Guess what..?


Vem kan gissa vad jag har köpt..?

To much to do

Känner lite panik just nu, vet inte vad jag ska göra eller i vilken ordning.

-Söka kurs sistaminuten
-Jobb
-Flyttlass
-Städa
-Diska
-Packa
-Säga hejdå
-Ringa samtal


Jag känner mig vimlig, allt bara snurrar framför ögonen. Ska be mamma kolla upp flyttfirmor då det är hon som vill att jag ska anlita en sån och hon har erfarenheten.
Kan även vara smart att ringa pappa och berätta att jag flyttar hem om nån vecka så han inte blir så chockerad.
Min underbara säng får jag nog ställa undan i Täfteå tills vidare. Gonna miss it.

Alternativ på vad jag ska göra i vår är två stycken som jag kan komma på. Den ena är att gå kvällskursen jag kommit in på samtidigt som jag går tillbaka till subban (inte alltför lockande känner jag).
Det andra är att hitta en till kurs jag kan gå på dagarna. Men vill ändå inte söka bidragspengar om jag inte verkligen behöver det.

På onsdag har jag bokat in en lunch med Victoria på stan. Hon åker 10 mil för att säga hejdå till mig haha så snällt. Ska kolla upp med ett par till om några sista träffar, sen får jag se om det blir avsked med partyfolket till helgen.

Inhandlat

Var på stan igår och hade det trevligt. Gick med en kompis till B - Rebecka - och vi hade det trevligt. Hon skulle möta upp en killkompis och jag fick följa med på fika. Det visade sig att denne kille var nära vän med Nour El-Refai (skådespelerska och ståuppkomiker, bl.a. "reporter" i Melodifestivalen 08) och de håller på att göra en tecknad serie tillsammans där hon skriver manus och han ritar. Han hade med sig en del teckningar och dom var riktigt coola.

Lite häftigt ändå..!^^

Jag köpte mina drömskor också:

Mine...mine...mineminemine!


Köpte tre nagellack - blått, rödglittrigt och svart!

Fick hem min beställning från e.l.f:

Ska lekas massor framöver!

Och väl på kvällen slängde jag ihop en köttfärspaj (eller kanske blev nån sorts gratäng i slutändand haha):

Mumma!

Det var kul så länge det varade

Var på lektion ikväll i kvällskursen jag sökt (utan att fått besked om antagning, gick dit ändå). Det var 3 timmars roligt och intressant pratande och diskuterande där jag bl.a fick lärarn att börja apskratta, det var rätt skoj.
Men när det var slut gick jag fram och pratade med honom och fick veta att han inte skulle ta in några fler reserver. Vilket innebär att jag inte kommer in.

Vet inte om det är hormoner eller nåt annat men hade jag inte befunnit mig på campus hade jag nog brytit ihop. Jag visste att det var 50-50 ifall jag skulle bli antagen eller inte, men att få beskedet kändes ändå överraskande och nedslående.

Som det ser ut just nu kommer Hedlund och Petra komma hit ner och hjälpa mig med flyttlasset upp. Får se om vi får låna mammas bil eller om vi hyr en.
Är inte bestämt datum än men jag gissar på om kanske 2 veckor. Måste hinna säga hej då till folket här nere.


Intensiv dröm

Inatt hade jag en riktigt frustrerande dröm. Dock kände jag mig ändå rätt nöjd i slutet av den..^^

Började med att jag var tillbaka på min gamla högstadieskola för att vänta på nån (eller nån buss in till stan). Dagens klädstil är mjukisbyxor, hood-tröja och mössa så jag räknar med att ingen vågar komma fram till en. Har precis satt mig ner och lutat mig tillbaka på en av bänkarna, fast tyvärr i E´s korridor - den värsta av dom värsta, när det händer.
En elev (som jag i drömmen vet precis vem det är och tycker är världens irriterande och störa "pojke") står bakom mig och börjar dra min mössa bakåt så jag nästan ramlar baklänges över bänken. Självklart är jag smidig nog att inte lyckas ramla utan jag slänger mig upp och vänder mig mot lilla cp-ungen med underjordens vrede glödandes i mina ögon. Han får panik och börjar fly men jag följer efter.

