VM i brännboll

50 poliser och dubbelt så många besökare på akuten än en normal helg. Där har ni nationalhelgen i Umeå - Brännbollsyran aka Brännbolls VM (största turneringen i sverige, det land där sporten är som störst^^)
Min roll i det hela? Var med och dömde matcher hela lördagen och i år hela vägen upp till finalen!

Folk som inte är insatta i cupen tycker väl att det inte är nåt speciellt, men för oss som är är sista helgen i maj insparken till sommarn i Umeå och allt därtill.

Ett par tusen personer som var på ängarna i helgen för att se match efter match, spex efter spex för att sedan samlas och se den stora finalen. Där mitt i allt är jag den som räknar poängen, gah!

Übermench vann finalen mot tidigare tre års vinnarna BK Rel.

I torsdags fick jag besök av ingen mindre än Antonia som kom upp för att hälsa på denna underbara helg. Och på fredagen blev det grillning (jag Sanna Lindgren stod och grillade vid pappas gasol-grill woho), drinkar (min uppgift var även att blanda^^) och taggning innan vi hoppade på en buss upp till Ålidhem. Och nej vi är inte så dumma att vi for till fysikgränd.
(ett studentkvarter där årets värsta fest är under yran helgen - soffor slängs ut genom rutor, misshandel, bilbränder, våldtäkter, fylla fylla fylla osv osc)

Checka proffset!

Antonia o Sara.

Sen går jag, Antonia och Sara till corona men på vägen dit kommer vi på att vi måste gömma sjunollorna vi hade med oss. Snilleblixtar som man får så slängde vi in dom i en buske på universitetsområdet...

Vid fönstret där det lyser slängde vi in 6st burkar haha..

Glada tjejer!

Framme vid corona, frågar hur mycket folk det är där inne och får svaret 154st av dörrvakterna. Vi går in, betalar inträde o garderob innan vi inser att det är vi tre och bara personal där.
Går ut, skäller på vakterna, träffar på två skelleftebor som vi delar taxi med ner på stan.
Far till x3m (arbetsplatsen), får gratis inträde, gratis garderob, personalrabatt i baren vilket var femhundra gånger bättre än corona (inte konstigt att dom gått i konkurs..)

Lördagen började liknande. Robin o Anna kom hit till mig och vi spelade kort där det gick så totalt värdelöst på mig så jag i princip hinkade 1½ glas med egenblandad drink o 1 glas vin på rad.
Sen mådde jag inge bra haha..

Går ner på stan där det är massvis med poliser, väntar på skjuts upp till ålidhem, splittras då vi åker lagligt i bilen, ser fyllosar skrämma upp en stackars igelkott i centrum, åker hem, chillar, somnar.

Sa hej då till Antonia idag och nu börjar blicken fastna på skärmen på datorn. En smula trött..

16 dagar kvar..

HAHAHAHAHAHA!!

Jag döööööööööör kan inte sluta skratta!!!


Framöver

Okej så här ser tiden ut framöver för mig:

- Jobb i garderoben inatt 22-02
- Universitetet imorrn förmiddag
- Kl 14 kommer Antonia (som jag förövrigt inte träffat på cirkus 9 månader) till stan för att hälsa på
- Kl 18 är det grillning på nydala med uni-klassen
- Fredag blir det grillning och skoj. Robin som kommer hem från Australien efter 8 månader ska vara med på ett hörn så blir en mini reunion.
- Lördag 10.30 ska jag börja med dömningen på yran (pigg? - njaee ytterst tveksamt^^)
- Resten av helgen ska jag umgås med tjejerna mina.
-Tisdag är det återbesök på tandläkarhögskolan och då ska jag få ett svar på vad som är fel med min käke woho! Dvs OM dom lyckats lista ut det...

Sen måste jag sätta mig ner och skriva en uppsats om allt vi gjort i glaskursen under den här terminen. Vilket lär bli rätt så många sidor..


Vår utställning på universitetet.

Smidigt...


På självaste löningsdagen o allt... rackarns!

Röntgen

Måndag var en flängig dag. Var dels hos frissan och skaffade lugg (tänk, mitt hår räcker ända ner till nacken nu..!) och sedan bar det av till sjukhuset för att röntga käken.
Kände mig som om jag var med i nån science fiction film när läkaren monterade fast mitt huvud och sedan låste fast hela ansiktet med nån metallgrej mot hakan innan den stora hårtorksmaskinen fälldes över mig och började snurra runt huvudet åt alla håll o kanter.

Men det coolaste var ändå när jag såg på håll att maskinen fotat min käkled i mikroskåpisk inzoomning! Fast kan ju mycket väl ha sett fel men det såg ut som en bild ur biologiböckerna och den vill jag väldans gärna köpa..

Lägger upp lite bilder från senaste tiden, lättare att läsa om man har en bild till..^^


Långt hår + lugg numera..


Solnedgång från bron.


Byggt legohus med lillebror.


Bulle i nacken^^


Tiffany-tavla


Så kan det också gå..


Lilla söta goa gulliga Raku har vart och charmat alla i klassen, no big surprice..


Vi har värme här uppe i norr ocksåååå!


Prickade 6 av 13 hmm...


Mine<3

It's a mad world


You make my day shine
It's true, just so you know


Idag hade vi möte om hur vår utställning v21 ska se ut. Om det blir så som vi kommit fram till så lär det bli en väldans tillställning..

Har fått tid till röntgen om två veckor vilket är väldigt skönt, trodde jag skulle behöva vänta ända till i höst men icket!


Soluppgång = hemgång

Kl 04.45 var jag hemma imorse efter en lång lång lång natt på subway.. Närmare bestämt 8½ timme (8½ timmes ob lön^^).

Sov till 14 idag så känner mig lagomt nyvaken fortfarande.

Börjar jobba igen om tre timmar så vet inte riktigt vad man ska göra av den här dagen, hinns ju som inte med nåt. Stämde gitarren lite och satte mig på altanen för att spela lite. Blev inte så länge men var ändå rätt så skönt.

Haha så tragiskt har inte gjort nåt varken idag eller igår så har inget att berätta på bloggen..
Jo en sak, faaaaaaaaaaaen vad jag saknar er Emma o Antonia! Inte bara jag heller utan vi som är kvar här i umeå.
Känner mig så dum som inte ringt, när jag väl har fritid skjuter jag upp det och jag vet inte varför..

Hur som helst, tänker på er hoppas ni har det bra i er lägenhet. Hoppas det finns tid att träffas i sommar annars avlider jag..!"She a maniac, maaaniac on the floor.."