Snökaos - Norrland vs Söder

Hahaha hittade en artikel på aftonbladet (här) om snökaoset här i Västerbotten. Det senaste dygnet har det kommit över 50cm snö och det bara fortsätter och fortsätter. Imorrn ska det komma 20-30cm till (+ att vi redan hade ett par decimeter innan väderomslaget).

Aftonbladet har iaf skrivit om detta och jag passade på att printscreena lite:




Vad som gjorde allt så mycket roligare var alla kommentarer på artikeln.
Många sörlänningar tyckte att norrlänningarna klagade över att det var så mycket snö:

1. "Vad göra av all snö.. kör ut den på isen helt enkelt".
- Tjaa om du vill sätta dig i en lastbil lastad med ett par ton snö och köra ut på havet för att tömma ut det så welcome! Du tror inte att isen håller för den belastningen när flera ton kommer rullandes över tunn is närmast land och sen lite längre ut dumpa av all snömassa precis bakom lastbilen du sitter i..?

2. "Först vill ni ha snö, och när det väl kommer är det för mycket".
- Kanske pga att hur mycket man än skottar och plogar är snön tillbaka på samma höjd efter nån timme. Klart det blir jobbigt när 3-4 timmars skottande i sträck snöas igen på så kort tid och man inte kan ta sig nånvart.

3. "Men finns det inte diken som inte är snöfyllda ännu? Varför inte bygga barriärer av snö längs vägarna? Smidigt för bilarna som "råkar" köra av vägen. Dom landar mjukare och det blir mindre personskador."
- HOHO! 1. Diken som  i n t e  är snöfyllda? Tror denna person inte riktigt förstått att det inte "råkar" finnas en kal fläck med gräs mitt i ingenstans. Klart som fan att det redan är snö i alla diken.. 2. En snöbarriär är ju riktigt korkat. Dels har vi även vindar här uppe och när lös-snö blåser ut på vägarna och bildar småhögar över väggrenarna kan man få rejäl sladd då dessa inte syns på avstånd. Och dessutom skulle snön packas hårt för att bygga upp dessa barriärer vilket såklart inte leder till ett litet bomull-liknande disneymoln när man kör in i det utan snarare betongvägg.

4. "Är det inte lättare att smälta bort lite snö då?"
- Personen i fråga är dumförklarad. Nämen visst, om alla västerbottningar ställer ut hårtorkar, element, kaminer och motorvärmare och blåser värme på snöhögarna försvinner dom säkert på en gång. Speciellt i -20 grader..

5. "Roligt att Norrlänningar ska malla upp sig så fort det blir snökaos i södra Sverige ... " Denna person skriver en hel del om hur trafiken och bilförare är så mycket bättre i tempo i sthlm jämfört i norr (personen nämner Östersund som förövrigt bara ligger ungefär exakt halvvägs upp i landet, tror ni mig inte så kolla på kartan) samt att norrlänningar kör segt, gärna 10-20km/h under tillåten hastighet.
- Testa själv att köra lite längre norrut en vinterdag. Skogar, samernas renar som förts ner från fjällen för bete lurar vid de salta vägarna, mörker 20 timmar/dygn, snö och halka på både stora och små vägar. Men visst, vill du hålla 110 på E4an bara för att komma fram i tid så gör det. Du riskerar bara ditt eget och andras liv. Klart att trafiken flyter på i sthlm då avstånden är kortare, vägarna bredare och bebyggelse överallt.
Kör av vägen eller få motorstopp mitt ute i skogen flera mil ifrån närmaste samhälle i -25 grader så kanske du förstår varför vi hellre tar det lugnt på vägarna än stressa likt en blåst 08a.. idiot.
 

Och så en fin kommentar av en 63-åring:
"2 cm snö i södar sverige och det utbryter kaos, folk kör ihjäl sig, fryser ihjäl och undantagstillstånd proklameras. I norrland faller 50 cm snö på tre timmar, folk kokar kaffe, skottar lite snö och berättar om vintern artonhundrakallt då det kom 2 m snö på en kvart. Frid och fröjd råder."
 

Hahaha! Jag gillar snön och är helt överlycklig att det kommit så mycket, var alldeles för många år sen sist det var så här!



Snö upp till knäna.

Jag är en vampyr

Jag suger och spyr.

