Baka baka liten kaka

Jag håller på att göra pannkakor för att göra slut på mina ägg så dom inte står och mår dåligt då jag är borta.
Har även städat igenom mitt rum så nu ser det väldigt vitt och kliniskt ut haha.

Imorse hade vi seminarium om vad och vem som är ett offer (fast betydligt mer invecklat) som jag tyvärr inte orkade plugga så vidare mycket på inatt när jag hade fixat iordning allt inför resan. Men innan vår lärare var med skulle vi sitta och diskutera i mindre grupper vilket vi även gjorde och jag kände att jag visste vad jag pratade om angående de två fråger vi valt.
Men vad händer? Jo läraren börjar prata om ett kapitel i boken jag inte ens bläddrat igenom, ställer en fråga och tittar på mig. Hahaha åter igen - tack UIG för all kunskap om hur man ordbajsar - babblade jag på om gud vet vad och hon verkade bli nöjd över svaret.

Som Matilda sa: "Sanna, det jag säger får du att låta så mycket bättre.." haha!

Slutspurten

Nu är det sista rycket som gäller. Imorrn kl 16.12 rullar tåget från stationen i Växjö och innan dess ska jag ha
-packat
-städat
-dammsugat
-bytt sängkläder
(inför sleep over gäster)
-vart på universitetet för ett seminarium
-skrivit klart grupparbetet

Och hur långt har Sanna kommit? Jo har skrivit en lista på grejer att ta med mig till Umeå + plockat fram min väska. That's kind of all..

Är ju så lätt att man hamnar på villovägar när man ska göra viktiga saker. När jag började plocka fram kläder slutade det plötsligt i att jag stod i hallen med min halloweenoutfit på och flinade åt spegeln.

Tidigare ikväll var vi hos en klasskompis till B och såg en spec komedifilm innan vi började se en spec skräck/drama/thriller (aka allt-i-allo film) för att sen strunta i filmen och åka hem.

Ska vara på universitetet runt halv 8 imorrn bitti så morgonen kommer bli tidig (klockan ringer 06.00) och natten alldeles för sen i det här enormt effektiva tempot..
Aaa justja - ska hinna läsa i en bok innan jag somnar så jag vet vad jag ska säga på seminariet imorrn. Kan ju som vara en idé att faktiskt läsa boken så man vet vad det handlar om hehe..^^


Hittade ett knallrött läppstift medans jag packade som på något vis lyckades hamna på mina läppar. Måste ju testa lite hehe.

Ett par hundralappar fattigare

1 timme på stan och för många kronor fattigare. Köpte en klänning jag ska ha på halloween (och vid fler tillfällen, tyckte väldigt mycket om den), en varmare höst+vinter klänning, halsband (halloween againt) och lite sminkprylar.

Sitter med plugg i sista minuten just nu så hinner inte lägga upp några bilder på vad som ligger i påsarna just nu, utan det får bli nästa vecka då jag har tid igen. (vilket jag egentligen inte har då heller hoho..!)

Har bara ett halvt A4 kvar att skriva men sitter som en hjärndöd nästan. Eftersom allt jag skrev igår försvann känns det som att varje mening är en upprepning så måste bläddra genom all text hela tiden för att se så det inte blir plagiat om och om igen..
Funderar på att maila det som jag gjort idag till Matilda och låta henne avsluta hehehe..^^

Måste hinna packa och sen städa rummet idag också, det blir partaj här när jag är borta och jag har lånat ut min säng som sovplats.

Tidsfördriv

Var på väg i säng för en timme sen då jag plötsligt kom på en grej när jag borstade tänderna. Tvätt-tiden!
Hade bokat in mig på passet 23-06 bara för att jag inte hinner tvätta annars innan jag åker norrut.

Det blev bara till att packa tvätt o bege sig ner till tvättstugan (självklart i en annan byggnad, med världens äldsta (helt seriöst, s t e n å l d e r) bokningssystem som tog ett tag att klura ut.

Så här sitter man nu och ska fördriva tid i 1½ timme.. ska ta tag i mina egna misstag och rätta upp vad jag gjorde tidigare idag tänkte jag.
Vi satt och jobbade med ett grupparbete jag och Matilda idag, och innan vi ska gå är det tänkt att jag ska maila dokumentet till bådas mail så vi kunde fortsätta hemma.
Vad händer? Jo jag skickar iväg ett tomt mail till båda och raderar alla spår av filen på bibblans lånade dator (såg även till att deleta arbetet i papperskorgen så ingen annan kunde glutta).
Hahaha åhhhhhh vad irriterande bittert!! Matilda ringde mig i panik ikväll där det första hon sa var "Sanna jag hatar dig" haha tror inte nån sagt det till mig rätt ut tidigare^^ fast fanns ju en gnutta ironi inblandat. Eller..?

Får ta och väcka hjärncellerna mina så dom kan komma ihåg ungefär vad vi skrev innan the accident..


Trött och less.
Nu har jag inte ens tagit upp det största utropstecknet som jag egentligen bara vill skrika ut och sen spy galla över..

Saker känns väldigt tungt just nu.

Sexhumor i Växjö


En dress för Halloween..?^^




Hahaha den här automaten är alltså inne i huvudbyggnaden på universitetet..!

