Breakdown - check!

Åhh jag bryter ju snart ihop. Var är ljuset det är tänkt att man ska se så här två veckor innan studenten? Inte fan ser jag det längre! Tror jag snavade i mitten av tunneln när man började se ljuset längst bort och så slog jag i huvudet och blev blind för just nu är allt bara ett evigt mörker..

Måste ringa mamma och tigga pengar. Hon kommer inte bli glad men det är inte jag heller.
För vem fan vill vara skyldig sig själv 10 000kr??!

Enda positiva jag kan komma på just nu är att jag i princip är klar med religionen. Efter circus 6 timmar har jag lyckats kludda ner 3 sidor bestående av en massa ordbajs rakt igenom. Hoppas man får ett G ändå, har inte hållit mig till frågeställningen jag valt ut och har inte ens kollat på betygskriterierna. Menmen, så länge jag inte får IG överlever jag.

Så läser jag på artiklarna från naturkunskapen senare ikväll eller imorrn bitti så kan jag flumma på seminariet jag har imorrn. Sådär lagomt att man verkar insatt när man egentligen inte har någon blekaste jävla aning vad man säger.

Sen är det någon jävel som håller på att ta fiol lektioner längre bort i korridoren som om det inte vore nog redan (jaa jag sitter i skolhelvetet fortfarande). Gnisslandet kommer ju sitta fast i öronen hela kvällen - jo man tackar!

Jag är int bitter.

Sen den där förbannade brännbollsyran som alla pratar om. Blir ingen fest för mig, kan jag göra när jag är student istället och känner för att bli misshandlad och våldtagenfysikgränd.
Näe jag ska nog sova för första gången på en vecka utan att vakna tre timmar tidigare än väckarn med känslan av att man inte har tid att sova.

En motgång från att börja gråta

Jag känner just nu en blandning mellan världens hat och världens sorg.
Skulle boka flygbiljett nu från Arlanda till Düsseldorf då jag får se att man över natten höjt priset med 1600kr.
Över en natt.
Jag är ungefär så dyster man kan bli, så jäävla förbannad man kan vara..

Jag som inte har några pengar kvar känns det som, måste tigga av mina föräldrar och få familjen mot mig. Kommer bli den här människan som i deras ögon misslyckas med allt och inte kommer bli något i livet. All press från släkten som har enorma förhoppningar på en kommer skita sig totalt och jag kommer väl bli någon slags skam.
Mår jag bra? Inte en sekund.

Förra årets breakdown tycks komma krypandes igen.
Kanske ska knapra alvedon och hinka explorer när man kommer hem och hoppas på ljuset i tunneln?

Oh sweet summer '08

Pratat med Hedlund i telefon en halvtimme nu om vår tågluffning. Var ju 2 timmar på resesäljarna idag för att försöka boka interrail-kortet.
Men iaf, nu har vi hittat våra resor så nu ska vi bara boka dom så ska vi kunna knyta ihop hela paketet och ge oss ut på ett livs äventyr.

Bara ett litet problem. Man måste ha antingen Mastercard eller Visa kort och jag har inget av dom hahaha. Såklaart ska nåt va emot oss.

Aja, Hedlund skicka just ett sms och sa att hon bokat flyget till Düsseldorf (efter några komplikationer ska vi istället börja vår luffning där istället för Berlin..) och så ska visst jag försöka boka tåg Umeå-Sthlm. Får se hur det här kommer gå..

Peter har prompat på mig att jag ska skriva ett inlägg så det är enbart därför jag gör det. Ska ju skriva om Balen 08 nån dag men väntar på bilderna från Anna först, blir ju inte samma effekt att skriva utan bilder heller!

Lättnad i oron

Behöver inte lägga upp klänningen till imorrn och det känns så skönt. Kan jag pusta ut.
Var och solade idag igen och nog gör det skillnad - blev tusan färg ändå. Fast jag stör mig enormt på gamla bikiniranden på ryggen för den syns huvva..

Aja.

Inatt kl1 kommer Lycksele hit igen så blir till att hålla sig vaken för jag måste guida honom genom stan hem till mig. Blir väl att göra lite skolarbete om man är pigg på det.

Men nu blir det till att göra lite fransk manikyr och se fotbollen på tv. Go Allbäck (fast exakt nu gjorde Linderoth mål..)

Måndagen avklarad - 4 more to go...

Pust.

Då har man gjort bort svenska talet och tyska muntligt nationella. Pest och pina men nu kan jag släppa det iaf.
Nu är det bara religionen, psykologin, engelskan och naturkunskapen klar så ljuset i tunneln är fortfarande ganska dunkelt.

Menmen, hade sagt att jag skulle lägga upp mitt svenska tal om stockholmare så här kommer det, för er som okar läsa hela det vill säga..

Svenska tal


Hyllningstal till Stockholmare

"Det finns inte många saker som kan roa oss här uppe i norr som de kära invånarna i vår huvudstad Stockholm.

Så som man kan fascinera sig över den egendomliga kulturen dom för där nere.

Ta till exempel Blondinbella. Sveriges mäktigaste tonåring sedan Karl XII med sina hundra tusentals besökare varje dag. Hon står som en blond härskarinna över en kommande tsunami av unga framåtriktade tjejer med höga karriärsplaner, är det vad som väntar kommande generation? Ett liv med bloggning som största drivkraft under ungdomen?

Eller är det bara en fluga som överlevt vintern? Kommer den kanske dö ut på samma sätt som Ferbies - de där elektroniska husdjuren som invarderade norden med skräckblandad förtjusning.

Å andra sidan finns ju Foppa tofflorna, den där flugan som alla trodde skulle försvinna så fort sommaren var över. Men den överlevde, och kanske kan det bero på norrlänningarnas seghet? Peter Forsberg är ett perfekt exempel. Han har legat på topp i 10 år och vunnit i princip allt som finns att vinna, men trots det. Trots detta håller han sig fortfarande envist kvar i eliten, mot alla odds. Det, mina vänner, är vad jag kallar äkta norrländsk vara.


Men vad är det egentligen som får just stockholmarna att driva den här typen av kultur?

Beror det på det faktum att de bor i staden där vårt lands styrs ifrån, eller är det Mälarens kärlek till havet likt en blandning av sött och salt så som Lasse Berghagen präntat in i våra huvuden de senaste 10 åren?

Men trots allt finns det de stockholmare som känner till världen utanför mot alla odds. De har börjat upptäcka att vilddjur som skalbaggar faktiskt inte bara existerar på Skansen utan även ute i något som kallas "skogen".


Ja, för vad vore egentligen Sverige utan våra stockholmare? Vi har alla våra stereotyper i huvudet, visst kan ni se dem?

Killen med backslick, sidbena och loafers med fransar på. De stora Björn Borg solglasögonen som hänger i linnet och pikétröjan fastknyten runt halsen där de struttar runt på stureplan. Och tjejerna, har de ens kommit in i puberteten då de börjar gå in de senaste klackarna från Hollywood? Varje dag är en lördag med plåtning på förmiddagen, galamiddag på kvällen och vilda utgångar nätterna långa. I alla fall om man utgår från första synen och om man pratar fördomar.


Sen tycker jag det är mäkta imponerande att med hjälp av ett enkelt tuggummi kunna imitera både stockholmare och norrlänningar ut i fingerspetsen:

"Asså, vi som bor på Lidingö bor ju som i den finaste delen av Stockholm. Och eftersom Stockholm är Sveriges finaste stad så måste vi ju vara finast i hela Sverige.."

Medan en norrlänning stopp' in prillan och tar ett andetag mellan varje mening, jag menar - varför brådska?

"Jåmen du pjöllermaja, om du tar ut isoleringsmaterialet du har i läpp'n och börjar använd huvvet litt så sku nog även du komm på någe vettigt och säg.."


Slutligen så vill jag bara säga tack till alla de inbitna stockholmare som faktiskt lever upp till våra fördomar. För med handen på hjärtat, hur många av oss har egentligen en hemlig dröm att få vara en platina blond stureplans profil?

Ingen? Tack det var det svaret jag hoppades på.

Nej, det släktet föder upp sig själva i en massproduktion och vi kan räkna med både ett eller två försök av att göra Stockholm till ett självständigt land under kommande 100 åren. Fast det är de kanske värda efter all skrivkramp de fått av bloggandet."

Nu ska jag hem och sy på balklänningen. Kom ju på att jag måste lägga upp den inför balen imorrn..


Fredagen kom, såg och segrade

I fredags kom min blivande kavaljer Jonathan "Lycksele" hit för att hinna bekanta sig lite innan den stora dagen. En rolig scen vid middagsbordet kan ge lite bakgrundsfakta:
Eva: "Sätt dig brevid Sanna så du åtminston har ett känt ansikte du känner igen"
Grejen är att vi just då hade träffat varandra för första gången 20 minuter tidigare men min familj vet inte om det..^^

FIck skjuts av bror min upp till haga och han hämtade även upp sin brutta nere på stan (jepp nu är det offenligt - han sa det själv till mig nu ikväll).
På haga blev det singstar, ölspel och massa skratt innan det kommer in en leverans på lammkött - småpojkar.
Lite skrämmande tanke på att 90-91or var på festen men det var kul ändå att få mobba dom.

