Destination London!

Om en halvtimme möter jag upp skjutsen till flyget. Flyg från Umeå till Arlanda, vänta ett par timmar och sen...SEN.. flyg till LONDOOOON!

Shopping, pubar, sommarvärme, (kungabröllop), en halv miljon britter på gatorna, fish n' chips, Big Ben, London Bridge, Oxford Street, Harrods, Primark... It's gonna be legendary!

Tillbaka på måndagkväll, ciao!

Ont igen

Häromdan började det göra ont i munnen igen, från operationsområdet där jag tidigare i år hittade flisor från mitt käkben. Men jag kan inte hitta nåt sår där inne så vad det är som gör ont har jag ingen aning om. Förhoppningsvis går det bort till veckan, pallar inte att ha ont i London. Har inte råd heller.


(I höstas).


Köttsoppa med klimp

Kanske skulle börja förändra detta mot en matblogg? Har blivit smått förtjust i att ta kort på mina middagar.^^

Gjorde egen klimp för första gången i mitt liv, och det vart riktigt gott!


Var på Maxi idag med Ronja, Michaela och Robin för att handla in lite nödvändigheter. Passade då på att köpa en köttsoppaburk för ynka 16kr. Halva den räckte gott och väl och nästan för väl till en portion så typ 10kr kan man säga att dagens middag kostade. 1 ägg, 1dl mjölk, 2dl mjöl + lite salt och socker för klimpen utgjorde typ dom där sista två kronorna.

Mätt och belåten!


What are words

Tårarna bara sprutar! Så himla vacker sång om sån fruktansvärt sorglig livshistoria.


Snörvel snörvel..

Be my cutiepie!


Under lektionstid

Blev avritad av Daniel på skolan för ett tag sen. Påsar under uppspärrade ögon som om jag går på nåt.. haha!
"Det är så svårt att rita en tjej för då kan man ju inte rita henne ful."

Så detta vart resultatet:


Och sen norrlänningen Anders:

Dinner is served, bitches!


Tomatsoppa med getost, turkisk yoghurt och krutonger. Mums!

Oh my God!


Våren har kommit till Norrland !

Payback

Jag tyckte ändå det var rätt skönt att gå evighetspromenaden i måndags. Men jag tror mina fötter tyckte desto mindre om det, i platta enkla skor utan sula..


Började klippa upp död hud på hälen. Har man väl börjat kan man inte sluta..


Ja nu är babyhuden ytlig och jag vågar inte gå på foten då skräp kommer åka in. Duktigt Sanna, duktigt..

 

Nu äre vår! Skinnjack, solbrillor och munktröja is ON!

Långpromenad

Tog en långpromenad idag med betoning på lång. Ritade på eniros kartor hur jag gick:Självklart lyckades jag klicka bort det hela innan jag hann kopiera den totala sträckan, men den va avrundad till 16 km.
Det är över 1½ mil. EN OCH EN HALV MIL!

Tände ett ljus på Morfars grav. 4 års saknad. <3

Mina fötter ser inte ut som fötter nu då jag inte hade räknat med en sån rejäl promenad och istället valt enkla dåliga skor.. Ska försöka mig på en fotmassage senare, först blir det banansmoothie!


Önskelista


Har hamnat i en Amanda Seyfried-fas sen jag snabbt betade av Dear John och Letters from Juliet i höst/vintras. Och en läskig version av Rödluvan verkar ju awesome!Den här har jag länge längtat efter! Har boken men inte hunnit läsa den än.. Tycker det är såna fina vinklar och sånt fint ljus i filmen att jag längtar längtar längtar att få drunkna i den och förmodligen gråta en skvätt.Behöver jag ens säga nåt..? Det är Capitaine Jack Sparrow ute på nya äventyr!

Värstavärsta

Idag flörtade en bäbispojke med mig. Det var sjukt gulligt. Han tuggade på ett russinpaket, jag låtsades äta papper. Det var ett tidsstoppande ögonblick..

Mammas företagscentra (eller vad man nu ska kalla en samling företag som håller till längs samma korridor och ordnar minimässor) hade utställning idag och jag var där som värdinna i entrén. Hade knappt någon röst, jag harklade och lät som ett-paket-om-dagen men min charm fixade det mesta.^^

 


Sämsta kameran på sämsta mobilen så jag struntade att ta med mongoögonen som uppstod utan blixt. Kolla längden på mitt hår!!

Igår åt jag frukost på stan med mina "systrar" Angelica och Ronja. Det fanns både nyttigheter och onyttigheter, tur det var helg..^^ Myspys!

+ våfflor!

Därefter for jag snabbt upp på IKSU för att träna med Hanna och Hedlund, sen hem för att ta emot lillebror vad jag trodde skulle vara ett par timmar. Det blev  s j u  timmar..


Vi (läs "jag") gjorde chokladbollar, om nom nom!

Now again..?

Oj vad påverkad jag blir av denna doft, det är ju pinsamt! Kan inte ens dra mig ur sängen på morgonen..

Fixade Matte D kursen med 20.9 poäng på tentan där G var 20.0 - sweet! Huvudsaken är att ligga på rätt sida om godkänt, sen om det är med 0.9 eller 10 poäng spelar ingen som helst roll.

I övrigt har det hänt en hel del grejer i helgen som jag inte tänker ta upp här på bloggen. Jag har berättat för vissa människor så de vet vad det handlar om ifall jag skulle gå upp i rök för ett tag. Vi tar en dag i taget och även om timmar och dagar kommer bli jobbiga så ska jag ändå försöka se ljusglimtarna i mörkret.

Om tre veckor och två dagar drar jag, systrarna Hedlund och Sara (inte min Sara, Jollas kompis) till London för fyra dagars shopping och girlsweekend. Kläder, skor, smink, handväskor, solglasögon.. massa tjejiga grejer ska inhandlas!

Och om två månader och tre dagar lyfter flyget mot Thailand. Kommer bli gudalikt!