En lat söndag

Idag har jag verkligen inte lyckats göra nånting vettigt haha.
Jag och roomien har betat av alla tre Underworld filmerna samt Exorsisten 2+3 (ettan såg vi igår). Fem filmer idag med andra ord hahaha hjälp vad hemskt!

Blev även uppringd av en kille från okänt nummer som höll på med nån enkätundersökning för nån förening/organisation (hörde inte vad han sa i telefon). Första frågan:
Han: "Känner du till någon myndighet som kan kopplas ihop med högre studier vid högskolor eller universitet?"
Jag: "Ehm Högskoleverket..?"
Han: "Ja jo, det är ju därifrån jag ringer.."

Haha ibland är man ju bra duktig!

Sen har jag blivit addad av förmodligen samma person med olika mailadresser på msn idag, men vette fasiken vem det är..

Ny design, danke schön

Suck, har försökt om och om igen flera gånger att ladda upp en ny design till bloggen men det kommer bara upp ett felmeddelande så jag ger snart upp!
Får hoppas jag kommer in på kursen jag sökt till våren så kan jag göra nåt åt det för har blivit lagomt less på den jag haft dom senaste 2 åren eller så.

Idag har vart en slö dag. Vaknade sent, åter igen illamående, och efter ett par timmars slötittande på tv for jag o B och köpte pizza + 3 filmer.
Började med att se Watchmen (den med Malin Åkerman, you know) och måste säga att den filmen hör till topp 5 av dom sämsta jag någonsin sett. Efter ungefär 1½ timme började nånting hända i filmen samtidigt som jag nästan somnade.. Näe usch o fy vad hemsk den var!


Att sista scenen är det enda som är bra i denna 2½ timmes långa film borde säga en hel del..

Kladdkaka!


Hen bidde go!

Recept:
  • 100 gram smör
  • 2,5 dl strösocker
  • 2 ägg
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 3 msk kakao
  • 1-2 tsk vaniljsocker
  • Smör och veteströ
  • Florsocker till garnering
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Smält smöret i en kastrull. 1,5-2 liters kastrull är lagom.
    3. Tag kastrullen från plattan.
    4. Använd en vanlig matsked och rör ner först socker och sedan ägg. Blanda väl, men rör inte mer än nödvändigt.
    5. Blanda ner övriga ingredienser, d.v.s. mjöl, kakao och vaniljsocker.
    6. Smörj och bröa en form, ca 24 cm i diameter. Häll ner smeten i formen.
    7. Grädda ca 20 minuter, mitt i ugnen i 175 grader. (Beror lite på hur stor form man har, min behövde bara 17 minuter.
    (8.) Låt kakan kallna, gärna i kylskåp över natten. Ta ut kakan ur kylskåpet 30-60 minuter innan servering.

     
    Fast jag smakade min på en gång med vispad grädde till. Jo tack den här gillar vi!


    Fredagsmys

    Bakar en kladdkaka! Ska strax plocka ut den ur ugnen, hoppas den blir godgodgod!

    Tolka drömmen

    Inatt drömde jag att jag hade en nyfödd dotter som hette Linn och medans jag ammade henne rökte jag en cigg. Hjälp!
    Jag röker inte ens så varför drömde jag om det?!

    Att jag vart illamående ett par dagar nu förklarar drömmen om barn kanske, men vars sjutton fick jag namnet Linn ifrån?

    Aja nu dör snart min dator och orkar inte återuppliva den. Det blir nog en sväng ner på stan för att hitta lite halloweenkläder och övrigt att handla!


    Katten har vart otrogen, väldigt rolig!


    HAHAHA!
    Hittade videon på Fokis sida när jag kikade in där.

    PopPiZ!

    Haha även att jag lyckas bli bjuden på 4 olika fester fredag och lördag! Får se hur jag ska göra, måste nog ner på stan imorrn så får känna då ifall det blir en vit eller svart helg.
    Sen blir det att fixa halloweenkläder också mohahaha! Så pepp!!

    Jag börjar fasa inför den här natten. Känns i kroppen ungefär så som det känts två gånger tidigare i år då jag fått nå blodsockerfall-liknande och börjat spy för att sen svimma. Vill helst inte göra det inatt, så snälla låt mig slippa det.. Tur att det är nära till toan iaf.^^

    Ännu en dag

    Dagarna bara går och tycks inte få nåt gjort. Har precis diskat och innan dess läste jag (självklart inte nån bok jag borde läsa^^)
    Kunde inte sova inatt heller, låg vaken till 4 och vred mig i sängen. Har vart så ett par kvällar i rad nu, precis när jag lägger mig ner i sängen blir jag illamående och bara vill spy. Sen sitter det i till på morgonen och idag har det ännu inte försvunnit.
    Känns som en klump i halsen, ni vet det man känner precis innan man bryter ihop i en otröstlig gråtattack? Men jag har inget att gråta över utan tvärtom massa grejer att se fram emot så jag fattar inte vad som händer.

    Tror nånting är på väg att hända fast ska låtsas som att det bara är inbillning. Ta i trä ta i trä.

    Usch jag vill bara må bra och vara glad men just nu funkar det inte.

    Twilight + New Moon natt på SF!