Bilder från kvällen:
1. Tårtan till Sara som Emma och Antonia gjort
2. Klyftor
3. Sofie brevid bh:n som hänger i taket och gjorde killarna förbryllade
4. Jag och Lycksele
5. Björn Gustavsson look-alike
6. Planschen på väggen
7. Födelsedagsbarnet på lördagen
8. Antonia goes model - grrr^^




Emmas kom ihåg lapp som satt på insidan av ytterdörren. Vet inte om hon kollade på den innan hon gick ut men hon fick iaf med sig allt som stod..
image164

Tack för kvällen!

Jag kunde inte fatta att kossan skulle bli transvestit..

Det har redan börjats tagga inför kvällen. Har 86 låtar jag ska bränna ut på en skiva senare så det ska finnas lite att välja på. Haha gick igenom alla låtar jag har på min dator igårkväll och kom fram till att jag nog har den största udda blandningen.
Här kommer ett smakprov på några av de olika musikstilarna:
Country
Hardcore
A capella
Jungle
Gospel
Rock
Reggea
Heavy metal
Dance
Blues
Pop
Punk
Death metal
Electronica
Folk
Jazz
R&B
Indie
Latin
Opera
Techno


Tål dock att sägas att jag inte lyssnar på alla dessa utan dom har av någon konstig anledning ploppat upp i min dator utan att jag vet var dom kommer ifrån haha.
Men är alltid kul att lyfta på ögonbrynet när man hör nån ytters udda låt.


Skräcken!

Antonia sitter och skriver med en kille på facebook som tydligen bor på teg i närheten av mig. Hon vet inte hur gammal han är så självklart söker jag upp honom på birthday.se så som jag gör med typ varenda människa för att se att personen i fråga är verklig.

Följande konversation uppstår:
"Antonia. Sluta skriv med honom.
-Vadådå?
-Han är 48..!
-Vaaaaaaaa???!"

Fast efter större efterspaningar visade det sig att han var 86:a så chocken la sig ganska snabbt. Men skoj var det haha!


Boooooring

Nu sitter jag på naturkunskapslektionen och ser en film om genteknik - den tredje i raden på våra lektioner och börjar bli smått less nu.
Skönt med sovmorgon idag iaf, kunde vakna av mig själv imorse
(visserligen pga att det var en bastu i mitt rum kl5 menmen..)

Tydligen den enda lektionen idag men måste ta igen lite annat arbete så tror inte jag kommer kunna slappa. Beror på vad tjejerna gör eftersom jag troligtvis komer falla för grupptrycket^^.

Blir till att åka till pappa efter skolan och köra storstädning på mitt rum och plocka fram täcken och sängkläder eftersom lycksele ska sova i min bäddsoffa imorrn. Själv ska jag bosätta mig i källaren.

Nu börjar Antonia läsa i religionsbloggen så man kanske borde göra samma sak..

Nyfrisserad

Var och klippte mig idag vilket var nice. Tog 1½ timme då klipptes det, färgade hela håret i min naturliga ton och sen ett par blonda slingor vid sidan. Känns bra tack och lov, hade inte velat sura efter den lilla summan man la ut..
Fick även en pratstund med min frisör och även min granne.
Dels fick jag höra att hennes dotter (6 år äldre än mig) gått och förlovat sig nere i Australien där hon bott typ senaste halvåret. Så jag frågar "är det en australienare eller en svensk?".
Var visst en thailändare som pluggade där..
Visst fördomar, men hon av alla människor? Hon är en råcool som tävlar i dragracing med sin bil "the Bitch" - bara namnet är ju så att man diggar henne!
Och så går hon och förlovar sig med en thailändare, det var oväntat drag från hennes sida.
Menmen.

Fick även veta att Mercuryn kommer stå tvättad och klar på garageuppfarten på tisdag och pappa kommer ha nycklarna då så det känns tryckt att ha fixat det iaf.

Hm, vad mer?

På fredag är det dags igen. Sista gången. Blir party med tjejerna mina förutom Anna som ska bort. Blir kanske singstar och en massa glada miner. Får ju även besök från norr så vårt brat-tema kommer bli intressant haha.

Dagens överraskning stod bror min för. Skulle gå förbi honom och lämna pengar till "nån" som skulle vara hemma den tiden eftersom han jobbade. Självklart antog jag att det var hans inneboende kompis (brorsans bästa vän - you know who) så tro int på fan att man blev förvånad när en brutta öppnade dörren..!
Spenderade typ 30 minuter på att försöka lista ut vem hon var på internet men det gick inge vidare.
Hur var hon då?
Liten. Näe hon är redan dissad..

Alla har vi varit små..

Det här diariet hittade jag i Hedlunds akriv på apberget. Det är skrivet för snart exakt 2 år sedan, då var man liten..
 

Jag sover hos Sanna i helgen. Sanna är min idol, hon är underbar.
Vi sitter och pratar om allt möjligt, när sanna plötsligt utbrister:

"Alltså Sanna, jag har en idol, och det är Kungen!
Han är som så normal och kramar svettiga idrottsmän. Sen skämtar han i TV och har dysilexi. Visst att jag gillar resten av kungafamlijen, utom mr slemoslisk, (daniel) fast Silvia är ju som mer där på sidan. Men ingen är som Kungen. Han är min idol."


Hur många finns det som Sanna? När man minst anar det läggar hon fram så underbara kommentarer och slutsatser. Något mer jag gillar är lillstugan där jag sover nu, den är som en bastu enligt Sanna, perfekt enligt mig.

Vi har enast om att tapeterna är galna, de är röda,rosa och bruna ränder över alla väggar. Helt vidrigt underbara.
Minnen från rollspelskvällar med Petra och Amanda, det var tider.

Åh, jag har ju glömt att skriva det som gjorde att vi låg i en timme och skrattade inatt. (Seriöst, vi hade magkramp när vi slutade, klockan var fyra)

Vi är hemma hos mig för att äta tacos, vi har hackat alla grönsaker och har bara det sista kvar.
Sanna står och försöker få upp en svår burk., hon spolar den i varmvatten, sätter den på den varma spisen, försöker bända upp locket med en sked och en kniv och tillsist försöker hon även med ren råstyrka ta bort locket. Det fungerar inte, då tar hon en ny burk som är likadan, för att se om den är lättare att få upp. Det är den ej.
Jag står vid en skärbräda och river frenetiskt i en vit klumpa jag hittat i vår frys, vi vill ha riven ost. Efter ett tag så vill Sanna byta syssla med mig, då hon är less på att få styrk av en burk, vilket jag går med på. Det första jag gör är att kolla etiketten.
Jag: Sanna vilken styrka vill du ha på såsen?
Sanna: Medium.
Jag: Men denna är ju MILD.*tittar på den redan öppnade mediumburkan på bänken*
Sanna står och funderar vid skärbrädan.
Sanna: Sanna, är inte det här ris?
Jag: Näe, det smakar ost.
Sanna: Nej, det smakar...ris.
Jag: Men vi mikrar det! *mikrar, smakar*
Okej, det är definitivt..ris.
Sanna: Menar du att du stått och rivit ris?

Till mitt försvar: Vem fryser in kokat ris? Neej, min familj har vissa hemligheter:P

Näe, nu ska jag återvända till Sanna, hon läser en bok för Sixten.

 
Alltså shit vad länge sen det där var! På den gamla goda tiden då man inte hade några bekymmer.

Stockholm nästa?

Nu har jag, Emma och Antonia suttit och planerat ihop en resa ner till Stockholm om två veckor. Om den blir av så att säga.
Boende har vi löst genom Peter - vielen dank! - sen ska vi spåna vidare på en billig resa ner genom ytterligare kontakter. Så det enda som kommer kosta om allt går vägen på bästa möjliga sätt är fickpengar och mat, men va fan vi tar med nudlar och konserver och lever på det^^.

4 dagars weekend i huvudstaden med flickorna mina blir ett väldans äventyr. Boende på Odelplan, lagomt nära till det mesta, kan ju bara bli kalas av det hela.

image157

Men som jag nämnde igår. Ekonomin.. ska prata lite med mamma och höra angående tågluffningen och extrapengar bla bla bla svårt att förklara.

Imorrn är det klippning och färgning i typ 2 timmar och frissan, vet dock inte exakt vad jag ska göra haha. Sen blir det att införskaffa dricka till fredag.


Sweetiepie


Du e mina ögons tårar du e mina somrars vårar
du får mitt hjärta o leee låt oss dricka en varm kopp te'

Sötnöt..
 

Du e mina vintrars stjärna,
även under snöstorm så kommer jag så gärna,
du e mitt hjärtas tärna,
du e mina tårars tår du e handen som smeker mitt hår,
du e den lilla tjej som har tänt hoppet i mig

Ett ljus i mörkret


Kommer gå åt skogen det här

Jag är den mest ineffektiva människan. Jag kan sitta och stirra på dataskärmen men inte börja ta itu med alla skolarbeten som läggs på hög. Usch ibland hatar jag verkligen mig själv, jag vet ju hur jobbigt det kommer bli. Minns förra våren och den ruschen in i stenväggen.
11 skolarbeten och fucked up liv var ju inget jag gärna gör om men nu tycks det ju gå åt samma håll igen.

Men det är väl det som krävs för att jag ska klara av nåt, näe idag är ingen bra ego-dag utan snarare tvärtom. Idag är en sån där dag då man önskar att man vore någon annan.

