Torsdag är buggkväll

Denna vecka har vår grupp fått byta från nybörjare till forsättnings ettan. Skillnaden mellan "nybörjare" och "fortsättning" borde alla kunna ana..
Här var man van vid att växla mellan 4-5 olika killar under 1 timme, men nu plötsligt var det snarare 40-50 karlar i alla möjliga åldrar under 1½ timme. Svettigt men skoj var det iaf!

Har vart ledig hela dagen idag så passade på att boka tvättstuga på förmiddan och när det sen va klart for jag iväg på iksu och gymmade en timme. Japp du läste rätt - gymmade. JAG. Haha vilket skämt! Malplacering är det rätta ordet för den timmen..

Ledig imorrn igen och då tänkte jag försöka hinna städa lite och diska för att sen plugga inför högskoleprovet som är på lördag.


Uttråkad.

Att rymma från akuten

Det var inte meningen och inte planerat, men man måste ju ta chansen när den kommer..!

Igår vid lunch började jag få ont i magen men tänkte inte mycket mer på det. Var väl bara för att jag hade vart hungrig och sen åt fort som det vart lite knas, men inget annat.
Under lektionen började det sedan göra mer och mer ont och jag gnällde lite på skoj för Hanna om att magen gjorde ont. När jag sedan gick hemåt tre timmar senare började det krampa allt mer och väl hemma kunde jag knappt sätta mig ner och när jag väl satt kunde jag varken lägga mig eller resa mig igen för det högg som satan i magen.

Tog det lilla lugna ett tag innan jag hörde av mig till min privata sjuksköterska Billy (aka ena brorsan) som frågade om han skulle komma över och titta till mig. Var väl en bra idé tänkte jag som inte hade nåt inplanerat, och en stund senare kom han instormandes och började undersöka min puls och alla symptom.
Efter lite diskussion med hans kunniga studentvän och sjukvårdsrådgivningen for vi två timmar senare till akuten. Vi såg ut som ett sorgligt familjeförhållande då han går runt med ett blåöga, jag har blåmärken på armarna från beachvolleyn + att jag höll mig för magen hela tiden som om jag vore gravid.^^


(Gick inte att fånga så bra på bild men tja.. blåmärke från beachvolleyn)

Efter blodprover och två timmars väntetid senare mådde jag som fina fisken men fick ändå träffa en sköterska som tryckte hitan och ditan på min mage för att sedan skicka mig vidare till gyn. Fick veta att jag inte är gravid och att mina äggstockar var friska vilket ju var trevligt haha..

Sedan hände ju det roligaste denna månad.. den kvinnliga gynekologen var inte så bra på svenska och när hon sa att jag var klar och kunde gå så tolka jag det som att jag var klar på akuten och kunde gå hem. Inte att jag var klar på just den undersökningen och kunde gå tillbaka till väntrummet..
Jag tog tillfället i akt, sa åt Billy att jag fick gå (vilket jag ju faktiskt trodde) och stack därifrån. 10 minuter senare ringde en av läkarna och frågade vars jag tagit vägen, höhö. Fick order att komma tillbaka morgonen därpå (dvs imorse) för att kolla så dom inte missat nåt.

 
Summa kardmumma: Jag är inte gravid och jag har inget akut med blindtarmen. Blodprovet visade ett förhöjt värde av vita blodkroppar vilket tyder på att jag haft/är på väg att få en inflammation i kroppen.
Så kanske var det ingenting utan bara lunchen i en hungrig mage som gjorde jävligt ont, eller så var det nåt helt random och jag är på väg att bli förkyld, eller så kanske min blindtarm börjat strula men väntar ett tag innan den dör helt.

To be continued...

Norrmejerileverans

Vaknade av ett sms från storebror halv 9 imorse. Han undrade om jag ville ha lite grejer från jobbet. Jag fick två matpåsar med mjölk, fil, smör och bappelsinjuice.





LYX!

Har hunnit diska en del nu på morgonen innan jag ska iväg till Hedlund och plugga inför högskoleprovet. Ska försöka hinna träffa Petra sen också som kommit hem från Blekinge och förhoppningsvis städa mer hemma innan det bär av mot iksu ikväll då det blir beachvolley!


One to go

Skrev fysiktentan idag. 6 timmars skrivtid och efter 1½ timme var jag i princip klar med alla, skulle bara finskriva allt. Jag som brukar sitta 5½ timme i vanliga fall! Nåt måste ju blivit fel i mina uträkningar, fast jag hoppas på det bästa men förväntar mig det värsta.^^

Imorrn är det dags för nästa tenta - Matte D helvetet. Håll tummar för mig!