    Snacka om tur att jag helt random gick in på en blogg och såg att biljetterna finns ute nu! Skickade ut ett mass-sms till folk här nere och slutade med att jag fixat två biljetter åt mig och Victoria (hon som bor i High Chaparall vilket jag alltid börjar flina åt när jag säger högt hehe^^). Jag mutade henne med övernattning hos mig och frukost och det gick vägen!

    SF har uppesittarnatt där dom först visar Twilight, sen blir det paus med massa aktiviteter och när timmen slagit över till den 20e börjar New Moon. Me like!
    Finns att uppleva i dessa städer:

    Fasen vad irriterad jag blivit om det funnits i Umeå och inte Växjö haha..


    200kr fattigare men det är det värt!


    Nyårsplaner

    Gäller att börja i god tid ju hehe..
    Pratade med Sara i telefon idag och började drömma oss bort till jul och nyår då vi (som de förlorade själarna) återvänder hem till norr. Förra året firade vi inte nyår tillsammans så i år då jäklar ska det minsan bli av! Och med såna storplaneringar kommer ämnet såklart in på vilka kläder man ska ha på sig haha. Hittade en topp på stan igår jag blev kär i som jag nog tänker köpa.


    Sen är jag ingen glamourös tjej som hemlighåller nåt som kläder så tänker skriva ut att den finns på Gina Tricot för 199kr för alla som tycker om den!

    Ibland är man ju bra smidig

    Igår morse (förmiddag) lyckades jag stöta till en tomflaska på diskbänken som i sin tur ramlade mot ett vinglas som föll och kraschade i tusen bitar.
    Inte mitt glas heller, ångest ångest!

    Bad om ursäkt tusen gånger för varje glasskärva när min roomie kommit hem och hoppades innerligt att det var ett billigt glas ingen brydde sig om. Men den turen hör inte till mig.
    Nej glaset var faktiskt handblåst och hörde till en serie på 20st som hans ex fått i födelsedagspresent nån gång. Tyvärr hade dom råkat ha sönder glas efter glas och fram till igår morse fanns det bara två kvar.

    Nu finns bara ett.
    E t t udda jäkla glas.

    Med två glas kan man iaf ha en middag på tu man hand med vin till, men nej inte nu längre!

    Fint. Smart. Duktigt. Smidigt Sanna..

    Nära skjuter ingen hare


    "När man tänker på att du redan har 0 på ditt konto så är du faktiskt inte särskilt långt ifrån att få ett presentkort :-)"

    - Nej nej bara 54 000 poäng....


    Otippat möte

    Idag var jag på stan i Växjö för att strosa runt och lära mig affärerna lite mer. Tycks upptäcka fler och fler butiker varje gång så snart inhandlar jag första plagget också hehe.
    Men för att komma till rubriken av det här inlägget så hände något högst otippat där jag strosade runt. Jag brukar normalt känna mig som en osynlig turist som inte känner nån i stan och därför inte tror att nån känner igen mig, men så mötte jag ett par ögon i ett känt ansikte - nämligen Mia, en übergammal barndomskompis från Umeå!

    Vi växte upp hos samma dagmamma från bebisåldern och träffades i princip varje vardag i 10 års tid fram till då vi slutade och tappade kontakten.
    Hur som helst gick vi och åt lunch tillsammans och pratade om ditt o datt som hänt sen sist vi sågs (typisch 10 år..) Hon bor numera i Kalmar men var i Växjö med hennes jobb.

    Av alla människor så möter jag en sån gammal vän, amazing..!

    Sen fick jag ett sms från Posten där det stod att min leverans från Bokus kommit så tog en sväng förbi ica och hämtade upp mina fyra nya böcker jag ska försöka sluka med entusiasm (yeah good luck chuck..)

    Sen att vissa böcker är typ två veckor för sena är bara en detalj som är typisk.. Men dom lär säkert behövas på hemtentan, är så jag tänker, så då kan det endå vara bra att ha då jag ska resa fram o tillbaka mellan växjö, umeå och sthlm under tiden.

    Känn peppen att läsa en engelsk bok woho precis sånt jag ä l s k a r mest av allt!

    Bästa sättet att vakna


    Vem hade kunnat tro det..?!


    Att jag, Sanna Lindgren, skulle få så långt hår igen?!
    1 år och 5 månader har det tagit för snaggen i nacken att växa ut och jag längtar efter hur det kommer se ut om ytterligare 1 år och 5 månader..

    Gahhhh!!!!



    Sexual harassment by a pussycat

    Började dagen med att vakna av ett sms och 20 minuter senare hoppa in i B's bil för att köra och hämta upp honom hos hans kompis. Sen for vi och handlade lite nödvändigheter i form av ätbara ting.

    Känns väldigt skumt att köra själv helt plötsligt, men tur att man har ett prima lokalsinne och hittar lätt! Annars hade jag vart hyfsat körd.

    Efter den turen har det inte blivit mycket gjort måste jag erkänna. Dagarna har en förmåga att gå väldigt fort nu för tiden så börjar få lite panik nu..

    Är ledig imorrn så då hade jag tänkt städa lite och ta en promenad ut till sjön, få lite energi inför veckan.