Tror det är en kombination av min låga ambition, pressen på axlarna, framtiden och detaljer som den där förbannade datorn som jag mer än gärna eldar upp med en flaska t-sprit på studentdagen. Men då måste jag betala 3500kr och det känner jag inte för.
Näe som sagt så är den här dagen urusel och det är bara måndag, första dagen i veckan. Nu återstår 9 såna här förjävliga dagar innan man kan börja andas ut.

Komma ikapp dag imorrn behövs och för en gångs skull - första gången på tre år - har våra lärare lagt den tiden över en hel dag. Blir till att skaffa fram psykologiarbetet från helvetet och sen plugga tyska inför nationella. Kommer suga totalt. Inget vg i psykologi kommer jag få och mvg i tyska ligger bortanför horisonten just nu.

Kan det inte vara över snart!!?

Ångest

Nu börjar jag känna en riktig panik känsla i magen. Mår bara illa och är helt skakis och det kommer hålla i sig den här + nästa vecka.
Jag slipper iaf att hålla talet idag, tack gode gud för det.
Kommer skippa tyskan idag (Birke kommer hata mig) för att ta mig upp till polisstationen för tredje gången på två veckor. Får sen skjuts hem av pappa och då blir det till att plugga tyska och svenska. Har komma ikapp dag imorrn visserligen men vill ju känna mig lite förberedd iaf.

Ska dessutom försöka bli klar med religionen den här veckan om jag hinner så att jag kan sitta med svenskan och knåpa i helgen.
I helgen, panik! På fredag kommer min kavaljer till Umeå för att vara med på en födelsedagsfest som kanske inte ens blir av. Om den inte blir av, vad tusan ska jag göra då?

Alltså, summan av kardemumman:
På onsdag har jag tyska nationella - hör, läs och skriva.
Om jag slipper muntligt på tyska blir det istället muntlig redovisning i engelska c.
På måndag ska jag hålla ett svenskatal på 5 minuter.
På måndag blir det tyska nationella muntligt.
På torsdag/fredag nästa vecka seminarium i NK
På fredag ska religionsarbetet in.

Utöver det här måste jag även skriva en psykologiuppsats som min rektor fortfarande inte gett mig.
Sen ska jag till frisören på onsdag, måste köpa en klänning till studentskivan (precis en sån klänning jag önskat mig i ett år nu), betala Emma för en väska hon köpt till mig och betala 400 för id kort.
Så ska vi säga circus 1400kr ska jag lägga ut den här veckan. Jag har typ 400.
Min ekonomi är ju eländig..

Personligt rekord

image149
Jag är sämst, jag vet. Men för mig är 34 pers online på msn rekord då antalet kontakter ökat och ökat hela helgen haha.
Men sen hur många man egentligen pratar med är ju skrattretande få.


Idag har jag inte lyckats göra allt som jag skrev tidigare.
Beställde visserligen European health card som jag bestämt att jag skulle göra. Sen började jag prata med tjejerna mina på msn vilket slutade med en timmes telefonsamtal med Antonia om helgen.
Och efter det kom en viss C in på msn och även det slutade med ett telefonsamtal på en timme och lite till.

Därefter kom jag aldrig tillbaka in i min pluggrytm jag hade imorse. Hann skriva nån rad på svenskan och hjälpte Sara lite med musiken men nada más. Har blivit för många timmar vid msn som vanligt haha.

Eva kom hem för en timme sen från Madrid med lite presenter till moi.
En godispåse på ett halvt kg och lite till samt ett halsband.


Sist men inte minst har jag blivit totalt terroriserad av Peter i helgen.
En hälsning här till hans vänner där nere: Lämna honom inte ensam en hel helg igen! Han hoppar ju på mig som en liten unge som vill leka 24/7!!
image156

image155
Och så vill han att jag ska göra lite gratisreklam i min blogg åt honom. Snäll som jag är så gör jag även det men säger bara en sak - back at you!

Fransk manikyr i militärutrustning

Jag kikade i en springa mellan timmerstockar. Fullt skyddad trodde jag, men icket!

image147

Här syns btw hur jag spelade paintball med fransk manikyr haha..

image148

Kort taget mot området. Kanske en fjärdedel av banan syns.

God morgon världen, här kommer jag

Idag tänkte jag passa på att göra bort lite saker. Fick nämligen ångest igårkväll, precis när jag höll på att somna kom jag på saker jag behövde göra. Så självklart fick man en klump i magen och det tog ännu längre tid innan jag kunde somna.
Så här hade jag tänkt lägga upp dagen:

11:30 Dags att börja klä på sig
12:00 Klicka runt för att skaffa European health card
13:00 Samla ihop alla kör-papper
14:00 Fortsätta på svenska-talet
16:00 Be en bön för att sakerna ovan är gjorda..
17:00 - 20:00 Andas ut?
20:00 Säkert nåt man kan glutta på tv:n
22:00 Ligga i sängen, alternativs tänka tanken att sova snart.


Sverige förlorade igår igen, pinsamt och tråkigt.
Men att vara 4:e bästa hockeynation över hela världen är egentligen inte fy och skam då alla stjärnor valde NHL framför landslaget..

Paintball!!

Idag blev det hård kamp i Umeå ute på paintball banan. 7 killar och jag sprang runt i diken, skog, sly och skyttegropar. Vi gömde oss i timmerskydd, bakom tunnor, bildäck, träd och varandra^^.

Vårt lag förlorade tyvärr 4 av 5 matcher men dom andra fuskade så det var inte så konstigt.. blir skjuten av brorsan i huvudet (gör ont som fan!) då han smyger omkring utanför spelområdet.. morr.

Blev inte nån awkward situation som jag trodde men nu i efterhand är det klart man börjar fundera över vissa saker. Och nej bli inte orolig nu, C. Menar inte på det viset.
Upptäckte ett mail på apberget som jag analyserat lite. Men jag tänker inte gå på det där en gång till.

Nu blir det 100% koncentration på hockeyn för nu gäller det!

Ett steg närmare Resan

Idag var jag och Hedlund på resesäljarna för att boka interrail-kort för sommarens tågluffning. Slutade med att hon vi pratade med skulle kolla runt lite och sen höra av sig men just nu ser det väldigt ljust ut iaf så det lutar åt att vi åker fredagen den 13 juni. Haha visst låter det lovande?
Kanske då med största säkerhet kan säga att om exakt 28 dagar är vi i Berlin.
Och om 50 dagar är vi i Paris!

Synd att Sverige förlorade igår. Såg typ hela matchen trots att jag åter igen lyckades somna medans jag skrev sms. Jag var väl lite för trött..

Nu ska jag ta tag i dagens äventyr och höra av mig till en person angående skjuts. Haha blev tvungen att söka på eniro efter numret, känns ju stabilt.
Jag kommer dö. Har redan en klump i magen.

En fredagsfräckis

Snott den här från södern..

Visste du att...

Om du skriker I 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat
tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe?
(Är knappast värt det...)

Om du fjärtar oavbrutet I 6 år och 9 månader kommer du att producera
tillräckligt med gas till en atombomb?
(Nu börjar det likna något!)

Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt I
kroppen att det kan spruta 914,40 cm?
(Oh My God!)

En gris orgasm varar I 30 minuter?
(I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)

En kackerlacka kan leva I 9 dagar utan huvud innan den dör?
(Ohyggligt!)

(Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)

Om du bankar ditt huvud in I väggen gör du av med 150 kalorier I
timman?
(Prova inte detta där hemma. Men kanske på arbetet...)

Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är
fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita
loss hannens huvud?
('Älskling, jag är hemma! Vad f...?!')

En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det
motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.
(30 minuter...Lyckliga gris.. Kan du föreställa dig detta??)

Havskatten har över 27000 smaklökar!
(Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)

Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen?
(Jag vill fortfarande va en gris I mitt nästa liv - kvalitet framför
kvantitet!)

Fjärilar smakar med fötterna?
(Någonting jag alltid har önskat att veta!)

Den starkaste muskel I kroppen är tungan?
(Hmmmmmm....)

Högerhänta människor lever I genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta?
(!)

Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa?
(OK, det är nog bra.....)

En katts urin lyser under svart ljus?
(Svart ljus.... ?)

En struts öga är större än dennes hjärna?
(Jag känner människor med samma problem...)

Sjöstjärnor har ingen hjärna!
(Sådana människor känner jag också!)

Isbjörnar är vänsterhänta?
(Om dom byter, kommer de att leva längre!)

Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens
skull?
(Men grisen då?)


Nu när du har flinat minst en gång, är det din tur att sprida
dumheterna och skicka dem till någon du tycker skulle kunna behöva
ett flin...
(Kanske till och med ett gott skratt....) Ha en jättebra dag!!!


Dags att spy snart?

Huvva känns som om jag ätit kladdkaka så att det står ut genom öronen på mig (uttryck från Emma som jag nu snodde..) Nada más säger jag då bara.
Men goood var den allt!
Haha jag och Peter sitter för en gångs skull tysta på msn men däremot så terroriserar vi varandra på internetsidan där vi en gång träffades, känns som evigheter sen - tänk vad tiden går sakta när man har roligt^^
Guldhelg i helgen så nu blir man totalt bombad med mail och nu har man även haft chansen att läsa de gamla godingarna.
Till exempel om hur en 41årig man (från Umeå hemska faktum!) ville ställa en "personlig fråga" till mig och den löd:
Har du någonsin haft karies?"
Dags att börja fundera hur det står till där uppe..

