Mys


Sommar


Njutning


Kärlek


Fridfullt


Drömmande

Besatt?

Jag kan bli fascinerad över mig själv lite då och då. Nu är det en sån period, jag är helt besatt av Stephene Meyers böcker (Twilight-böckerna). Haha skrämmande för jag känner igen det från Sagan om ringen-perioden.

Efter mina två lektioner imorse var jag på stan och köpte bok nr2 och 3. För en halvtimme sedan läste jag ut den andra boken och mina fingrar kliar så in i helvete efter den tredje..^^ Jeeez tror inte jag har känt nåt sånt starkt behov efter nåt så enkelt som en bok tidigare, fast ska väl vara glad att det är litteratur jag är beroende av och inte droger heehee..... humorn på topp!


Skulle inte förvåna mig om jag sitter på premiären av New Moon i höst med alla tonårstjejer haha.

I övrigt har jag inte gjort så himlarns mycket idag, vart på stan som sagt imorse (satt 1½ timme på en bänk i centrum innan affärerna öppnade woho!) och sedan jag kom hem har jag glassat i solen och skaffat mig ännu mer bränna. Fast som vanligt kommer pappa - glädjedödaren - och visar sin egen bränna. Hans hud är lika mörk som mina födelsemärken..

Sommarkvartersparty eller nåt

Vet inte riktigt vad man ska kalla det men vår gata ute i Täfteå ska träffas på en gård senare i eftermiddag för att grilla, äta och umgås. Jag har lyckats lova mamma att vara med så just nu har jag skickat in en chokladtårta i ugnen då alla ska ha med varsin efterrätt.

Därefter kommer det bli hyfsat stressigt då jag på någe vis ska ta mig in till stan för att träffa Sara och senare kanske möta upp Robin vad han nu hade för idéer (han som tyckte jag hade så roligt åt "Pyramiden" senast vi träffades...^^)
Hade ju gärna tittat på cruisingen i stan men vet inte om jag hinner in i tid såvida jag inte lyckas få skjuts av Stålmannen vilket knappast lär hända.

Helgens sura äpple:
-
Sverige förlorade igår på straffar (måste erkänna att jag glömde bort matchen o när jag slog på tv:n hade straffläggningen precis börjat så jag hann känna av spänningen)
-Michael Jackson har släppt taget om denna värld. Om jag hade råd hade jag inte tvekat en sekund på att boka resa o biljetter för att se hans show han skulle ha men så blev det inte. Nu i sommar lär hans musik nog bli ännu mer populär än dom senaste åren, jag får väl dra till en MJ och Ted Gärdestad sommar i år. Mmmm...
-
Min mobil kommer dö när som helst och har inte möjlighet att ladda den förrän typ inatt. Får se till att inte komma ifrån Sara för annars lär det inte gå bra haha..

Bravad

Idag gjorde jag nåt bra. Jag tog första steget mot min rädsla och begav mig ut för att göra umeå osäker. Gick faktiskt väldans bra, gjorde då iaf inte bort mig på nåt vis.

Igår blev det en sväng på stan, lunchade med mamma och köpte litt grejer.
Blev bland annat "Om jag kunde drömma". Har hört att den ska vara bättre än filmen och idag har jag lyckats plöja igenom halva boken innan jag tvingade mig att lägga undan den haha.


Hörde det ryktas om en sväng till Dammsjön imorrn med grillning och mys med släkten för farmor fyller år. Får fundera på om hon ska få fatet nu eller om jag ska vänta till jul..?

Hur som haver, nu kommer solen och sommarn - här ska de njutas! Wheels på lördag, måste planeras..^^

Sen sist

-Har hälsat på i Emmas nya etta i Sundsvall.

-Haft en invandrarkille som tåflörtat och iakttagit mig en hel natt på tåg.

-Oroat mig för mitt dygnet-runt-illamående dom senaste 3 veckorna.

-Sagt godmorgon till en älg på en tåg perrong.

-Ätit fem tuggor nudlar som enda maten under 24 timmar.

-Druckit grogg med Sara och pappa till Billy Elliot.

-Sovit utan duntäcket (!)


Drag me to hell

Såg en trevlig film på bio med Anna igår. Tror jag missade ett par minuter av filmen då jag bland annat inte ville titta på nån äcklig tant spyr i nån annans mun...


Sen såg vi även typ världens sorgligaste film - Aurore. En film som inte finns någonstans och efter en halvtimmes sökande på internet inatt hittade vi igen författaren till boken också. Om jag så måste beställa den från USA så gör jag nog det.

Tårarna sprutade.
Inte helt oväntat med tanke på att dom gör det ett par ggr om dagen nu för tiden..

En dag på stan

Idag var jag på stan med Anna och använde bankkortet flitigt..^^


Blev ju som en del påsar haha.


En jeanskjol från Only. Och ett par mysko knän på den här bilden aja den bju jag på.


Sommarklänning!


Tshirt från HM.


En till tshirt från HM.


Tshirt från Gina Tricot som kommer vara väldigt skön dom dagar man bränt sig..


Ett par nya skor har det också blivit. Eller tja, två st men orkade inte ta kort på dom andra haha.