Julafton är förbi och den firades lugnt med familjen hos mormor utanför stan. Tog två timmar att öppna paketen trots att det bara var ett barn i huset.^^
I år känner jag mig duktig, köpte en radiostyrd bil åt lillebror som han blev helt överlycklig av (hade jag också blivit om jag fått ett sånt dundermonster i julklapp när jag var liten!) och brorsan fick en dyr klocka han faktiskt gillade (i do hope so annars tar jag den själv..)

Bilen har partyljus!!

Idag har jag tagit det lugnt och på kvällskvisten hakade jag på Petra på roadtrip till Skellefteå fram och tillbaka - 26 mil - HAHA! En kompis till henne skulle inte hinna med bussen så Petra skulle köra och ville ha sällskap i bilen på väg hem samtidigt som jag inte hade något bättre för mig.
Under resan fick jag tre partyinbjudningar till imorrn och det är ju frågan... :

1. Hemmafest och sen skeda mellan två killar i en säng..? (HAHA!)
2. Gratis inträde o billigt dricka på gamla jobbet Cover club?
3. Fest ute på Ön på den legendariska "Farmen" med löst folk?

What to do, what to do?

Däremellan ska jag försöka klämma in mellandagsreashopping och middag hos mormor...


Busade med sötnosen i snön innan vi tog en promenix genom byn med mormor.

God jul!



-10 grader, massa snö, ännu mera snöflingor som faller och Peter Jöbacks julskiva på högsta volym. Julmaten är framdukad och strax bär det iväg till mormor för en stillsam julafton med äkta julgran, gammal hemmagjord pynt, öppen brasa och Jussi Björling på LP-skiva.

Äntligen är julafton här.


Final rush

Ska in till stan strax och köpa nåt att ha på sig imorrn, kan ju vara en idé.^^

Vaknade kl13 och var fortfarande trött men insåg att jag inte har råd att sova bort hela dagen hoho!


Petra ringer och uppehåller min shopping..

Hemma

Full rulle häpp häpp häpp!

Landade i fredags kl 10.00 på flygplatsen i Umeå lagomt till blå himmel, orange soluppgång och -20 grader. En helt  u n d e r b a r  vintermorgon med andra ord!

Blev upphämtad av Anna och vi for till henne för att tjattra av oss lite. Hon skickade även en invite för Voddler till mig så det var som en liten julklapp.^^
Efter det drog jag in till stan för att möta upp Billy och handla egna julklappar. Blev en dyr dag, många sedlar som flög iväg hoho!

Samma kväll flängde jag iväg till Petra där hon och Kenta bjöd på middag - fläskfilé med gorgonzolasås mmm! Blev en sleep-over på hennes soffa innan jag vaknade tidigt på morgonen av en katt som smög på min mage haha.


På lördag färgade jag hennes hår och det gick ju som det gick (som att det under färgningen blev guldfärgat...) haha men det blev coolt i slutet och hon blev iaf nöjd.



Därefter bar det av till Sävar för julavslutningsmiddag med bubbelbad och bastu efteråt, riktigt härligt. Iväg till Hedlund på kvällen för en übersnabb förfest med henne och Petra, därefter lyckades Röluvan stoppa en bil på vägen mitt i ett jädrans snöoväder för att dra oss ner till Scharinska för att möta upp resten av föreningen. Skulle dragit på Cover istället menmen får bli nästa helg eller så..^^

Petra (aka Röluvan) och Hedlund (aka Hjärnan) i snöfallet.

Trettiotrettonde resan

Sitter på bussen någonstans mellan småland och fjollträsk just nu - tack swebus för gratis trådlöst internet!

Har blivit en smula paranoid på slutet, jag ser personer som inte finns i både lägenheten och utanför fönster. Imorse när jag började resan låg jag och halvslummrade och när jag öppnade ögonen såg jag en person längs vägen som viftade med båda armarna, som när man ska uppmärksamma någon. Tro på fan att jag blev rädd när jag nästa sekund inte ser någon utanför fönstret! På med bältet säger jag då bara, det är snökaos på vägarna!
Ta i trä ta i trä! (Emma har förstört mig^^)

Menmen bara tre timmar kvar nu sen ska jag försöka hitta mig fram i sthlms tunnelbana yay..

Guten nacht, Växjö!


Sanna + 9 gossar
, kände mig lite utstirrad hoho! Ska upp igen om 5 timmar innan det blir en lång och dryg bussfärd till sthlm och Sara Hagel. Och sen om ungefär exakt 29 timmar är jag hemma i Umeå igen - home sweet home!
(Btw har jag inte packat så kommer bli en väääldigt jobbig morgon...^^)

Förändrad

Jag fortsätter på samma spår som tidigare - lycka. Jag plågas inte av ånger, ilska eller otillräcklighet längre utan känner mig på nåt sätt lättad. Svårt att förklara då jag själv inte riktigt fattar det men handlar om det som varit och det som är.