Blir sista inlägget innan lillebror ska sova, snart däckar han väl i soffan så ska lura upp honom till sängen innan han somnar och man måste bära honom. Blir ju så rackarns tungt^^

Funderar på att baka

Köpte en sån där simpel "blanda bara i vatten" kaka som jag tänkte röra ihop om ett tag. Går snabbt och enkelt för lillebrors skull. Haha och min för då slipper jag diska..

Nu så fick jag springa iväg och titta till en spindel han hittade i badrummet. Jag spolade ner den med vatten och vi såg båda två medans den drunknade och sjönk ner i avloppet.
Känner mig så harmonisk som barnvakt haha.

Jaja, springer fram och tillbaka och uträttar små saker åt skorpan så jag kommer och går vid datorn.

Om jag bara vore litt rikare hade det vart mycket enklare med fredagar.


Barnvakt en fredagkväll

image146Jajemen sitter barnvakt åt min lillebror en fredagkväll, är jag inte snäll så säg?
Lagat gräddstuvad pyttipanna och hyrt Ice Age 2 som han sitter och tittar på just nu. Tidigare gjorde vi pärlarmband (såna är ju bara allt för gulliga) och sen ska vi baka chokladkaka.
Jag skulle också vilja ha mig själv som barnvakt och storasyster så enormt snäll som jag är..

Ska försöka få honom i säng i bra tid så man hinner ta det lugnt och ladda upp sig inför HOCKEYN!
Semifinal ikväll kl23.00
Tre Kronor - Kanada
Får rysningar bara jag tänker på det, heja heja heja Sverige snälla vinn!

Idag har också vart en flitig dag.
Vad duktig jag börjat bli.
Klagade på HM eftersom byxerna jag köpte var jättesönder, använde upp presentkortet som skulle gå ut, shoppade loss på Lekbiten (där jag även träffade på två lärare haha) och ändrade namn i bokningen till balen. En viss C kunde ju inte komma, rackarns.

Men nu ska jag tillbaka till filmen. Den är ju tusan bra, får ju inte missa hela haha.

Jag har sett döden i vitögat

Gick för att träffa min rektor idag på hans kontor angående en kompletteringsuppgift jag har kvar. Har skjutit upp det mötet typ 3 veckor men nu tog jag tag i det. Men av någon enormt konstig anledning visade han inget agg mot mig idag, vad har hänt?
Men ska få en skriftlig uppgift på samma del jag hade sist så det känns lugnt. Kommer visserligen stressa ihjäl mig med den också men det är ju bara mitt eget fel.

Btw, gick jag förbi min granne igår för att höra efter om en bil till balen. Hon och hennes man samlar typ på amerikanska och gamla bilar och tänkte därför höra efter om dom hade någon ledig.
Fick svaret att folk hade hört av sig redan men eftersom det var jag så skulle det nog inte vara några problem att prioritera mig sålänge det är pappa som kör.
Nerver när jag gick hem, är ju en tisdag så klart pappa kunde jobba den dagen.
Men icket, han är ledig hela den veckan och såg allt hur han drog på smilbanden när jag berättade att han skulle få köra en amerikansk Mercury från 50talet.

Fått googla bild för jag har ingen aning hur den ser ut..
image145
Har inte sett den i verkligheten men den ska visst vara svart och vit och "en pärla".

Ska btw hälsa från Antonia att hon är trött, less och sur men hon älskar mig ändå^^


300 sätt att fördriva tid på

1. Vad heter du? Sanna Marie Lindgren
2. Vad kallas du? Sanna, Umeå-Sanna, Lindgren
3. Vad vill du bli kallad? Sanna funkar bra
4. Födelsedatum? 2 september 1989
5. Stjärntecken? Jungfru
6. Lunar? Haha aa vart inne en gång för att snoka lite..^^
7. Msn? Klaaaart
8. Helgon? Nope
9. Vart bor du? Umeå
10. Vad har du för mobil? Nokia 6131

11. Har du en egen dator? Jepp, eller njaa har en från skolan en månad till.
12. Vem är din/dina bästisar? Hedlund, Antonia, Anna, Emma och Sara.
14. Vad ska du göra i sommar? Tågluffa, försöka ta körtkort och invänta C från södern.
15. Favoritfärg? Svart och vitt funkar fint. Rött och grönt börjar knappa in.
16. Turnummer? 14
17. Vad älskar du mest? Min familj
18. Intressen? Vänner, musik, resa, utekvällar, film, matlagning, sommarn.
19. Favoritband/artist? Har ingen favorit utan lyssnar på låtar från alla möjliga.
20. Favoritlåt? Just nu? Shine av The morning of

21. Namnsdag? Tja nu har man av någon idiotisk anledning tagit bort Sanna ur almanackan och Marie finns bara som bebådelsedag men jag räknar fortfarande 11 augusti som min namnsdag..
22. Vad skulle du vilja heta? Sanna Marie Lindgren - haha skryt men jag gillar mitt namn.
23. Vad heter du på din msn just nu? $anna | life sucks in a beautifull kinda way

24. Hur många online? 17
25. Vem är din 15:onde online? Tim
26. Vem har du blockat? Vem säger jag inte men 11 st totalt just nu.
27. Hur många olika grupper har du? 5
28. Har du några olästa mejl på hotmail? 5, en trillade visst in nyss.
29. Har du några nya kommentarer på bdb? Tror inte det, har inte lagt upp några bilder på ett tag.
30. Isf hur många? -

31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? Han ser precis ut som den personen jag drömde om igårnatt..
32. Beskriv ditt hår? Mörkbrunt kort med lång lugg och som ska stylas om på onsdag.
33. Har du några piercingar/tatueringar? Tre hål i vänsterörat, ett i höger. Det räcker för mig.
34. Vart skulle du bo om du fick välja? I en egen lägenhet, gärna vindsvåning åh vad mysigt!
35. Bor du i lägenhet eller villa? Villor - plural^^
36. Vilken färg är snyggast på kläder? Beror på vilka kläder.
37. Vad har du på dig? Jeans, linne, tröja - är ju kallt i Umeå..
38. Har du något i håret just nu? Hårvax och spray
39. Vad har du gjort idag? Hämtat ut mitt pass, hört om tillåtelse för studentvagn, vart på u.m, i princip skaffat bil till balen och pratat med C.
40. Vad ska du göra imorron? Skola först sen ska jag hämta upp lillebror på dagis, laga mat åt honom, roa honom hela kvällen och natta honom i lagom tid så man själv hinner se hockey. Tror dock inte jag kommer passa schemat..

41. Hur mår du just nu? Jag mår riktigt bra faktiskt. Känner mig duktig på nåt vänster.
42. Hur brukar du annars må? Både och. Jobbigt i skolan men å andra sidan är det sista spurten och bara 27 dagar kvar till studenten!
43. Är du sjuk? Nope
44. Har du ont nånstans? Käken och min fot som just domnat bort.
45. Har du gått till tandläkaren detta året? Ja fyra gånger.
46. Vad heter din mamma? Kristina
47. Har du några syskon? Jonas, Billy och Sixten
48. Vilket är ditt favoritdjur? Hund - mi amor
49. Äter du ofta godis? Ibland
50. Vilket är ditt favoritgodis? Choklad är syndigt gott

51. Vad är det finaste som finns? Lyckliga ögon
52. Vilken är din favoritdryck? Just nu skulle jag gärna ha en piña colada och ligga vid poolen..
53. Vilket är ditt favorit tv-program? Grey's Anatomy men jag är en förädare som missat alla program senaste månaden haha.
54. Vilken är din favoritveckodag? Fredagar gillar jag.
55. Vem är din förebild? Mormor, hon är stark.
56. Vad är bäst med dig? Hahahaha.....
57. Har du några komplex? Jepp men tänkte inte ta upp det här.
58. Hatar du någon just nu? Njae
59. Vem hatar du? Vet inte om jag hatar den personen.
60. Har du kysst en apa? Inte bokstavligt talat men..^^

61. Vilket husdjur skulle du vilja ha? Sassi i all evighet.
62. Är du allergisk mot något? Pälsdjur.
63. Har du ngt nytt gb-inlägg på bdb? Troligtvis inte.
64. Hur många bilder har du lagt ut? Ett par hundra.
65. Vad har du valt för bild här ovan? Vadå här ovan? Headern? En utsiktsbild jag inte valt och två bilder på mig.
66. Vilket band är det sämsta som finns? Ingen aning.
67. Är du kär? Jooo och det vet han.
68. Isåfall i vem? "Han" såklart...
69. Vad är din civilstatus? Singel
70. Är du cool? Såklart.

71. Är du homofob? Nej
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? Jajemen
73. Isåfall vilken/vilka? Apberget är den enda jag är inne på.
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? Tänker inte peka ut någon
75. Vilket är det fulaste killnamnet? Tänker fortfarande inte peka ut någon
76. Har du varit hos frisören det här året? Jepp, två gånger.
77. Använder du nagellack? Ibland
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? Persienn och gardin
79. Har du eget rum? Jamen såklart jag har
80. Har du en dubbelsäng? Nix men jag har en bäddsoffa på mitt rum som är det^^

81. Har du en egen platt tv? Näe sån lyx har jag int
82. När flyttade du senast? 9½ år sedan.
83. Vilken stil har du? Haha min egen
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? Ingen alls, inte kunna gå ostylad utanför dörren skulle ta död på mig ganska fort.
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp? Scarlett Johanson och Catarine Zeta-Jones ser inte så tokiga ut.
86. Vill du bli känd? Nej, men gärna rik.
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? Helvete heller!
88. Har du hoppat studsmatta det här året? Nix jag skulle bara stuka foten.
89. Vilken är den godaste frukten? Äpple
90. Äter du grönsaker varje dag? Faktiskt. Iaf vardagarna.