     
     
    1. Kissen vet hur man hittar sköna sovplatser. Mina ben är ett av dessa ställen..
    2. Kissen tafsade på mig igår samtidigt som hon kittlades på magen. Bastard..^^

    Kvällsnöje













    Hahaha helt underbart hur humorn förändras på kvällskvisten..

    Fyllechaffis

    Ikväll har jag fått en ny titel - fyllechaffis! Kanske inte stämmer helt fullt ut, B skulle iväg till en kompis och jag fick köra. Svängde först förbi på ica och min parkering där lär gå till historien hahahhahaha så gräslig den var!!!
    Hehe som jag sa "tror jag alltid ska parkera såhär för då slipper man bilar som parkerar nära en"..

    Efter många om och men (körningen gick fint, men att hitta rätt adress var knepigare) kom vi rätt och han hoppade av.
    Hemfärden gick betydligt bättre och parkeringen på miniparkeringsplatsen för kvarteret gick helt superb på första försöket, OMG vad vacker den var haha talar faktiskt sanning..

    Jag satte en gräns på 3-tiden inatt, efter det är jag nog inte vaken nog för att köra bil.^^

    Ska nog försöka få i mig lite mat för dagen också o sen blir det en filmrulle eller två.


    HAHAHAHA STACKARS BARN!!

    Skrämmande ögon



    Är det bara jag som ser 3 läskiga grejer?
    1. Ögonfransarna, hjälp snart kommer dom till liv..!
    2. Ögonvitan är vitare än dataskärmen och alla naturliga röda blödkärl tycks ha försvunnit..^^
    3. Ögonfärgen. Linser eller photoshop..?

    Jag har också lekt med mina ögon i photoshop och tycker det är jättekul, fast då är det rätt så övertydligt att det är fejk också.
    Före:


    Efter:


    Översta till vänster är ögonfärgen däremot inte fixad på utan det är nyansskillnaden på hela bilden i sig som mörkat ner färgen.

    Det tråkiga är att jag inte kan komma på vilken kombo av olika effekter jag la in när jag lekte med dom här bilderna och har därför aldrig lyckats göra om dom. (försökt i ett år eller två..)

    Gillare skarpt!!

    Jag hörde den här låten på avstånd i lågt ljud medan annan musik som överröstade ljudnivån. Men refrängen bröt igenom och jag kan nu inte sluta lyssna på den, tycker den är underbar!

    Dagens låt:

    "Between the lines"
    - Takida

    ".. the silence echoes with a blast, endless cry.."

    ".. I'm getting nowhere, searching time with the heart of mine.."

    Mmm
    önskar jag kunde ploppa in den på mobilen så jag kan somna till melodin men får nöja mig med att ha spotify på dygnet runt..

    ".. looking for signs, read between the lines.."

    Found it!

    Det var då verkligen i sista minuten som jag hittade vinterjackan imorse. Fast trots det och att jag sprang till busshållplatsen lyckades jag ändå missa busshelvetet. Tack o lov att bussarna på 7-timmen går typ var tionde minut..!

    Tog mig fram till universitetet och rätt tentasal innan det var dags att få det där hemska papperet med alla frågor.
    Det kom, jag skummade, jag dog.
    Vår lärare har tidigare sagt att om man bara hängt med på lektionerna och fört anteckningar så klarar man tentan.
    Men hur fan ska man kunna lyckas om det kommer frågor på saker vi aldrig gått igenom vavavavava??!

    "Vilka källor om kunskapen för brottslighet finns det?" (kommer inte exakt ihåg frågan men nåt sånt iaf)
    Ehhm vad vill han att man ska svara? Det finns fan i n g e t svar ju! Åhhhh blir galen fy fan vilket hemskt prov det var, helt sjuka frågor som han aldrig gått igenom morr..

    Känns skönt att jag inte var den enda som tyckte det var ett värdelöst prov iaf.


    Varmmmmmt!

    Nu blir det att skriva ett paper resten av kvällen om ungdomsbrottslighet och gängkulturen. Woho vad skoj kan inte bärga mig tills jag får börja!!
    (japp går att urskilja aningens ironi i den meningen..)

    Freeze!

    Det är -2,5 grader ute och jag hittar inte min vinterjacka, är det ett skäl bra nog för att stanna hemma även om man har tenta?
    Vars tusan har jag lagt jackan!? Eller har mina fördomar om en varm vinter i södern fått mig att strunta i att ta med den hit ner? Fan alltså då blir jag inte glad på mig själv..

    Om det inte går bra idag (men det kommer ju gå galans, right?) kan jag alltid skylla på att kylan fryst ner mina hjärnceller och dom är ur funktion. Japp det lät bra, den kör vi på!

    Ojsan!

    Har gjort om min ansökan till våren nu, den ser väldigt annorlunda ut än jag tänkt tidigare i somras haha.
    Aja får väl se hur det går den här gången..^^


    Had' ba' lust..^^

    Sen tänkte jag bara berätta om min underbara morgondag - upp kl 5.30 (japp du läste rätt, inga skrivfel här inte!) för att sen ta mig upp till universitetet för ännu en underbar m o r g o n t e n t a. Eeeeeller inte.
    Uschuschusch nu blir det sista-minuten plugga till jag somnar med papperna och böckerna i sängen, mysigt värre..

