Ny design

Efter 3 år med SAMMA design fick jag just nog och bytte ut den mot en jag suttit och lekt med under min Växjö-tid. Ska mixa och trixa tills jag blir nöjd så får vi se hur det blir i slutändan!

Btw, fredagkväll och vad gör jag?
- Jo jag har tvättat och ska strax vika tvätt. Sen har jag räknat molmassa, substansmängd, pH-värde och massa andra hemskheter i kemin. Tenta på tisdag och jag kommer köra rakt ner till helvetet under dom 6 timmarna.


Operation #2

Imorse tog dom ut ytterligare två tänder ur min mun. Lugnande i all ära, men när det försvinner ur kroppen så tar smärtan över.

Hade hoppats på att det inte skulle kännas lika mycket den här gången då jag nu har starkare tabletter o ta mot smärtan, men nej.

FYSATANSHELVETE SÅ JÄVLA ONT JAG HAR!
3 värktabletter och jag känner inte ens av dom för smärtan ökar hela tiden. Jag har redan hunnit bryta ihop tre gånger i soffan av smärta. Nu 4.

Vet seriöst inte hur jag ska överleva det här, det gör så fruktansvärt ont nu att tårarna bara rinn.

IKSU

Idag skaffade jag medlemskort på Iksu och så gick jag och Hedlund på ett bodycombat-pass. Låt säga att jag märkte det var länge sen sist jag tränade haha. Kul var det iaf och det ska ju kännas i kroppen efteråt!

Nu blir det en tidig nattning, gu se jag längtar till sängen!

Pics


Yo!


Vad tjejer gör på förfesten.


Hur det ser ut när det för en gångs skull är städat i min lägenhet. Hehe..^^


Södertälje med ormterrarium på köksbordet (of course..).


Paintballbeskjuten på en meters avstånd på bar hud.


Zombie-Sanna dog, återuppstod, dog, återuppstod och dog igen.


Efter spelet flagnade jag.


Lite Sannahud mmm...


Vi köpte dom största av dom störstaste pizzorna på Robbans i Tumba.


Jag trodde det hela var ett dåligt skämt men icket!


Hemliga söndagsnöjet - Big Ben standup i Stockholm!


Behrad Rouzbeh pekar på mig och skriker: "Sug min kuk din slyna!" Följt av ett "Oj förlåt, jag vet inte varför jag pekade på dig när jag sa det.."

HAHA!

Tandvärk

Det är 1½ månad sen jag drog ut två tänder på höger sida och nog för att jag fick starka smärtstillande piller utskrivna, men jag har fortfarande ONT!
Hela den här veckan har vart riktigt jobbig för det känns varje gång jag tuggar. Min chansning är att jag fått hål efter poperationen och jag är så jävla less på tandläkare att jag blir tokig!

Ska dra ut dom andra tänderna om tre veckor och samma vecka har jag ett tandläkarbesök inbokat så får väl försöka härda tills dess, blä.

Måste ju skriva lite kort om gårdagens utekväll också! Haha den var bra speciell..
Började med att käka sushi med Ronja då det ändå bara var vi två på förfesten haha. Sen kom Michaela förbi och var snäll att ställa upp som chaffis.
Planen var att vi skulle till TC men fick veta att allt folk skulle på Corona så vi styrde kosan dit istället. Väl framme där får vi veta att stället är dött och att man ska dra till TC istället. Vi får tag på ny skjuts som kör oss ner på stan och vi drar till TC som visar sig vara folktommare än jag vet inte vad. Max 20 pers där inne! Vi gick på toa och sen hämtade vi våra grejer i garderoben igen haha.
Istället drog vi oss mot Rex och köade i en halvtimme, raggade upp ett killgäng för att se ut som ett stort kompisgäng för att lättare få in min klasskompis som va lite för ung. Men icket. Så det blev donken istället.

Summa kardemumma: En utekväll där vi tillbringade mer tid på Mcdonalds än nåt uteställe. Haha!