Vi springer ut från skolan rakt in i vinterkylan och snövädret, han blir påhejad av sin kompis men jag bryr mig inte om den andra då jag bara har ett mål i sikte - att sätta den lilla snorungen på plats en gång för alla.
Till slut snubblar han när han tänkt smita under ett staket o jag kommer fram till honom, tar hans dator (ni vet drömmar när det plötsligt dyker upp en detalj som inte fanns förut - den här killen hade en dator i sin väska) tar sönder den med både händer o snö innan jag snömular ungen tills han nästan drunknar (ironi, själklart försökte jag inte döda barnet).
Sen går jag nöjt därifrån tillbaka till skolan medans skitungen snyftandes strosar ett par meter bakom mig. Victory!

Men tillbaka på skolgården står hans pappa och väntar på honom med bilen och av nån anledning vet han precis vad som hänt (alla andra barn på skolan hade väl skvallrat) och skäller ut mig med att jag tänjer ut hans leder i benen (say whaat?). Pappan säger att han redan fått mycket skäll från soc om deras hem som har för mycket trappor och höga kanter att pojkens leder och muskler tar skada, och att jag nu förstört honom ännu mer (jag vet, jätteskumt..).
Där nånstans slutar jag lyssna och hoppar in i mammas bil som står och väntar på mig. Då hoppar gubben (pappan) in i våran bil och vill fortsätta klaga på oss men jag tystnar honom. Efter "slagsmålet" (incidenten inne i skolan då ungen drog mitt huvud bakåt så det nästan gick av) hade nånting hänt med min käke och jag kunde känna hur den tryckts till åt sidan så käkbenet stod ut alldeles för långt. Kunde inte öppna munnen mer än så jag kunde viska fram halft otydliga ord, men kommer ihåg att jag iaf sa "det gör så satans jävla ont att jag bara vill dö" innan tårarna kom.
Helvete vad ont det gjorde!

Då blev pappan alldeles tyst eftersom hans son just knäckt sönder min käke och både han o jag visste (såsom man vet bara i drömmar) att jag skulle vinna stämningen mot skitungen och hans familj.
Sen ringde alarmet på mobilen.

Nå, vad betyder denna dröm?

Levande död

Levande död är ungefär så som jag känner mig just nu. Har totalt vänt på dygnet efter 1½ veckas dragande med fötterna efter mig utan nånting att göra. Väntar fortfarande på besked från kurserna om jag blir antagen eller inte men snart tappar jag tålamodet.

Pratade med Petra idag och planerade flyttvägen hem om jag nu inte skulle komma in (eller får problem med csn). Hon och Hedlund tänkte hoppa in i en rosa helikopter ner till mig för att sedan hjälpa mig med lasset upp i hyrbil. Kommer bli skitkul det vet jag, men hade känts bättre om det inte vore förrän terminens slut.

Klockan är halv 3 på natten men i mitt huvud känns det som 22. Dags att försöka somna för att inte sova bort hela dagen imorrn (idag lyckades jag ta mig upp strax innan 12 pga illamående, men i förrgår låg jag kvar till 13.30 - illa!)

Och vad fan ska jag göra väl tillbaka i Umeå då?! Kommer sluta med att jag följer med lilla puckobarnet Petra när hon ska pierca sig och kommer ut ur studion med en impulstatuering då jag ändå funderat på det så länge..

Ledtråd vars hon tänkt tortera sig själv med en nål :

(En människa kan max ha två av dessa och det lär nog göra satans ont första tiden efter piercingen när man ska ha på sig bh:n eller tröjor..)

FFS!?

