Galen bilfärd en tisdagmorgon

Cruisade runt genom Umeå imorse vid halv 8 innan skolan. Galet värre. Fast ja gjorde ju inget galet såklart - utom att ja lyckades fylla på vatten i någon behållare under motorhuven..damn I'm good. Skulle far eller bror min läsa det här nu skulle dom sucka och skaka på huvudena. Ja är väl inte fullt så kunniga som dom är.

Och igår spelades de gitarr inför publik utanför familjen för första gången..ehm..ja. Ingen kommentar på hur bra de gick.

Ikväll blir de till att jobba på pjäsen igen mellan 18 och 22. Sen blir de kanske lite röjning efter men ja räknar inte med att få stanna kvar så länge. De kommer ja inte orka med..

Nu är det bara 6 dagar kvar till julafton och den stora frågan är ju såklart : "Har du köpt klart alla julklappar?" .
Mitt svar lyder : "Vilka julklappar?!" . Känn pressen. Måste verkligen på stan och göra klart de där, men ja har ju aldrig tid! Idag måste ja jobba med nk:n inför semminarium som är imorrn och imorrn efter skolan... då kanske ja har tid..?! Nu när ja tänker efter så kanske ja har tid då! Åh hoppas..! Annars så blir de av på torsdag efter julavslutningen och innan sista föreställningen.

Sitter i klassrummet och har tyska, men allt är som vanligt att jobba själv och de märks väl hur mycke som blir gjort..?

image11

Made by Antonia - i grund och botten va de först en apelsin..


Kommentarer

Kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0