Hur som haver, idag kände jag mig väldigt speciell och hade en väldigt trevlig kväll. Lite tråkig tajming bara med att jag åker norrut på torsdag men får försöka se det positiva i det hela.

Imorrn blir det utlämning av hemtenta + seminarieuppgift på universitetet och sen kl18 iväg på julavslutningsfest på campus med B's vänner (lite som "de tre vännerna och jerry + jag") haha.^^

I väntan på tvättmaskiner och torktumlare




Kanske inte världens bästa på nära håll, men för ett par ynka slantar och att fördriva tid med är det värt det!

Overdrifting

Fick höra av bror min att det var en meter snö i Umeå. Trodde inte på honom men när fler umebor började skriva att det snöade rejält blev jag tvungen och kolla upp det:

Taget för tre minuter sedan. Visst så ser jag snö, men inga enmeters-snöhögar...

Facebook-terror

Först en übertråkig föreläsning där jag och Matilda turligt nog hade internet.. :


Sen en aningens onykter bror...^^ :


Ojsanhoppsan!

Vad hände? När, hur, var? Tragiskt men sant har jag inte "träffat" nån kille i nyktert tillstånd på nästan två år och så helt plötsligt hade jag en date idag. Haha även att jag satt innan på bussen och funderade på vad som förväntades av mig, illa illa..!

Hur som haver, gick runt en sjö (en av alla..^^) och sen såg vi Eurotrip (första gången jag valde film på evighet) haha älskar den filmen!
Känner mig väldigt lättad just nu. Den lilla klump jag har i magen beror inte på vad jag hade förväntat mig så känns rent utsagt jävligt bra med livet just nu.

Självplågeri

Igår var det kalaskalas igen på campus. Jag var chafför i en Saab 900 och tydligen misshandlade jag växellådan haha. Hur som haver, vi kom hem halv 5 imorse men var så hungriga att B började laga go'middag. Kom i säng kl6 och om en timme ska jag ta bussen till campus för att gå runt en sjö med en person jag bara träffat en gång haha hjälp..

Dagens låt:

Beds are burning
- Midnight Oil

Minnen minnen minnen...

Fan för dubbelgångare

Igårkväll på väg till utestället på campus stannade vi vid en bankautomat för att ta ut lite pengar. Vi har det roligt och glatt precis som vanligt men så plötsligt tar allt en totalvändning. Tre killar sluter upp till automatkön varav en av dom är hyfsat på pricken lik ett ex till mig. Det var helt  s i n n e s s j u k t  hur galet likt det var!
Min första reaktion är att vända ryggen till och försöka komma fram till vad faan han gör i Växjö men så hör jag honom prata och inser att det är fel dialekt så jag pustar ut och vänder mig om igen. Tar mig tid att studera honom - ansiktet utom typ halva näsan var identiskt, kroppshållningen och klädstilen lika så. Bara frisyren som inte var samma (även fast det var samma hårfärg, bara en annan längd).

Och självklart skulle han till samma ställe som oss så såg honom femhundrafjorton gånger under kvällen och fick panik lika många gånger..

Nu ska jag slita mig upp ur sängen, ska ju baka pepparkakor idag!

Free day!

Nu äre helg!

Hade examination idag på rapporter i skolan. Vår grupp fick kompletteringsuppgift pga att vi tagit hjälp av ett VG arbete vår andra lärare lagt ut, morr..
Dessutom klagade Hult (lärarn) på att vi inte hade några citat med i analysen. Jomen tjena hej hå! Vi hade fan i mig visst citat - skaffa starkare glasögon!

Vi mailade sedan ett mail till honom med ändringarna och la till "vi har även gjort om våra citat till kursiv stil så du kan se dem" samtidigt som vi morrade inombords.
Varför ens lägga ut ett exempel om vi tydligen ändå inte ska följa det?

Jaja första halvan av dagen var väl sisådär, somnade inte förrän halv 3 då jag var superpigg och sen fick jag springa hela vägen till busshållplatsen imorse. Men nu är det frihet och har snokat reda på en klassfest på campus ikväll, så blev en snabbis förbi systemet innan jag for hem.

 
Visstja! Just nu gillar vi skarpt att Växjö kommun jobbar för en grönare värld och därmed beslutat att alla får åka  g r a t i s  buss idag och imorrn, woho!