Jag vet seriöst inte vad det är för fel i hjärnan hos vissa killar. Allt jag tydligen sa i torsdags måste ha vart grekiska han låtsades förstå, för tro på fan att han hör av sig igen som om inget blivit sagt från min sida.
Vad är det för fel?!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Eller kan det vara mig det är fel på, ska folk kanske skratta åt mig eller sörja den jag är?

Vill inte va en otrevlig människa och jag är oftast inte det, men snart kommer jag seriöst bli förbannad..

Vampire Diaries

Ikväll har jag utvecklat ett nytt beroende - Vampire Diaries! Hittade ingen film jag ville se så funderade på att besöka min gamla favoritsida för gratis film och tv-serier och voila se vad man hittade..

Det enda som stört mig genom de 4 avsnitt jag nu avverkat är att jag känner igen så många ansikten ur serien utan att komma på vars jag sett dom! Men sitter och klickar på imdb.com nu där jag hittar svaren.
En av karaktärerna har vart med i Lost och flera av de andra har dykt upp i serier som OC, Smallville, Law & Order och Bones. Komiskt och noterbart är även att nästan  a l l a  har någon gång (eller flera gånger) varit med i nåt CSI avsnitt. Haha ser en röd tråd..
En liten onödig faktadetalj är åldern på skådespelarna. Båda tjejerna är 89:or och "lillebrorsan" är 88:a. Första gången som Hollywood faktiskt väljer ut personer vars ålder stämmer överens med karaktärernas..^^

Senaste avsnittet jag såg klart slutade med att jag tappade hakan, och det är ju en bra hint om när det är dags att sluta. 
Attans nu kommer jag inte kunna hejda mig från att slänga mig över datorn så fort jag vaknar, too bad for me..


Sexattack - long time no seen

Nu har det hänt igen! Nästan 1½ år sen senast men nu så var jag med om det igen - sexattack.

Blev addad på msn för ett par dagar sen av en adress jag försökt hitta ägaren till utan nån lycka. Personen var idag inloggad och på presentationsbilden var det en tjej i bikini (hjälp..). Hon skrev på engelska och vägrade svara på min fråga hur hon fått min mailadress.
Istället skriver hon:
"listen hun, I am just about to start my webcam show with jen, come chat me there in my chat room? We can cyber, I will get naked if u do..lol!"
Jag svarar "no thanks, not interested" och hon skriver:
"I can show u how to watch free if u promise not to tell anyone else how to do it???PLEASE:-$"

HJÄLP! Har jag fått nåt virus till min dator eller vad? Och hur tusan fick "hon" ("den/det") tag på min msn..?


Höjden av tragik?

Jag duschade, fixade sminket och kom halvvägs in i ombytet innan all lust för fest plötsligt rann av mig.
Skulle ändå inte hinna med bussarna, hade fått gått tvärs över campus, visserligen hade jag nog haft riktigt skoj men sen hade jag ändå inte kunnat tagit nån buss hem och istället fått välja mellan dyr taxiresa, hitta ett ragg eller tigga soffplats av klasskompis.

Näe istället blir det en kväll i soffan. B kom hem med ett gammalt nintendospel jag suttit och knåpat med. Körde tyvärr fast strax efter att han åkt iväg till en kompis så nu zappar jag istället. I halv partyoutfit, mjukisbyxor och piffat ansikte..


Visstja får inte glömma nämna den viktigaste detaljen - sitter o blandar drinkar till mig själv som jag smuttar på HAHA!

Höns vs vargar

Ett tecken på att man är stressad är när man efter 6 timmar upptäcker att man satt trosorna ut och in.. haha!

Vet inte vad den kallas, men tror nog dom flesta tjejer och även vissa killar vet vad jag tänker på. Den där timmen innan man ska iväg och man springer fram o tillbaka för att inte glömma nånting, från och med nu ska jag kalla den för "hönstimmen". Finns ju vargtimmen så why not?