    Istället för klassfest imorrnkväll blir det sitta hemma och plugga på nästa grej som ska vara klart imorrn innan midnatt, underbart att UIG-planeringen att stoppa in allt på samma gång även följer med efter studenten.

    5.30 TAGGA WOHOOOO!!!!


    Ansökan

    Då har man skickat in ansökan till våren. Hjälp vad jag är osäker just nu, typiskt att man ska tveka sista sekunden!

    Hur som helst har jag valt fortsättningskurs i kriminologi både i Växjö och Umeå (ifall jag skulle få nån panikimpuls och vilja flytta hem till jul) samt en kvällskurs i fotografi och bildredigering som lät rolig.


    Vi gillar att leka med photoshop just nu..

    Det bor en mal på mitt bankkonto..

    ...och den har just käkat upp 1097kr, greeat..

    Efter en massa tjafs om jäkla kurslitteraturen fick jag nog och slog till på alla böcker. Alla böcker till den här delkursen på 5 veckor, sen väntar meermermer böcker woho!^^

    Har dessutom ett seminarium på torsdag om en bok jag inte har eller kan låna på bibblan, pappersuppgift till på fredag med ytterligare en bok jag inte har, och sen förmodligen ockå omtenta på fredag yaay..

    Aja, har tagit mig igenom värre saker än det här så än är jag inte körd!

      
    Åt pasta med kyckling till lunch med Victoria på stan i väntan på hennes tåg. Tjyvbild hehe..

    GAHH på torsdag är sista anmälningsdagen btw, PANIIIIK!!!!

    Dagens låt:

    "Waiting on the world to change"
    - John Mayer


    Inredningstips?

    Jag har svårt att komma på vad jag ska göra på väggarna i mitt rum. Har 4 ytor att fylla ut men jag kan inte bestämma hur.

    Köpte in två hyllor innan jag flyttade som jag (såklart) inte fått upp ännu för måste skaffa en borr först. Men sen funderar jag på om jag ska köpa nån tavla, printa upp en egen bild, go wild med ljusslinga, hänga upp affisch eller nåt sånt.
    Är tyvärr betongvägg så blir svårt att spika och borra (därav att mina hyllor fortfarande bara står lutad mot väggen..)

    Något tips? Någon? Pleease!





    ige ifall det kanske inte syns så tydligt..
    Men jag börjar hur som helst känna mig en smula desperat att fixa till väggarna nu innan det aldrig blir av.

    Sedan är det ju frågan vad man ska hitta på till våren när kursen slutat. Blir det en kriminologi II även för mig här nere i småland måntro?

    Däremot gillar vi just nu att man lagt upp Takidas album på Spotify. Höstmys.

    Lillkillen var inte så liten

    Pratade just med Petra i telefon och blev påmind om ett underbart minne. Det var för några veckor sedan när jag var i Umeå och vi pratade om dom gamla dagarna i Sävar. Hon försökte beskriva en kille jag borde veta vem det var men kunde inte komma på det.

    Petra: Ja men lillkillen, han som är så liten.
    Jag: Nae kan inte komma på vem det är.
    Petra: Men han som ser ut som en ryss.
    Jag: JAHAA men säg det på en gång då!
    Båda skrattar så vi gråter åt faktumet att vi kan veta exakt vem det är av 200pers genom att beskriva hans utseende som en ryss..
    Petra: Vi gick ju runt och sa "öj lillkillen" åt honom förra året och han har alltid vart "lillkillen", men vet du hur gammal han egentligen är?
    Jag: Neej..
    Petra: 26!
    Båda dog igen av skratt..

    Stackars kille som blir kallad "lillkillen" av 6 år yngre tjejer hahaha!


    Söndag åter igen..

    Igår hade vi lite teambuilding som sagt och drog ut i skogen för att spela paintball, grymt roligt! Blev bara träffad två gånger, på ryggen och på tummen, men annars kommer dagens smärta från att jag lyckades halka och ramla på en sten så jag haltar en smula.
    Haha men värst var ändå Micke som fick ett skott på fingret:

    Och fingret blev sig aldrig likt...^^


    Matilda och jag var dom enda tjejerna som dök upp och fick därför lite proffshjälp av domarn hehe..


    Gruppbild! Nån som ser vars jag är..?^^

     
    På kvällen samlades vi sen på campus för att se fotbollen och heja fram Sverige till en seger. Trodde vi.
    Minerna var ju inte glada när vi fick två mål bortdömda och då danskarna fular sig fram ett mål.

    Fira segern eller dränka sorgen.


    Haha jag och Julia med chipspåsen.

     
    Vi spelade kort och lyssnade på massa skum fjollträskmusik menmen man får härda.^^ Ännu mer härdning var att få astma mitt i allt och inte kunna andas normalt på hela kvällen/natten..

    Drog sen ut på Sivans (lyckades tjuva 50% på inträdet - woho!) och hade skoj innan jag för andra helgen i rad våldsgästade hos en av tjejerna i klassen haha.


    Egobilder hör till kvällarna, så här har ni mig i allt ruffs.

    Paintball!