LUSSEBULLAR!

Idag har jag bakat lussebullar och har dokumenterat hela resan från små smulor till gyllenbruna bullar!

Recept (ca 30st lussebullar, 2 timmar 15 min):
50 g jäst
5 dl mjölk
150 g smör
250 g kesella
2 dl strösocker
2 kuvert saffran (1 g)
1 tsk salt
16 dl vetemjöl
1 ägg + 1 msk mjölk till pensling
Russin

1. Börja med att göra plats att baka på. Rent och fint ska det vara.


2. Värm smör och mjölk i en kastrull till 37 grader.


3. Smula ner jästen i en rymlig bunke (jag hade ingen så tog en stor kastrull istället). Häll lite av den ljumma mjölkblandningen i bunken och blanda tills all jäst löst sig. Blanda sedan i resten av mjölkblandningen (ska få en brun-gul hemsk färg).


4. Blanda ner kesella, saffran, socker och salt.



5. Tillsätt ca 12 dl mjöl, lite i taget, och arbeta degen smidigt. Tillsätt mer mjöl om det behövs.


6. Täck över degen med en duk och låt jäsa i 60 minuter.



7. Lyft upp degen på mjölat bakbord och knåda några minuter innan du delar degen i bitar och börjar forma den.

(En parantesbild då jag inte tog kort med mjöliga händer. T v å  paket saffran på totalt 1 gram kostade mig 70 kronor..!)

8. Låt sedan degbullarna jäsa i ytterligare 45 minuter till "dubbel" storlek (kanske inte dubbel, men större..). Tryck i russinen.


9. Värm ugnen till 225 grader.

10. Vispa ägget med matskeden mjölk och pensla bullarna.


11. Grädda mitt i ugnen ca 5-8 minuter tills de blivit gyllenbruna.


Njut med ett kallt glas mjölk till!

Nyårsplaner del 2

Pratat med Anna, Michaela, Petra och Sara idag om nyår. Nu har vi kommit på en riktigt spännande och rolig idé, woho vad skoj det kommer bli!

Brasa, glögg, snö, kyla, grillkorv, snöbollskrig, vänner... mmm!

Antagning



Kom in på kvällskursen ändå, hade inte räknat med de! Har ju kollat lägenheter i Umeå men nu verkar det som om jag kanske blir kvar i Småland till sommarn gah!

Sen natt, tidig morgon

Just nu gillar vi inte att det tar 4 timmar att se en 2-timmars film på internet pga dålig uppladdning. Klockan hinner ju bli så mycket haha!^^

Imorrn var det tänkt att vi skulle julbaka men verkar som om det blir på torsdag istället. Aja jag får hitta på nånting själv att göra - köpa mjölk så jag kan göra pannkaka kanske woho!


Men BÄVER!!

Kom just på att bror min sa det ofta för många år sen när jag var yngre. Istället för att svära sa han "men bäver!".

Är "ledig" imorrn och på torsdag och frågan är hur flitig jag kommer kunna vara? Har en grej som gnager i bakhuvudet så fort jag slappnar av (därav senaste veckornas sömnproblem?) och det är lite dags att ta tag i det nu. Måste iaf fixa det innan jag åker hem över jul, det är mitt mål.



Måste slappna av, måste slappna av.. kanske ett bad och en mysfilm i sängen med lite gotta till kan hjälpa en timme eller två?
Är illa, har redan börjat tappa det norrländska lugnet, smålänningarna har dåligt inflytande på mig - har fått springa för att hinna med bussen två dagar i rad nu! Fan hemma i Umeå skiter jag i det och tar nästa istället..

Har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska göra nästa år. Ett nytt alternativ jag kom på häromdan är att stanna halva terminen och sen fara hem igen. Fast det är frågan vad tusan jag ska hitta på om dagarna isf, kanske hitta nå jobb..?


Jäkla strul

Jag vill fixa en ny design på bloggen men det funkar inte för mig och jag fattar inte vad som går fel. Kunde det när jag precis skaffat den men nu helt plötsligt blir det bara felfelfel gah!

Har gjort en header jag tycker mycket om men nu kan jag ju inte få upp den på bloggen så det sket sig rätt fint..

Sparkling diamond


Party ikväll igen. Jag kör nykter stil, fick ha mitt roliga igår. Fick en massa fina kommentarer om mina ögon men har fortfarande inte riktigt insett varför. Kunde ju haft chokladbruna istället, det hade vart nåt!