91. Dricker du så mycket vatten som man ska? Tror jag dricker för mycket haha.
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? Normalviktig (heter det så??)
93. Hur lång är du? 167,5 cm (den där femman är viktig för man avrundar ju faktiskt uppåt....)
94. Är du nöjd med dig själv? Vissa dagar
95. Vad är du bra på? Den som visste det.
96. Har du en egen hemsida? Den här bloggen får räknas som ett fönster till mitt liv.
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken? Kanske..
99. Vad är klockan just nu? 18:18
100. Är det jobbigt att svara på frågor? Näe kul att se vad personen innan svarat + att jag ser på tv samtidigt.

101. Hur ser din dataskärm ut? Platt och dammig
102. Har du städat idag? Nepp men borde göra det
103. Har du varit ute idag? Har gått säkert en mil idag
104. Vem ringde du senast? Mamma
105. Vad var du senast arg på? Mig själv
106. Vad har du för status på msn just nu? Inte vid datorn (liar!)
107. Är du ofta inne på msn? Hela dagarna
108. Önskar du att du var tjockare? Ehm, näe
109. Hur många hus har du bott i? På 5 ställen
110. Är du medlem på last.fm? Vad är det?

111. Lyssnar du på webradio? Ytterst sällan
112. Bäddar du sängen? Om jag hinner på morgonen eller innan kvällen
113. Har du lätt för att somna? Brukar ta en timme
114. Snarkar du? Nix
115. Vad har du för startsida? Google
116. Har du ett sladdlöst tangentbord? Näeee
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? Jepp då jag är hemma
118. Vad lyssnar du på just nu? Vänner på tv:n
119. Vad har du för ögonfärg? Grön. Brun. You name it..
120. Vill du tatuera dig? Mm kanske

121. Vad har du för visningsbild på msn? En på mig som C gjort om.
122. Vilka sidor/program är du inne på nu? Bloggsida bara
123. Laddar du olagligt ner musik? Nej
124. Har du en egen ipod? Nix jag har min mobil
125. Är du fet? Va fan är det för fråga egentligen..? Men nej.
126. Vad önskar du dig i julklapp? Får se när den tiden närmar sig
128. Har du sett filmen linas kvällsbok? Jepp haha mången skratt
129. Är du emo? Nix
130. Vad stör du dig på? Detaljer då och då

131. Vad är emo enligt dig? Svart, rosa, rött, kedjor, stjärnor under ögonen och konstiga manga-wannabe frisyrer
132. Brukar du lyssna på hög musik? Då jag är ensam hemma
133. Vad gör du om dagarna? Skolan - 18 skoldagar kvar
134. Tycker du om popcorn? Jepp
135. Vilken är din favoritläsk? Zeunerts julmust och Sprite
136. Vad är din favoriträtt? Olika
137. Vad tycker du om raggare? Hehe..^^
138. Vad tycker du om punkare? Hehe..^^
139. Har du skärt dig nån gång? Skurit mig många många gånger men aldrig med flit
140. Är du död? Isf levande död

141. Är du osynlig? Om jag vill
142. Filar du naglarna? Jepp
143. Har du fräknar? Solfräknar från en utlandsresa ett par år sedan
144. Har du posters på dina väggar? Yepp
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance? Ehm finns det flera?
146. Vem känner du som har haft mest mobiler? Ingen blekaste aning
147. Vilket är ditt favoritämne? Musik
148. Vilket ämne hatar du? Psykologi
149. Vilket ämne har du bäst betyg i? Musik och tyska
150. Vilket ämne har du sämst betyg i? Psykologi såvida jag inte fixar sista uppgiften

151. Favoritstad? Cancún
152. Favorit loka? Pären
153. Cola eller cola light? Smakar samma men tror mer på riktiga cola
154. Älskar du din dator? Hatar den
155. Är din dator bög? Näe men troligtvis otrogen för den skiter fullständigt i mig
156. Vad är ditt favoritplagg? Mina nya sommarjeans
157. Vilka affärer handlar du oftast i? HM, Gina
158. Vart handlar du? (stad) Umeå
159. Favorit tvserie? Har redan svarat på det.
160. Tycker du Top Model är roligt? Ser det inte

161. Vilken är din favoritbok? Veeeet int!
162. Favoritfilm? Kan inte komma på just nu men ser allt mellan drama, thriller, sci-fi, skräck, komedi.. allt!
163. Vilken är den bästa musikgenren? Är just nu inne på mycket bas
164. Bada eller sola? Sola
165. Katt eller hund? Hund
166. Åska eller sol? Sol,men åska är mysigt på sommaren
167. vinter eller sommar? Sommar
168. Knarkar du? Nej fy fan
169. Röker du? Usch nä
170. Snusar du? Urkas
 
171. Äter du? Nix
172. Snattar du? Nej
173. Röker vattenpipa? Nej
174. Är MER gott? Funkar
175. Tycker du om salt? Ja
176. Har du kysst din egna spegelbild? Hehe aa
177. Vad tänker du när du ser din spegelbild? Beror på vilken syn jag möts av
178. Ät en banan! Har ingen hemma och jag är mätt sen middan
179. Har du runkat nångång? Vem fan kom på den frågan?? Ehm jag är tjej, you know^^
180. Använder du för mycket hårspray? Nix

181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det? Haha näe kanske 1 gång varannan månad
182. Favoritsäng? Ser den framför mig
183. Har du en snopp? Nejdu
184. Har du sovit i en säng på ett varuhus? Nepp
185. Vill du ha sex just nu? Näe
186. Har du ljugit någon gång? Ja
187. Favoritmeny på donken? McFlurry nu när sommaren är här
188. Donken eller burger king? Burger king
189. Svart eller vitt? Svart
190. Rosa eller grönt? Grönt

191. Död eller levande? Levande
192. Rädda joppe? Kommer ihåg dom fyra orden..
193. Tittar du på tv just nu? Jepp
194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm? Aldrig
195. Favoritkaraktär i simpsons? Maggie (för övrigt ser jag sällan simpsons)
196. Skulle du kunna sjunga på allsång på skansen? Om jag får stå längst bak i en stor kör och mima
198. Skulle du vilja gifta dig med marilyn manson? Näe
199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182? Nej
200. Städat eller stökigt? Städat och mysstök

201. Bästa sexplatsen? Säng?
202. Favorithalstablett? Kan inte äta såna
203. Är du ofta sjuk? Njae
204. Gillar du anonyma bevakare? Spelar ingen roll
205. Vågar du rapa högt inför andra? Ja
206. Skriver du mer än 2 utropstecken? Nej sånt är bara jobbigt såvida jag inte vill skrika ut något
207. Vad är klockan nu då? 18:56
208. Vad är det för datum? 14 maj 2008
209. Vad ska du göra sen? Socialisera mig på msn
210. Är du inne på msn nu? Haha jaaa

211. Hur många har du blockat på din msn? Forfarande 11 st
212. Är nallar söta? I rätt användning
213. Är Rob söt? Hmm
214. Vart handlar du helst mat? Konsum på Haga för då bådas det alltid minnesvärda kvällar
215. Favoritglass? Ben & Jerrys
216. Hemmakväll eller fest? Beror på
217. Privat fest eller festa med folk på stan? På stan, så slipper man städa eller känna sig inkräktande på andras liv
218. Ditt nordiska favoritland? Sverige
219. Älva eller vampyr? Älva
220. Gud eller djävulen? Ingen finns

221. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha? Flyga (slippa betala alla resekostnader!)
222. Hus eller lägenhet, vad väljer du? Lägenhet
223. Favoritgrönsak? Paprika
224. Har du anorexia? Nej
225. Vem shoppar du helst med? Tjejerna mina
226. Räcker hundra kronor till mycket när du är inne på H&M? Nix
227. Hur vill du dö? Fridfullt
228. Skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör? Näe fy fan
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör? Det kan jag inte bestämma nu
230. Är bilddagboken den bästa sidan som finns? Nej

231. Hur ofta sitter du vid datorn? Hela dagarna i skolan haha fy fan vad tragiskt!
232. Har du klippt ditt eget hår? Nån gång ja
233. Har du gråtit efter att du varit hos frisören? Nix
234. Favoritöl? Dricker de flesta
235. Vitt eller rött vin? Vitt
236. Öl eller vin? Vin
237. Coca cola eller red bull? Cola
238. Vad ska man blanda vodkan med? Läsk
239. Havet eller sjön? Havet
240. Favoritö? Hispaniola

241. Vem står dig närmast; mamma eller pappa? Båda
242. Vad klarar du dig inte utan? Familjerna och vännerna
243. Behöver du mer kärlek? Inget jag kan kräva
244. Blir du full varje helg? Nej
245. Är du natt eller dagmänniska? Både och
246. Är du vampyr? Nej
247. Har du varit med i något rollspel? Haha i min barndom var jag aktiv, tro det eller ej...
248. Favorit "the sims"-spel? Aldrig ägt eller spelat
249. Festa eller festival? Festa
250. Ska du på pride? Nej