    Idag ska jag iväg på litt smärtsam teambuilding med klassen och det kommer säkert bli awesome! Paintball...
    Man lär ju säkert dö tio gånger om men som jag brukar säga - då vet man att man lever.^^
    Därefter blir det en snabbis hem innan vi sluts upp igen för att heja fram en svensk seger mot Danmark.

    Igår kom B's buddy hit och vi käkade taco och såg the one and only Braindead. Haha ojoj sicka minnen man har från Sävcon III -04..


    Finns inte en chans att jag spelar i kortärmat. No way!

    Nattlig humor


    Tror klockan var nånting runt 3 inatt då jag lekte panda i min säng.^^

    Obama? Fredspris? Vadhurvarför?



    Jag må vara oerhört icke-insatt i politik men hur tusan kunde Barack Obama tilldelas Nobels fredspris?!
    Visst han är historisk på sin presidentpost och mycket omtyckt, men jag tycker att det fortfarande är mycket snack och lite verkstad..

    Det faktum att en amerikansk president får pris för "fredsarbete" är helt galet på tok, dom och deras storhetsvansinne borde inte belönas, ge priset till någon människa med så mycket kämpeglöd att dom ägnat hela livet åt att förbättra andra människors livssituation!

    Min bror kör lastbil


    Drömtydning

    Jag skulle gärna vilja veta vad som försigår i mitt huvud när jag sover. Vart jag får alla tankar och all fantasi ifrån.
    Igår drömde jag som sagt om min gula sportbil. Drömde även samma natt om att en kompis mamma dog och istället för en gravsten var det en stor fågelskrämma som folk vallfärdade till..

    Inatt var det dags igen för hemska drömmar. Jag befann mig i en hiss tillsammans med två människor jag inte vet vilka det är (i drömmen kände jag dom). Vi hade vart högst upp i en skyskrapa och skulle åka ner då plötsligt linan brister och hissen störtar neråt i chaktet. Jag ramlar ner på golvet av kraften, slår i ansiktet rejält och tänker "this is it, så här kommer jag att dö och det är nu det händer". Mannen i hissen slår till en nödbroms och vi stannar till. Hinner precis resa mig upp innan bromsen slutar funka och vi störtar neråt igen.
    Mannen säger åt oss att vara beredd på att hoppa rakt upp i luften när han säger till, för enligt en myt kan man överleva smällen genom att hoppa bort från tyngdkraftens smäll. Han skriker "NU!" och vi hoppar.

    Och rätt som det är befinner vi oss utanför hissen, hyfsat oskadda. Eller tja, jag var självklart den enda som skadade mig då jag slog i golvet. Min högra ansiktshalva svällde upp och domnade bort medan dom andra gick därifrån. (vi var på väg någonstans och fortsatte direkt efter olyckan att bege oss dit..)

    Men vad betyder detta?! Ska jag undvika hissar? (bor bara på andra våningen så åker ändå aldrig hiss) Vad är jag på väg mot för nåt som är så enormt viktigt? Och vem är mannen som först gav mig en bil och sen räddade mitt liv? (känns som att det var samma person..)

    Det är nåt konstigt med mig, har vart det sedan den där decembernatten 1999...

    Oh bugger..

    Min leverans av en kursbok var typ en vecka sen och när jag väl fått hem den (förmodligen öppnade jag paketet förstås) visade det sig att jag inte kommer behöva den boken något mer då första delkursen är avklarad.
    Nu då jag kollade upp att skicka tillbaka den så får jag inte göra det då jag "brutit" förpackningen.

    You bastard..

    Idag skulle vi få tillbaka vår tenta men jag kunde inte få veta vad jag fått på min då mitt kårleg troligtvis hamnat i blåsvädret på postterminalen i Umeå då den borde kommit för en vecka sen.
    Så nej, typ hela klassen får jubla eller gråta idag men inte jag nej..

    You bastard..

    Sen såg vi på This is England i skolan, en film jag inte riktigt tycker om. Är nog för att den är så deprimerande och för att det är hemsk pedofili som ska föreställa ung kärlek i vissa scener. Uuusch..
    Lovade att kolla upp hur gammal pojken och flickan var i verklighet - han född -92 och hon -89. Kommentaren "du ser ut som en 4åring men kysser som en 40åring" tycker jag är vidrig. Vem fan vill kyssa nån som ser ut att vara 4 år?!

    You bastard..


    Träning sen - Sanna goes prickikorv..


    Morgonstund har gult i mun

    HAHA!
    Min humor blir bara bättre och bättre här nere i Småland.. Upptäckte just vad jag skrev som rubrik på det här inlägget - "gult" istället för "guld" vilket jag inte medvetet tänkte på men troligtvis har något med min mysko dröm inatt att göra..
    Berättade just för Antonia i telefon att jag drömde någon gav mig en gul subaru i födelsedagspresent som hade världen härligaste acceleration och jag körde alldeles för fort på motorvägen.
    Det skumma är att jag i drömmen visste att bilen var av märket subaru och hur bilen såg ut, samtidigt som jag i verkligheten inte har någon aning om vad det är för märke. Och när jag googlade det fick jag upp dom här bilderna:



    Visserligen är första bilden en Saab men fortfarande skrämmande att bilen i min dröm liknade dessa tre! Kanske allra mest bild nr1 då det var en cab jag körde men samtidigt hade den svart på sig och vinge där bak tror jag..