Fick agera chaffis en stund för att köra ett lass med människor och köpa massa pizza nere på stan. Sen hämtade vi även upp två pers, varav en tjej fick åka i skuffen. Var hyfsat rädd för att polisen skulle stanna mig så försökte köra så diskret som möjligt. Inte så lätt bara när fulle fan i passagerarsätet (ägaren av bilen) spelade raw metal och en jäkla massa skit på en volym jag trodde bilen skulle dö av.

Men se här sitter jag, fortfarande vid liv och med körkortet i behåll!

Mohahahahaha!

Haha vad nöjd jag känner mig!

Ska inte riktigt gå in på detaljer men man skulle kunna säga att jag var en godisförsäljare med massor av härliga karameller och det stod ett litet barn och dregglade framför mig. Sen ägnade jag flera timmar åt att vara snäll mot det där barnet. Barnet fick gå runt i godisaffären, titta och lukta på alla härligheter och förstod att jag skulle bjuda på nån karamell (eftersom det är så snälla människor gör och alla andra barn får smaka godisar av godisförsäljare).

Men vad gör Sanna? Jo jag följer med barnet ut då jag ska stänga affären, jag stänger glasdörren med barnet på gatan och jag i butiken och tar den största godaste godisen och äter den njutningsfullt medan jag tittar på barnet.

Hahaha alltså det är svårt att förklara i en liten barnvänligare version men fy fasen vad jag gottade mig åt min ondhet inatt.


Just nu


Metal-parteey i lägenheten.
Jag kanske inte smälter in helt, men svart är jag iaf!^^

Fredagsrus

Igårkväll hittade jag massa underbar julmusik på spotify som jag fastnat i, speciellt en låt av Sofia Karlsson (Sofia Karlsson – Gläns Över Sjö Och Strand) Mmmm!

Är ledig idag men har en hel del att göra. Nu ska jag strax ner på stan och köpa in lite nödvändigheter. Sen ska jag upp till universitetet för att se och fota jazz-show av musikarna, vidare ner på systemet i stan med B, därefter till hans klasskompis från IKEA trippen för att hjälpa honom o bygga ihop ett skåp innan vi till slut åker hem för att pusta ut och duscha innan första gästerna kommer.

Har blivit förvarnad att det kommer folk som inte går i säng förrän 6-7 på morgonen en partykväll. Jag kommer hamna i koma..


Hittade en gullig vit blus i min garderob jag haft i massvis med år men aldrig använt. Premiärdag.

Gissa kändisen..!





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ledtråd, hans "storebror":

(Gahh jag har alltid velat tro dessa barn stannade i åldern och utseendet för alltid!)

 
 
Hur som helst, lilla Håkan Bråkan har gått och blivit brandman!

Curly Sue


Kalla mig ego men ich liebe meine Haare! Lockar söta fina lockar vad jag saknat er. Måste ju vara en 15 år sen sist vi sågs..
(Och sen min underbara julstjärna i bakgrunden)
Nu är det storstädning här i lägenheten, har precis diskat och torkat av i köket, nu blir det dammsugning och torkning av hyllor. Sen en omgång i mitt eget rum kan ju vara bra. Kommer som sagt bli party här imorrn, är uppe i 17 pers hittills haha jag kommer ju känna mig liten..

Roadtrip till IKEA

Idag har det varit många happy moments.

Allt började med att jag lyckades tända taklampan från sängen kl 07.15 imorse efter alldeles för få timmars sömn. Slängde iväg ett snabbt sms (som jag självklart inte kommer ihåg då mitt minne från natt till tidig morgon är som en liten pingisboll till ytan) till Matilda för att kolla av när vi skulle träffas på universitetet. Svaret jag fick var 1 timme senare än jag trodde vilket innebar att jag fick ta av mig kläderna jag hunnit släpa på mig och krypa ner under täcket igen - mumma!

När jag sen klev upp 1 timme senare och drog undan gardinerna upptäckte jag detta:

F R O S T  på bilarna! Woho - bring it on, vintertid!

Sedan ska vi inte tala om eländet med rapporthelvetet på skolan..