251. Vill du det då?
Nix
252. Är du transa? Nope
253. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? Svårt val
254. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? Bakåt, se släktingar som unga hade vart skoj
255. Barn eller vuxen? Vuxen
256. När ska du flytta hemifrån? Om ett år flyttar jag till USA
257. Eller har du redan gjort det? Nix
258. Går du i kyrkan varje söndag? HA! Typ en gång vartannat år på högtider
259. Svävar du på rosa moln varje fredagkväll? Nix
260. Har du piercat någon? Näe huvva

261. Är du laglig? Jodå
262. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? Inte idag
263. Värsta musikstilen? Jag föredrar att höra texten i en sång
264. Resesätt du föredrar? Tåg är så himlarns mysigt!
265. Är Britney en bra mamma? Jag är inte rätt person att döma
266. Vem är du mest lik i mumintrollet? Snusmumriken
267. Vilken skådespelare är hetast? Veeeet int
268. Tvättbräda eller ölmage? Tvättbräda
269. Vill du ha barn någon gång? Ja i framtiden
270. Har du sjungit singstar nångång? Haha förfest goes singstar

271. Vilken är din favorit då? Favorit vad?
272. Favorittparfym? NYDC
273. Använder du deodorant? Ja
274. Är du beroende av nånting? Jepp mobilen haha
276. Favoritradiokanal? Rix
277. Favoritbil? Brorsans BMW - give mee!
278. Vad tycker du om att helen sjöholm har legat på sverige toppen i över tre år? Duktigt
279. Favoritförfattare? Läser int så mycket numera men Janet Evanovich är ett måste på sommarn.
280. Vad vill du bli när du blir stor? Lycklig och nöjd

281. Favoritmodeexpert olivia eller sofia båda från aftonbladet? Ingen
282. Senaste biofilm du såg? Juno i vintras, faan vad länge sen!
283. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner? Nej finns livsnödvändiga saker att lägga dom på istället
284. Är du rik eller fattig? Fattig
285. Vad tycker du om Beckhamfamiljen? Good for  you
286. Favoritsport? Hockey
287. Silvertåget eller kustpilen? Tåg
288. Har du sett filmen spökhistorier? Nej
289. Var den bra då? Dunno
290. Vilken historia är läskigast? Den med mannen under sängen i Umeå, uuuuuuuusch!!

291. Har du långt hår? Kort
292. Vill du ha längre/kortare? Ganska nöjd
293. Schlagernörd eller? Näe men jag hänger med i det nödvändigaste
294. Kungafamilj eller president? Kungen är min idol
295. Sämsta veckodagen? Måndagar och söndagar går ihop och är jobbiga
296. Har du en dålig hårdag idag? Vad tror du efter att ha gått i både hagel och storm??
297. Tror du på ett liv efter döden? Njae
298. Är du politiskt intresserad? Inte ett dugg
299. Är du rädd för att dö? Nej
300. Vad är klockan nu då? 19:24


Gräva i det förflutna?

Dags att ta fram mobilen och upptäcka vad du har för kontakter i telefonboken..

Har du pussat nummer 2?
Alexander A : Nope.

Vad har du för relation  med nummer 20?
Christian : Nästan lite läskigt tajming mellan frågan och namnet.. tja jag har en väldigt bra relation till honom och jag hoppas den fortsätter..

När ska du träffa nummer 30?
Eva jobb : Hon är i Madrid just nu med jobbet men kommer hem på söndag så jag lär nog träffa henne då.

Är nummer 18 söt?
Catarina : Nja men jag tror nog killar ser henne som het.

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Arvid : Långt krulligt svart hår? Kommer faktiskt inte ihåg.

Gillar du nummer 14?
Au pair : Hon var ganska jobbig för att hon var översocial men nu har jag en annan kontakt därifrån.

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Alexander L : Nix han träffar jag circus två gånger per år och nu var det ett tag sen sist.

När ska du träffa nummer 26 nästa gång?
Emil mob : Hmm.. nästa klassfest för högstadieklassen?

Är du nära vän med nummer 23?
Elin : Nej, en gammal klasskompis.

Har du gått på bio med nummer 4?
Alexandra hem : Ja faktiskt så har jag sett Shrek 1+2 och Madagaskar med henne.

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Farbror Tony : Haha nej han får komma hem till familjen på middag istället.

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Alexandra mob : Minnen från högstadiet.

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Anna : Ja men det brukar jag göra lite då och då.

Vad har du och nummer 24 för relation?
Emelie B : Absolut ingen alls. Var i samma förening i högstadiet och på något vis har nummret hängt kvar i mobilen.

Vad skulle du vilja göra med nummer 25?
Emil hem : Spela brännboll som vi gjorde förra sommaren med gamla klassen.

Vad är det bästa med nummer 8?
Andreas takida : Att han är/var Takidas turnéansvarig 2006^^.

Brukar du och nummer 16 träffas?
Bio : Näe det var länge sen sist..

image144

Hemsk statistik

image140


Det finns fler överviktiga än undernärda i världen.
Alltså äter "rika" människor upp maten för de fattiga - hur tragiskt är inte det?







image142
image143

Längst upp:
Amerikanska barn.
Hur stor koll har dom egentligen på
sin kultur där borta?


Ovanför:
Var 5:e sekund dör ett barn av svält i världen.


Till höger:
Ukrainska barn som tvågnssvältes av
kommunistiska kommisarier.


Världen är ta mig fan helt sinnessjuk..


Sitter och ser film om genteknik i skolan och började googla lite bilder då det togs upp att fler människor i världen var överviktiga än undernärda.



Dags att sluta klaga?!

HOCKEY!!

Nu är det hockey igen, kvartsfinal mot Tjeckien och vi hoppas och tror såklart på svensk seger.
Förutom lite hat mot domarna så lyckas man härda matchen, men jag saknar mååålen.
Jaja, nu sitter pappa i soffan brevid mig så då får man behärska sig lite med svordomarna men annars kan det bli lite hets mot tv:n.

Och precis nu så blev det nästan mål. Ett litet "åhh" från min sida och jag känner att jag måste ta en till ipren mot min käke som börjat göra ont igen.

image139
Jag vill se den svenska glädjen igen!

Djävulen går runt i högklackat

image138Åter hemma nu efter en dag utan lektioner. Blev en sväng på stan med Emma men med köpförbud är det inte lätt att njuta lika mycket som man gör med fyrsiffrigt på kontot.
Nu har jag precis hatt på tv:n och ska visst se Djävulen bär prada enligt tv-tidningen - är för lat för att planera mitt tv-tittande.

Så kanske man antingen lär sig en del eller så får man sig ett gott skratt i det mörka, dystra, kalla Umeå.

Och vad händer annars idag?
- Ska skriva klart svenska talet
- Påbörja studentpresenter
- Plugga inför tyska nationella nästa vecka
- Ringa angående bil till balen

Och nu till vad jag egentligen tänker göra idag:
- Glutta på tv
- Blogga lite till om jag får tråkigt
- Laga middag till mig och pappa
- Vara avundsjuk på Eva som for till Madrid imorse
- Slöa lite till i soffan (jag gillar vår soffa..)
- Vara glad att mitt liv på nåt sätt alltid tycks lösa sig
Men jag är ju i alla fall ärlig^^.

Fast jag hade ju tänkt försöka lösa det där med bilen. Tror jag får gå över till våra grannar senare idag och höra efter och blinka med ögonen..

besos

Aaaarghhhh!!

Stressade genom att gå tvärs över halva Umeå för att komma till skolan och få veta att jag inte har någon lektion idag. Visst blir man sådär lagomt glad då?
Jag halvt skrek i korridoren av ilska så nu sitter jag här med Eszter vid godisautomaten och väntar på Emma för att gå och luncha.

Sen blir det kanske en sväng förbi på polisstationen för att hämta ut passet men isf behöver jag ett kvitto som mamma har och då måste jag ringa henne först.

Never again por favor...

Normallängden för en svensk penis är 15,7 cm

Nu vet ni det.

Ikväll är nog en av de få kvällar senaste tiden som jag kommer kunna känna lite lugn. Religionen är avklarad och nu är det inget mer den här veckan vilket känns riktigt skönt.
Har ett möte imorrn visserligen men that's it.

På lördag blir det paintball med bröderna mina och en massa killar. Bland annat en som jag tänkte skjuta sönder om det inte är olagligt?
Fan nu var det flera månader sen, får se om man har kvar något mod från hösten haha.
I'm gonna die, I just know it..

image136

image137
Joodå. Fast vi springer inte runt med två gevär som värsta Rambo utan det var bara jag som hade lust att posa framför kameran haha.

Idag snöade det i Umeå

Jepp ni läste rätt.
När jag gick till skolan idag från Antonia var det soligt och man kände nästan hur det brände så trots kylan kände jag på mig att det skulle bli en fin dag.
Lagom till lunch går man ut och märker att det snöar! 13 maj - 29 dagar kvar till studenten - och det snöar! Vad i helvete..!?
Men det höll bara i sig kanske en kvart och det var inte riktig snö utan minihagel..

Sen så har jag överlevt 14 timmar utan mobil idag och vilken pest och pina det har varit. Panik!
Sen fick jag sms från kavaljern till balen igår och jag väntar på slutgiltiga beskedet idag huruvida jag kan ta kontakt med Folkets Hus och skriva rätt namn eller om jag måste skaffa mig ännu mer magsår.