    Hur fanken kunde jag drömma om ett bilmärke jag sedan tidigare inte känner till, och sedan kunna koppla ihop namnet med bilen..??!
     

    Idag hade vi genomgång av delmoment 2 i kriminologikursen vilket innebär ytterligare fler böcker att beställa. (aldrig mer bokus, tog fan två veckor innan jag fick böckerna och då var det för sent!)
    Läraren vi hade spenderade sista kvarten åt att köra OH genomgångar à la Kangas (uig:are, ni förstår^^) vilket såklart ledde till att man var hyfsat less och ville ut ur salen. Men då hände nåt som gjorde min dag:

    Matilda lutar sig framför mig, tittar på mig och säger "Jag kan mÅa!" (morra) och så gör hon ett ljud med en blandning av jag-är-hes-och-vill-hosta o småländska uttalet av "R".. HAHA!! Jag halvt dog genom kvävning av skrattet.

    Vad sjutton har det med statistik över kriminellas bakgrund att göra?!^^



    Haha kände mig tvungen att ta en put-bild imorse, kände mig på riktigt roligt humör så delar därför med mig av mitt icke-jag.^^

    Jag har ett nytt halsband helt btw, ett väldigt fint guldhjärta:

    *Petpetpet*

    Dagens (helt otippade) låt:

    "Snuff"
    - Slipknot

    Är lite metallica-ballad över det hela, annars hade jag aldrig lyssnat på den gruppen då det int riktigt är min typ av musik haha.

    "So if you love me let me go
    And run away before I know
    My heart is just too dark to care
    I cant destroy what isn't there
    Deliver me into my fate
    If I'm alone I cannot hate
    I don't deserve to have you
    My smile was taken long ago
    If I can change I hope I never know"

    After-ski

    Hemkommen från ytterligare en träning, denna gång var det den vanliga tiden på 1 timme 15 min. Börjar inse att om jag bara är envis mot mig själv och drar iväg mitt lata jag till träning kommer jag få världens hårdaste mage sen efter alla sparkar.
    Sen är ju gossarna rätt så olika på att ta i, vissa fattar inte vad "försiktigt" eller "lugnt" betyder utan tror att allt handlar om styrka och inte teknik. Puckon...


    Attityd! That's all it is!

    Sen kan man ju alltid vara en gangsta och ta en biira nu på kvällskvisten som återställare. Fast vilken tur att jag inte är nån galning utan bara spelar as-cool..^^

    What to do on a day off

    2 lediga dagar i sträck är för mycket för mig. Går runt helt rastlös i lägenheten och vill ändå inte dra igång något större projekt så istället blir det massa smågrejer att försöka fördriva tiden.
    Spotify, facebook, dammsuga, läsa, sjunga, spela gitarr, fula framför kameran, se talkshows på tv och slutligen komma på grejer jag hade planerat i förväg att göra men sedan såklart glömt bort.. typ som att diska och städa mitt rum. Iiids bara int! Får väga upp det med att jag dammsugit köket, vardagsrummet, hallen och badrummet istället..



    En rolig kommentar jag glömt berätta om btw:
    B: "Jag har några hantlar liggandes på mitt rum som jag inte använder längre då dom är för lätta. Kan ta fram dom åt dig för tror dom passar dig bra."
    Jag: "Jasså aa okej, vad är det för tyngd då?"
    B: "8kg.."

    HAHA! Tar det såklart som en komplimang att man uppfattar mig som hyfsat stark, testade lyfta dom lite och insåg att mina armar skulle skaka efter en halv minut..^^

    Nu har grannarna ovanför precis satt igång och spikat. Igen. Dom kan ju knappast förstå hur enormt högt det låter ner till oss. Men är ju klart, hellre den här tiden än att måsta vakna till en rymdinvasion..

    WOW!

    Hämtade precis in posten från brevlådan där det låg ett brev till mig. Det var det efterlängtade kvittot från tjejen jag köpte mina möbler av i Gävle, kvittot på IKEA sängen. Efter massa strul så var detta tredje gången gillt, tredje gången hon testade skicka kuvertet..

    Och inte nog med det. I brevet låg även ett "Lycka till" kort där hon hade skrivit ett par rader till mig om hur hon önskade mig lycka till med mitt nya liv och mina framtidsdrömmar.


    I slutet fanns även ett riktigt överraskande PS:

    ENGLAND!
    Jag har länge velat åka dit, så kanske ska man fara en sväng efter kursen!

    Gud vad gulligt av henne! Vi känner trots allt inte varandra utan har enbart pratats vid när vi packade in grejerna i skåpbilen från hennes lägenhet.

    Hoj!


    Hoho vad roligt man kan ha det hööhöhöhö - såsom hästen skrattar, right?^^
    Kanske aningens trött..


    Btw...


    It's scientific!


    I still got it..!

    Igår var en fullpackad dag (ordvits igen hehe^^). Efter träningen stressade jag runt hemma och flängde runt innan jag sprang iväg till bussen. Mötte upp Christian och Emma från klassen på universitetet innan vi gick till Morgans place.
    Bästa kommentaren: Hans sambo öppnar dörren, tittar på oss och säger "Ehm, Morgan har inte kommit än..". Värden kommer efter gästerna, tss..