Det fina med det hela är att jag är ledig torsdag och fredag, tjoho!


Nej

Vaknade av att jag grät imorse. Jag hade en dröm där jag jobbade ytterligare en natt på subban och alla jag jobbade med fortsatte släppa in sina vänner även efter stängning och vi blev kvar hela natten ända till morgonen, folk var sjukt otrevliga och ingen lyssnade så jag bröt ihop till slut, då vaknade jag och det bara fortsatte.

Jag är trött, sjukt trött. Inte många timmars sömn den här helgen utan det är plugg som gäller dygnets ljusa timmar.

Dags att klä på sig och fixa matlåda, destination universitetet.


Livet när det är som bäst!


Brassestol i vårsolen.


Visslande på vovven som kom skuttandes.


Hjärtat.


Härlighet definierat.


Glassa.


"What? I've done nothing.."


Lillebrors lista över djur han sett på Skansen. URGULLIGT!

Burlesquefest!

Det är korsetter, det är naket, det är red lips, det är sex, det är högklackat, det är burlesque!




Det är inte många som lyckas se drogad eller askalas ut då man i själva verket är nykter, men jag får väl skylla på fotografen eller nåt.^^ Kul var det i alla fall haha!

Sneak peak..


Bilderna från Burlesquefesten har ännu inte blivit delade på fejjan, men hittade en som jag tänkte dela med mig av!

What's the deal!?

1. Eric Saade.. suck! Min musiksmak är tydligen inte densamma som Sveriges majoritet. Jag är urless på alla discolåtar som alltid alltid alltid kommer tillbaka år efter år i Eurovision, man har ju hört alla redan!
Heja Swingfly, Daniel Karlsson och the Playtones! Orginellt is the shit!

2. Att gamla ragg (plural) hör av sig på en lördagkväll får en verkligen att känna sig speciell. Menar, det är ju inte alls en fem-i-två känsla över det..

3. Världen rent allmänt. Såg nyhetsbilder på aftonbladet.se över hur vågen där borta i Japan dränkte och drog med hus, bilar, båtar och gud vet vad. Hemska minnen kommer tillbaka, hoppas verkligen det inte är lika illa drabbat som sydostasien 04!

Jag börjar nästan gråta när jag ser det här. Kommer ihåg hur orolig mamma var när Sverige fick veta vad som hände. Var nere på Dominikanska Republiken då, och trots att det låg en hel kontinent mellan oss och tsunamin så var det högsta beredskap på vårt hotell. Obehagligt, skrämmande och sorgligt är vad det är.
Alldeles för många naturkatastrofer har hänt de senaste åren -  tsunamin, haiti, pakistan, vulkanen på island och så nu jordbävningen och tsunamin i Japan. Dags att inse att nåt är fel.

Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt

Precis när det kändes som vår så kom snön och blåsten tillbaka. Jomantackar!

Ikväll var det bugg igen och det är fortfarande lika kul. Haha oj så man gör bort sig, tur bara att killarna har humor (typ alla, Ronja fattar^^) haha. Har stora förhoppningar att det kommer gå kalas på öland till sommarn!

På tal om sommarn.. om exakt tre månader ligger jag förmodligen på en luftmadrass i en pool och solar i Thailand. Bara så att ni vet!
 

Hahaha lyssna på den här, den är underbar! :


Studentsportardag

Istället för sportlov har man som student på universitet något som kallas studentsportardag. Då är det inga lektioner och det är väl tänkt att alla studenter har denna dagen på sig att åka iväg och sporta. Min dag ut som så att jag och Hedlund ska gå och shoppa grejer inför burlesquefesten på fredag. Shopping är ju en sorts sport..^^


Det ska vara korsetter, strumpebandshållare, röda läppar, lockar, naket..

Måste upp till förrådet och försöka hitta några kläder jag inte vet vars dom tagit vägen, sen diska och vika tvätt innan det bär av mot staden!


Så lite gör så mycket

I tisdags kom pappa förbi och hjälpte mig sätta upp tavlor och hyllor på väggarna. Har vart helt kalt på väggarna de 7 månader jag bort här haha!


In action.


Blev ju som värsta myspys nu!


Och så i köket. Där kommer Thailand- och Londonbilderna hamna. Yeah you heard me - London babyyyyyyy!