"Men hallå det är 2000-talet, vi har ju bredband till och med.."


Vad är skillnaden mellan...

Vad är skillnaden mellan HIV och män?
- HIV utvecklas..

Haha kan nog mycket väl stämma.

Sitter på skolan nu och suckar högt över religionen. Har seminarium imorrn på islam som vi jobbat med i 6 veckor och jag har ingen koll på nåt. Tänkte komma hit och bara ordbajsa och låtsas som att jag kan nåt - precis som jag brukar göra haha.
Nu har vi dessutom ghananer på besök i skolan. Dom går runt med sina cermonikläder, gulligt.

Btw hade individuellt samtal idag på musiklektionen då vår lärare satt betygen. Några väl valda ord han sa till mig:
"Du har en exemplarisk närvaro. Tror inte du har missat mer än en lektion om ens det.."
(Jag har vart borta tre i rad bara sista månaden..)
"Du är en lysande musiker"
"Du är väldigt lyhörd och har utvecklats jättemycket"
"Du är nog en av dom som visar störst respons under lektionerna"
(You said what..?)
"Därför är det självklart att du ska ha ett MVG, finns inget annat"
Jomen tackar tackar!

image135
Tjoo gitarren har gett mig ett MVG - happy moment!

"mehg ja okmmer minnas imorrn"

Låter som vad jag brukar säga på mina utekvällar - "mehg ja okmmer minnas imorrn".
Den här detaljen om att man kommer komma ihåg allting under morgondagen men sen är ju frågan hur pigg hjärnan är då den dagen väl kommer..

Och så lite sthlmsk dialekt, hehe..
Tja ni hör det själv - success..

1 MÅNAD KVAR!!!

"How ' you doing..?"
EN EN EN EN EN EN EN MÅNAD KVAR IDAG!!
image134
Sen blir Sanna stoooooor som har tagit studenten och steget bort från skolbänken.

En sommarvind

Igår var mysigt. Jag, Emma och Sara satt i rådhusparken och fikade och diskuterade killar och historia. Och såklart så vänder jag mig om och ser enäggstvillingen jag alltid råkar stöta på överallt i Umeå (hahaha och precis då jag skrev det loggade han visst in på msn..). Odiskret lyckas Emma vända sig om och så upptäcker hon den andra tvillingen som hon alltid tycks stöta på. Umeå är bra litet ibland.

Sen satt ett gäng estetare/studenter/mysko människor brevid oss varav en av dom kände jag igen så himlarns mycket och det stör mig! Tydligen såg Emma att han tittade mycket på mig så jag undrar om jag träffat på honom nånstans eller om man har nån gemensam vän. Lär ju aldrig komma på det, men om jag gör det så blir det med buller och brak haha.
Jag tyckte iaf att två i gänget såg ut att höra hemma i Lynyrd Skynyrd så därför smygtog jag ett kort på dom^^.
Fluffhår och läderväst och så drack dom öl ur 80-tals glas. Underbart!
image131

Sen gick jag en sväng på stan med Emma vilket är jättefarligt för man hittar alltid nåt man vill ha och jag har ju min ekonomi som inte stämmer överens med mina önskemål..
Hittade ett par sommarbyxor på HM som jag vill HA. Ska förbi imorrn och se om dom är kvar, då köper jag dom.
(Fick lite bidrag av mamma^^)
image132

Känner för att lägga upp bilder så vilken tur att jag hade några som världen ännu inte har sett. Inatt satt jag som sagt uppe vid datorn ganska länge (till kl3 närmare bestämt) och när jag skulle gå och lägga mig upptäckte jag att det var ljust ute så jag behövde inte lysa upp vägen upp till mitt rum med mobilen så som jag alltid brukar göra..
Men, vart jag vill komma är att det var jättemysigt ute vid den tiden.
Sånt där typiskt Hitchcock-film-stämning. Väntade mig bara på att höra varulven yla någonstans i skogen.
Här kommer en fin liten bild som jag tog 3 inatt på utsikten från fönstret.
image133
Haha blir nästan rädd när jag ser bilden av nån anledning..


HAHAHA årets triangeldrama!

Hahaha fick just veta att mitt ex nu ikväll raggat på min brorsas fästmö! Och halvt muckat gräl med brorsan som stod brevid. Hahahahaha det är ju fan underbart - min kväll är räddad!

Brösttårta

Ikväll blev det en tuff kväll. Inflyttningsfest hos Terese där vi även spelade brännboll ett par timmar. På något sätt och vis lyckades jag ramla ner i diket två gånger på typ fem minuter vilket kändes ganska dåligt med tanke på att jag var fullt nykter. Sen att jag lyckades knäcka min tumme (har fortfarande ont), sträckt ljumsken och sprungit i skoskav är såna där detaljer jag gärna hade kunnat vara utan.
Men vad gör man inte för stämningen?

På tal om stämningen så var den på topp hos Emma då jag gav över min mobil till henne då Peter skickat sms om henne. Det hela resulterade till ett par roliga fyllesms från Norrland ner till Stockholm.
Här kommer ett litet smakprov:

Norrland - Sthlm
"LagER egna :) byxor sakta samtidigt som jag suger din brösttårta"

Sthlm - Norrland
"Haha brösttårta XD sexigt :)"

Norrland - Sthlm
"Emma är inte i rätt tillstånd att skicka sms i t9 ;p"

Sthlm - Norrland
"Jag vet hur de känns XD"

Norrland - Sthlm
"Ja vårta fanns inte med gullet"

Sthlm - Norrland
"Haha bästa smset"

Norrland - Sthlm
"Tack sexY"

Sthlm - Norrland
"Haha brösttårta går bra de med. De låter bättre XD Va var de första du sa? Nåt om byxor XD"

Norrland - Sthlm
"Så bra, haha. Kan sannas mobil nu, schhh! Jo jag skulle dra av dem ;)"

Sthlm - Norrland
"Haha jaså nu har du helt tagit kontrollen. Fan va bra ja gillar dominanta kvinnor XD haha"

Norrland - Sthlm
"HahaJA men då ha du hitta rätt gullet ;)"

Sthlm - Norrland
"Haha perfa. De e bra studs i min säng. Här kunde vi ha kul XD Het emma XD"

Tja, tänk vilken tur man har som får vara en del av mobilens tidsera..^^
Nu när man är hemma sen nån timme tillbaka så känner jag mig ändå ganska pigg konstigt nog. Kanske eftersom jag på nåt sätt och vis lyckades få i mig glass och pepparkakor för en halvtimme sen haha. Blev bara så rackarns sugen..

"Men fan jag är STRAIGHT!!"

Hahaha alltså dom här kommentarerna jag fick igår... - tackar tackar dom roar!

image128
image130
Haha stämmer ju nästan det Emma säger - vi skriver bloggar om varandra..^^

För övrigt måste jag ju tillägga att min nödlösning jag nämnde igår om en kavaljer till balen lyckades lösa sig väldans bra. Nu väntar jag bara på ett slutligt besked sen så bör det vara klart. Magsåren har lagt sig..

Sicket evigt tjatande...

Ytterligare ett inlägg som tilldelas 08:an Peter, den evige surrande flugan i mitt öra..
Fast idag har det vart ganska lugnt i mobilen, kan iofs bero på att han hade nationella i Matte B och han var nog inte på det bästa humöret imorse på grund av det.
Sen så har han hållt mig sällskap på msn hela kvällen nu igen. Och vad pratar vi om? Jaaaaaadu, jävligt bra fråga. Här kommer en lista på vad som vi pratat om idag:
Bloggar
Körkort
Harrys
Vilken färg han skulle ha på texten på msn
Hans nya smeknamn "brunettepeter"
Blondinbellor i Umeå
Mina heta kompisar
Svensk krigshistoria
Ryssland
Boden
Vargar
Norrländska
Tjejer
Musik
Fyllekåtslag
Ragg
Topless
Sexistiska killar
Huruvida han är straight eller inte

Den sista är en bra fråga och ett ständigt samtalsämne som kommer tillbaka. Vad som är sant eller ej det vet bara gudarna tills den dag han tar mod till sig och går på en gaybar och ser vad som händer..

image127


Sista rycket nudå!

Slutspurten nu. Sitter och knapar ihop processbeskrivningen för projektarbetet. Tänkte sitta tills jag blir klar, om det så ska dröja hela natten. Är ju ändå ledig imorrn så det är lugnt.
Imorrn imorrn. Ska till pappa och diska 20 gamla plantkrukor. Får ett par hundralappar för det så man kanske överlever tills studiebidraget kommer ändå!

Måste på stan och fika med Hedlund någon dag också. Vi har ju så mycket att prata om som vi inte hunnit med de få gånger vi träffas. Insåg det igår då jag åkte bil med henne (jepp hon har ju numera körkort). Long time no seen..

Fick just en nödlösning på mina problem med att hitta en kavaljer till balen. Skulle kunna funka med lite tur och charm.. ska jobba på det där men det skulle nog kunna gå vägen.

För övrigt känner jag mig väldigt somrig idag men blommig klänning och sommarskor och flätad 60tals frisyr (var det tänkt som iaf^^)
Måste komma på rätt frisyr till balen, har funderingar som måste testas tills dess.