    Folk trillade in en efter en, gissar att vi var runt 20 pers från olika kurser/program/jobb osv osv haha kom inte ihåg vilka alla var.
    Tusan vilken billig kväll det blev för mig, haha ojoj det var ett tag sen så behövdes typ ingenting förrän jag svävade på moln.^^

    Sen var vi ett par stycken som gick till Sivans (en studentkrog på campus) där vi hade riktigt skoj hehe..^^
    När dom stängde tänkte jag ta taxi hem till mig men då det skulle kosta en hel del blev jag istället erbjuden en sovplats i Emmas bäddsoffa så jag följde med henne.

    Nu kommer vi till det roliga! Häromdan skrev jag om ett visst sammanträffande som verkar vara typiskt mig. Och de som känner mig får väldigt ofta höra om den lilla värld vi lever i och mina spindelnät till varenda kotte i vårt avlånga land.

    Nu nu nu..

    Vi stannade vid ett kebabstånd på campus (säkert stans bästa affärsidé) för att handla lite chebab och börjar såklart prata med folk i kön. En kille vid namn David berättade att han gått gymnasie i småland nånstans, vart o pluggat både i USA och Karlstad men att han kom ursprungligen från mitten av Gotland.
    Då berättade jag att jag känner till en kille som bor i Visby och sa hans förnamn och halva efternamnet (man kan inte komma ihåg exakt allt^^) och tro på fan att den här David visste vem det var!

    Säger ju det - vars jag än hamnar så finns det alltid någon..


    Jessica, Christian, Emma o jag.


    Hittade en norrländska som går min klass - Susanne från Skellefteå.


    Sandra till vänster tjoade högt över hockeyresultaten.

    Sen är jag ju som jag är och vaknade 8 imorse. 45 minuter senare vaknade Emma till liv så kilade iväg till en buss för att åka hem då.
    Tänk att vakna med världens hemskaste träningsvärk i hela kroppen, dra på sig högklackat på sina väldigt onda fötter och sen ut i regnet för att gå i vad som känns vara en evighet till busshållplatsen på andra sidan campus.

    Känns lugnt nu då jag sitter i soffan, men minsta lilla ansträngning till att försöka resa mig upp och man blir påmind om vad smärta är..


    Full of pain

    Igår for jag som sagt iväg på ett s.k kickboxnings-seminarium och det var grymt roligt och givande. Efter över 4 timmar med fotarbete, slag och sparkar har nu kroppen betalat tillbaka i form av en träningsverk världen aldrig tidigare skådat.
    Det gör ont i magen, revbenen och ryggen bara när jag andas! Jag går runt som Quasimodo, mina ben är som träplankor och fötterna har jag knappt nån känsel kvar i..

     
    Gissa vilken färg det är i boxningshandskarna..? Höhö..


    And off we go!


    4 timmars träning med massa superambitiösa fighters.
    Bara aningens trött, mestadels död inuti..^^


    Coffee 'n liquor

    Idag har jag tagit saker i egna händer. Hittade igen en kurskompis som planerat en klassfest imorrn. Vi bestämde oss för att gå på systemet tillsammans och sen blev det en kaffe och massa prat om väder o vind.

    Nu kommer jag till det ironiska - hans namn..
    Vad är oddsen?! 4 av 4, finns det ingen fantasi här nere? Tror gudarna försöker driva med mig, but I'll just laugh in their faces..

    Hur som helst, nu har jag invigt systemet i Småland också och fyllt kylskåpet, hehe, så nu har jag blivit taggad på litt studentliv!


    Cooking


    Kolla längden på mitt hår nu!


    Mmmmm massage....

    Var äntligen iväg på en kickboxningsträning ikväll efter sjukdomar och Umeåbesök. Tränaren var jättesnäll som tog sig tid att ge oss lite specialundervisning som vi missat och måste då säga att när man väl kom in i "Baloo-dansen" och skaffade sig lite attityd gick det ändå rätt bra. Fast insåg att jag måste bli betydligt mer vig i benen.. Haha mina sparkar som jag siktar på magen har en förmåga att inte bli tillräckligt höga om jag inte koncentrerar mig till 100% vilket nog inte boysen gillar hehe.^^

    Känner mig verkligen som Mowgli när han ska lära sig slåss mot Baloo..

    På lördag ska det vara något slags semminarium där dom ska gå igenom exakt alla grunder som jag ska fara på. Dock utan min roomie som vid den tiden är i Götet så det blir bara jag och massa okänt folk, woho!

    Nu på kvällskvisten då man känner efter i kroppen inser jag att en massage verkligen inte skulle sitta dåligt nu. Få ryggen tillknycklad och nacken knådad mmmm....


    Fått nys om klassparty på lördag med alla i klassen jag inte pratat med, kanske man ska slänga iväg ett sms till en okänd kurskompis och fråga vad som gäller..? Är ju grymt sugen på lite studentliv här nere men frågan är ju ifall jag vågar bege mig tvärs över andra sidan stan för fest med personer jag inte ens sagt hej till eller vet vad dom heter för att parta i en ännu hyfsat okänd stad..