpt

Jag har slösat pengar i helgen och den här veckan. Men ska man så ska man..

En blus. Och mitt armband från Paris med eiffeltornet på^^

 
Grå-svart randig tshirt och upptäckte även att jag köpt en till i liknande nyans som blusen ovan^^ haha smidigt..

Så två bilder på mina öron bara för att jag köpt nya guldpluppar - kan ni se skillnaden på mina Quasimodo-öron?

Shopping


Var på stan med Anna och Sara igår för att handla lite. Blev ett par nya jeans och ett sommarlinne i klädväg (visste inte riktigt hur mycket pengar jag hade på kontot haha) och sen lite mindre nödvändigheter.

Funderar på att köpa ett par sandaler också. Eller kanske två och sen ett tredje par på köpet på skopunkten hehe..

Btw helgens stora nyhet skedde igår, Sanna Marie Lindgren stod i baren på rockklubben cover club i umeå igårkväll 5 timmar..! Hade enormt roligt även om nerverna spökade en hel del (speciellt då man ser ett spöke) fast med tanke på att jag är en äkta nybörjare så var det ändå ganska skönt att få sluta vid 23.30 när det var väldigt mycket folk..^^

Sen vidare till subway där jag började vid midnatt för att göra mackor åt fyllosar, först super jag ner folk sen föder jag dom med mat. Känner att jag bidrar med mycket till samhällets blodcirkulation haha.

Vet inte om jag har så mycket mer nyheter för den här gången. Imorrn ska vi börja med metallarbeten på universitetet till våra projektarbeten vilket ska bli kul och på onsdag har vi planerat påsk-knytkalas som överraskning till vår lärare.

Och sen på torsdag.. dåååååå änteeligen bär det av med nattåget söderut! Resan går Umeå-Skövde-Huskvarna, alltså inte via sthlm.
Hade jag kommit ihåg att Peter fyller 20 om en vecka hade jag planerat resan via fjollträsk menmen to late for that now.
Huvudsaken är att jag kommer fram till Christian :)

Stabilo..

Ibland är man ju jättesmidig med att öppna juicepaketet så man lyckas skära av en bit skinn på tummen med pekfingernageln..^^