Köpte en sån här också bara för att det är sommar och doften påminner om utlandet.

Hahaha vill inte veta vad den här veckans kostnad har vart, men ovanligt hög har den vart...

Aldrig mer studentskiva!

Gårdagens jobb i garderoben hör nog till den värsta kvällen på det jobbet. 1500 biljetter hade sålts och av någon anledning tyckte vår chef att det räckte med att bara ha två i garderoben (två garderober = 4st garderobiärer totalt). Det är hälften än vad vi brukar vara löningshelger.

Vilket innebar att  typ 500 studenter trängdes för att hamna först i kön i garderoben där jag och Cornelia stod. Fullt kaos men fastän dom druckit sen 6 på morgonen så hade dom ändå mer hyfs än packade 25-30 åringar. Lyckades även flörta till oss ca 70kr i dricks var^^

Haha vad jag kommer sakna mest är ju nästan Peter och Kopp i baren. Min kvinnliga närvaro har knappast lugnat ner dom utan snarare tvärtom. Berättade för Kopp att han ramlat överbord från en kryssning i nån konstig dröm jag hade häromnatten, som hämd dränkte han ner min rygg med vatten när jag totalt jätteoskyldigt hämtade dricka i baren. Sen sprang han därifrån så jag inte kunde kasta isvatten på honom..

Dagens sämsta: Det har regnat och vart grått hela dagen så jag har inte gjort nån vettigt sen jag vaknade.
Dagens bästa: Om 5 dagar är jag framme!

The end

En 8 månader lång relation med Subway tar slut ikväll runt 00.30 när jag låser dörren för sista gången.
Jag må va en av få som säger upp mig i dessa arbetstider.. men fy faaaaaan vad skönt det ska bli!

Hoppas det blir lugnare än i söndags och att tiden går fort så man får det överstökat. Får se om väktaren med gluggen kommer och handlar en steak av mig ikväll igen haha^^

I söndags när jag hade stängningspasset hände något helt overkligt i sista timmen. 5st ryssar kommer in och efter många problematiska beställningar så har jag gjort en teriyaki macka med senaps dressing på. UUUUSCH! Senapen är det ingen som tar och jag fattar inte ens varför vi har den. Tror inte nån har fyllt på den dressingburken under tiden jag jobbat där..
På skinka o kalkon mackor kan jag förstå det, men teriyaki??! Ja se ryssar...

He ska ju va sweet onion och curry på..

Jag har fått sömnproblem (igen). Kan inte sova på kvällarna utan ligger vaken timmar istället vilket börjar bli rätt så tröttsamt. Har säkert något med mina efterlängtade sovmorgnar att göra haha att sova ut på morgonen är underskattat. Christian kommer få dras med min morgonslöhet stackarn. Fast kanske bättre det än morgonpiggheten jag haft..

Nära skjuter ingen hare

Igår hade jag chansen men kunde inte ta den, attans. Peter sa att jag fick jobba med honom o Rickard i baren om jag ville för det saknades folk men då vi bara var två i garderoben på cover så kunde jag inte gå därifrån trots att det var väldigt lugnt.
Det var ju sådär lagomt trist.

Får höra ifall jag kan få nån chans nästa helg. Fast säsongsavslutningskvällen kanske man inte vill börja med bartendering...^^


I'm gonna miss it.

Dilemma

Se ut som skurken Jaws ett år eller lev på soppa resten av livet.


Tror jag ska flytta till norska fjällen och bo i en stuga på nåt berg under ett års tid om jag måste gå runt sådär..

Anledning:
I tisdags var jag tillbaka på tandläkarhögskolan för att få besked om vad som är fel på min käke. Tydligen fick jag en inflammation där för tre år sedan och den har aldrig riktigt släppt utan istället utvecklat någon som heter artros. Det är en slags sjukdom som bryter ner leder, i mitt fall käkleden.

Dessutom har jag fått en diskförskjutning - disken som ligger mellan huvudskelettet och käkbenet har flyttats fram och ligger nu på fel ställe och tar i varje gång jag försöker öppna munnen (detta har jag fått se på mina röntgenbilder). Detta har lett till att det just nu är ben mot ben som gnids när jag gapar = inte bra = mitt käkben håller på att nötas ut och har fått skavanker som leder till alla knastrande ljud som låter.


Fina teckningar^^ Den gröna pluppen är där disken egentligen ska sitta, den röda är där min sitter - ivägen för käkbenet att röra sig.
Det hackiga är mina skavanker på käkbenet som egentligen ska vara runt o fint, inte kantigt och gropigt som mitt är..

För att förhindra att det går för långt fick jag tre alternativ.
1. Gör övningar med käken 4ggr om dagen och håll tummarna att det blir bättre.
2. Gör en tandreglering och köp därefter en skena att ha dygnet runt i 1 års tid.
3. Gör inget och du kommer till slut inte kunna öppna munnen alls.

Jag gråter.

Har fått sommarn på mig att bestämma vad jag ska göra. Önskar man kunde blunda och när man sedan öppnar ögonen har det bara vart en hemsk dröm..