Men..! Kl 13.30 drog vi iväg mot lilla Älmhult och IKEA. Inte den grupp vi först planerat roadtripen efter utan klasskompisen var utbytt mot en annan klasskompis men det var skoj ändå. Dock visade det sig att dom inte hade någon bankautomat i närheten av varuhuset så vi drog ut på "stan" i denna lilla stad/samhälle/ord/by/håla. Trillade även in på en liten julmarknad så det var nästan riktig julstämning!
Vi lyckades gå tre varv inne på IKEA (gick lite fel och gick lite fel igen..) och hittade roliga grejer. Hade även lovat att smaka på köttbullarna dom säljer där och medans vi alla sitter och tuggar IKEA-köttbullar ser vi en gammal finklädd man som var mycket lik Ingvar Kamprad, hmmm....
Mötte även ett ungt par säkert 10 gånger där inne (kan mycket väl bero på våra missar att gå lite fel) och tyvärr hamnade dom framför oss i kassakön. Det var ganska lätt att lista ut att dom skulle flytta ihop och det tänkte dom fira med en shoppingdag på IKEA i en äkta "kosta vad det kostar vill"-anda.
4 kundvagnar och 10.000kr fattigare var dom säkert rätt nöjda med dagen.



Hur som haver, tillbaka i Växjö fem timmar senare svängde vi förbi Rusta för att kika på luftmadrasser (party party på fredag o lördag i lägenheten ju^^) och vad händer, jo Sanna får en uppenbarelse!
Har gått och väntat och väntat på att hitta den perfekta julstjärna till mitt fönster och där är den! Problemet var bara att modellen fanns bara i en annan färg kvar och jag blev relativt deprimerad.. Men så dyker dagens hjälte upp (eller snarare vaknar till liv efter en sömnstund i bilen) och söker reda på en Rusta-tant som kommer med stege och sax för att få ner skyltexemplaret i rätt färg. Hjälten klättrar upp och lyckas efter många om och men få ner stjärnan till en barnsligt överlyckig Sanna.
Fick dessutom 15kr rabatt i kassan så den kostade mig bara 35kr, vilket är i princip årets kap!

Den är härligt julröd och lite stickig. Helt perfekt!

Lite fler bilder på småsakerna jag handlade in idag. Kanske går att urskilja ett tema...?^^

100-pack blockljus och 24st blockljushållare..

Glasfat och 1,5kg blå prydnadssten.

Drömmer om mitt grekiska rum i min framtida lägenhet mmm..


Hungry eyes

Idag hade vi också roligt på skolan. Eller tja vi gjorde det roligt för oss.. Jag och Matilda satt och jobbade i en av fiken efter lunchtid då det var rätt tyst och lugnt där. Ett par bort bort satt två st fina juristgossar (japp tro't eller ej!) med varsin lagbok liggandes brevid sig. Vi bestämde oss för att smygfota dom (jag skämtade om det, Matilda tog det bokstavligt^^) och hon började flippa med sin mobil och höll upp den som att hon skulle ta kort på sig själv då hon i själva verket siktade över axeln mot killarna.
Jag sa till henne innan att se till o ha ljudlöst eftersom det vore aningens pinsamt ifall kameraljudet klickar i ett tomt fik sånär på oss två och dom två killarna. Men ljudlöst hade hon så det var ingen fara sa hon.

Hur som helst började hon sikta med kameran och jag skulle kolla när hon hade siktet rätt och när det var hyfsat bra sa jag åt henne o knäppa.
Nu kommer vi till det aningens pinsamma - hon hade glömt att stänga av  b l i x t e n  på kameran.....

Det säger sig själv vad som hände. En baota-blixt sken upp från hennes mobil (kändes som att hela världen blev bländad i just det ögonblicket) och jag föll ihop mot bordet av hysteriskt skratt. Det kan ju inte finnas en chans i världen att killarna inte uppfattade vad som hände. Eller jo, hoppas kan man ju alltid..!^^

Hahaha jaja universitetet är stort så förhoppningsvis stöter vi inte på dom nån fler gång. Iaf att dom inte känner igen en!^^


Smygfoto hot guy #1

1:a december!

Aaaaaarrhhhgg vad hände med år 2009?! Det sa bara  p o f f  så har det susat förbi!

Hade filmkväll här i lägenheten ikväll (igen hoho^^) därav den sena tiden. Kom även på för en timme sen att jag skulle skriva ett par rader i en rapport till imorrn (idag) så blev lite sista-minuten skriveri på kvällskvisten också.

På onsdag blir det roadtrip till Älmhult och IKEA med Berglund och Erik, he bli la väl rrroligt! Måste bara komma på vad sjuttsingen man ska inhandla när man väl är där.. "Köttbullar" sa Matilda men var ju som inte riktigt det jag hade i tanken haha.


IKEA varuhuset i Älmhult anno 1959