Hade ju en önskan om en Ingrid Bergman liknande frisyr, eller vad tror ni?
image122


Är ju bara jag som lyckas

Vad var det sista jag skrev på bloggen?
Jo att jag INTE skulle gå med på att bli vice ordförande i föreningen.
Vad för titel har Sanna just nu?
Jo, vice ordförande.

Ja veet jag är lättsåld, men jag har aldrig fått så många komplimanger av en vuxen människa tidigare.

"Vi har haft det förjävligt men du har alltid ställt upp även om du inte har tid"
"Finns ingen annan som skulle passa bättre för uppgiften än dig"
"Vi vill kunna säkra dig en plats i styrelsen och du känns självklar för oss alla i den här positionen"

Blev som lite paff. En 55åring och två 25åringar av det andra könet som litar så pass mycket på lilla mig att jag ska sitta som vice ordförande i en förening som har just nu har hand om hundratusentals kronor.
Men jag känner mig hedrad. Jag kommer säkert dra ner alla i skiten, yay..
Haha jag vet inte ens vad jag ska göra^^

Men ett år - max. Funkar det inte är det bara att kliva av tåget.


Rekord

Inte för att någon där ute är intresserad men på brist av rubrik och vad jag skulle skriva i det här inlägget såg jag på mina fingrar att jag har rekordlånga naglar för att vara mig.
Intresseklubben antecknar - jag vet.
Tragiskt men sant, jag ägnar nu detta inlägg åt mina naglar haha. Men dom är inte alls farligt långa jämfört med folk som bryr sig. Jag brukar experimentera och se hur länge dom håller innan dom går sönder bara, och nu har dom lyckats överleva ganska länge.
Får se om dom håller till balen eller om man måst ta och göra något åt dom innan dess.
Intresseklubben antecknar åter igen..

Visst nämnde jag igår hur fattig jag är?
Har funderat på hur jag ska lösa min ekonomi och kommit fram till två lösningar hittills:
1. Jag säljer min själ till djävulen och skaffar jobb som telefonförsäljare på Online där man som tjej anställs om man har bröst arbetsledaren kan glutta på under anställningsintervjun.
2. Jag tar reda på om jag kan överföra en viss summa pengar från en fond till mitt konto och sparkonto.

Summa kardemumma lockar lösning nr2 allra mest, men jag behöver ju ett jobb framöver för pengarna tar ju slut förr eller senare..
Jobbigt jobbigt. Ska höra efter med Eva om hon inte kan hitta nåt litet städa-arkiv-jobb åt mig i sommar igen.

Men å andra sidan ska jag nu ägna en halvtimme åt att söka reda på lediga jobb på internet. Kanske få lite inspiration...

Möte sen ikväll. Ska gå till Hedlund om en 40 minuter så ska hon skjutsa ut till Sävar.
Peppad till 1000 - not. Jag vill då inte vara nån vice ordförande så nu gäller det att stå på mig.
Kommer jag lyckas? Ha, Sanna som faller vid ordet "snälla"..
Wish me luck!

Tankar

The morning of - "Shine"
En låt vars text beskriver väldans bra hur mina tankar går runt just nu.



I step outside into the light
The sun is bright, I close my eyes
The summer caught me by surprise
and now I'm left here waiting
for you to tell me how it is
If I could only get a kiss
I could make you take a risk
on a (girl) who wants this
And now the sun has sunk below
The evening wind now starts to blow
I catch the scent of you're perfume
It lifts me higher than the moon

I'll be fine if you stay by my side...

Never felt this way in my whole life
Never had this feeling before tonight
I can't get you off my mind
Cause you shine, (boy)
Oh you know you shine

Your eyes are brighter than the sun
They make me see that you're the one
Your smile takes my breath away
and leaves me with nothing to say
You aren't like any other (boy)
that I've met in this whole world
You're so much more than they can be
So won't you please just be with me?

I'll be fine if you stay the night...

Never felt this way in my whole life
Never had this feeling before tonight
I can't get you off my mind
Cause you shine, (boy)
Oh you know you shine

And I'd give up forever to see the day
Where the two of us both could just walk away
hand in hand...

Never felt this way in my whole life
Never had this feeling before tonight
I can't get you off my mind
Cause you shine, (boy)
Oh you know you shine

Never felt this way in my whole life
(You shine)
Never had this feeling before tonight
(Oh you know you shine)
I can't get you off my mind
(You shine)
Cause you shine, (boy)
Oh you know you shine

Jag inväntar sjukdomen

Alla här hemma är sjuka så jag väntar bara på att jag också ska drabbas av förkylningen, usch usch. Får hoppas jag är frisk på fredag då det är inflyttningsfest hos Terese med brännboll, trots att jag inte har några pengar att dricka för.
Haha kollade upp mitt konto idag - 24kr kvar att leva på i tre veckor till. Då ska jag även klippa och färga håret hos frissan om bara två veckor så vette tusan hur jag kommer få ihop det här..

Men positivt är iaf att jag var på polisstationen idag och förnyade mitt pass så att man äntligen kan känna sig säker på att man tar sig ut i Europa till sommaren. Nu ska jag och Hedlund bara boka Berlin night express och interrail-kort sen så är det bara att packa väskan efter studenten och dra söderut! Längtar som faan!
Vi har alltså planerat det här sen vi gick i 7-8 i högstadiet. Det är typ 5 år sen, scheisse..

För övrigt kvällens lista på saker som måste göras väldans snart:
Engelska redovisning imorrn - jämföra Sverige med ett annat land (inte gjort nåt..)
Skriva en bloggfråga om islam
Skriva projektprocess
Tyskahäfte
Skriva ett bröllopstal
Tyska nationella prov - måste PLUGGA!

image120

Kan inte dom här veckorna vara över snart?

MMS på Blondinbella


Fick mms under min lektion idag på Peter och klasskompisen Isabella - även känd som Blondinbella.

image119
Och när jag tittar på klockan i bakgrunden och vilken tid jag fick mms:et så visar det sig visst att kortet är taget minuten innan jag fick det till mobilen. Cool - give me status..^^

Nästa nedräkning har börjat

3 veckor kvar till balen - feel the panic! Haha scheisse det här kommer ju bara inte sluta bra. Tror jag ska sälja min andra biljett i sista minuten och hoppas tjäna lite pengar där.

Menmen, nu är det film på religionen om självmordsbombare och mitt knappande på tangenterna stör som fan haha.

Dock har jag inga linser på mig så jag ser inte texten utan får lyssna på arabiska istället - inte det lättaste att översätta...

Mötet med Peter

Enbart för att jag är jag så får det här mötet ett eget inlägg.

Igår söndag var en speciell dag på många sätt och vis. Men vad jag tänkte nämna här var att det nämligen var denna dag som jag träffade den egendomliga stockholmaren jag nämnt och länkat till så många gånger tidigare.
När Christian hoppat på sin buss hem till sig var det tänkt att jag skulle träffa Peter för att fördriva lite tid.
Efter många om och men och svordomar hit och dit från min sida (ber om ursäkt men hur fan skulle jag veta var den där jävla bron låg..?!^^) slutade det till slut med att vi träffades. Vi gick till ett café han tyckte om längs drottninggatan (osch se vad jag kan haha) där vi satt och pratade en timme och lite till.
Han var faktiskt precis som jag föreställt mig. En ändå sansad människa med mycket energi och väldigt social så det var skoj.
Sen följde han mig tillbaka till cityterminalen och tur var det för jag hade absolut ingen aning vart jag var eller från vilket håll jag kommit ifrån. Sanna i sitt nötskal..
Tyvärr blev det ingen krogkväll på Harrys som det hade kunnat bli, men kanske nästa gång man hamnar i träsket..

Resan med stort R #2

Ja då var man hemma igen efter ytterligare ett äventyr söderut. Denna gången bar det av till vårt fina lands huvudstad Stockholm.
Efter 9 timmars bussresa - varav 4 timmar bakom en kille som spelade samma fem låtar om och om igen på sin ipod på högsta volym tills jag blev hjärntvättat - kom jag till slut fram till stadern i södern.
Strax därpå möttes jag av Christian och hans tvillingbror, men likheten var inte alls så stor som jag förväntat mig. Till utseendet var dom totalt olika förutom kanske längden, men när dom öppnade munnen och började prata med varandra var likheten slående haha.

Vi bodde i en lägenhet i Sickla som vi fick låna av tvillingbrorsan. Riktigt skönt, nära till köpcentrum stort som strömpilen och maxi tillsammans hehe.

Dock så är den lilla lurken från Jönköping den mest anti linslusen man kan vara och i torsdags gjorde han något extremt elakt som jag aldrig kommer förlåta.
Han raderade en bild från min kamera jag tagit på honom (obs - jag låste bilden dessutom!) som var jättefin! Syntes ju inte ens att det var han då han höll handen för ansiktet, men icket då - morr...

Fick tillslut ett par totalt misslyckade bilder, någon enstaka bild med skärpa och även tre videos varav en han inte känner till mohahaha! Hämnden är ljuv!!

Bilder från helgens äventyr:

Ja du lär ju sura på mig för att jag lagt upp dom här bilderna men skyll dig själv som tog bort den enda jag ville ha kvar..

Lite utsikt från rummet sista dagen då det såklart var strålande sol.

Sista bilden som enklast sammanfattar hur enkelt det var att få ett kort på den mystiske gossen från södern.
20 blåmärken och några bitmärken senare var dessa bilder egentligen det enda jag fick ihop.

Men har iaf tre videor som kan göra min dag ljusare med minnen.