Den timmen igår lyckades jag med nånting mindre smidigt - jag klev på en osynlig glasbit som låg på mitt golv (sen jag råkade tappa en lampa som sprack i tusen bitar för länge sen). Det gjorde  O N T !


Operationsbordet. Tog nästan 10 minuter innan jag fick ut den jäkeln..

Freeeeedag is da parteyydayyy!

FULL O GLA` , KEXCHOKLA` !!

Har kommit hem efter en förfest med gamla klasskompisarna. Hade ingen lust att haka på ut på Stallarna då jag visste att en viss F skulle vara där. Vore lagomt roligt att låta honom förstöra en utekväll med vännerna..(Jag har blivit förälskad i mina ögonfransar, dom är galet långa nu för tiden!)


Imorrn är det åter igen fest (tja, studentlivet..^^) men denna gång med temat: "farlig utanpå, snäll innanför". HAHA!
Det är farligt att skriva ett inlägg när man är lite rund om foten, man kan lätt uppfattas som tragisk, fånig, patetisk, fjortis etc. Men va tusan, man får bju´ på sig själv litt!

PS. Är det nån fler än jag som brukar domna bort i näsan och läpparna när man blivit lite onykter....?

Grattis Skorpan!
Idag fyller min älskade lillebror 6 år! ♥


GE MIG !När jag har råd ska jag köpa dessa godingar!

Read my eyes

Smakprov på min breda musiksmak:
Best of the moment

En bunt låtar som gått om och om och om igen på min dator senaste månaderna haha med lite ändringar såklart. Men iaf, hoho!

Och vilken ögonfärg var det nudå jag hade sa vi..?


He sa ba knak!

Aningens läskigt, min nacke håller på och knäcker då och då om jag vrider på den, gah! Snart måste jag ju söka hjälp för mitt skelett och mina leder. Häromdan upptäckte jag även att jag kan få min axel att knaka bara genom att lyfta på armen hmm..

Idag har jag storhandlat mat också. Eller tja i mina ögon storhandlat iaf. Hade i princip helt tomt i kylskåpet sånär på några smågrejer, varningsklockan skrek.^^ Dom där hemma hade fått spunk om han såg det haha!

Före:


Efter:


Nu har jag lite mat o leva på framöver iaf haha!


Sängshopping

Idag har jag vart affärskvinna direkt från sängen, thank god for internet!

Beställde först en almanacka från personligalmanacka.se där man får designa sin egen hur den ska se ut i färger, upplägg, text, födelsedagar osv. Rätt kul o pyssla med på morgonkvisten.

(Min kommer vara ljusblå med blommorna på framsidan)
 

Senare kom jag in på en sida och klickade hem en jädrans massa smink för hur billigt pris som helst - 14st produkter för 250kr..! (plus frakt på 50kr). Recension kommer senare..
 

Åh lilla julafton vill du komma snart så jag blir glad?

(Och sen så skänkte jag ju pengar till Läkare utan gränser. Flitig dag!)

Jag visar min medmänsklighet

 
Jag jobbar en timme för Haiti fastän jag inte har nåt jobb.


Jag kan förstå folk som inte känner för att ge bort pengar till en organisation man inte litar på. Jag har lite dåliga tankar om alla de hjälpinsatser som gjordes för tsunamin 2004. Min familj skänkte då 
f l e r a  tusen kronor som jag verkligen hoppats har gått till något bra för de drabbade.

Julen 2004 var jag och familjen på Dominikanska Republiken i karibien. Landet ligger på östra halvan av ön Hispaniola, på västra halvan ligger Haiti. Vi var precis i närheten av gränsen och det är lite därför som jag faktiskt valt att skänka pengar den här gången, min starka personliga koppling till området lider med människorna där. 
En enorm katastrof för västra halvklotets fattigaste land där människor som redan har det svårt har drabbats av ett rent helvete.

Jag bryr mig inte ett jävla skit att jag är 100kr fattigare - det är en bioföreställning mindre för fan!
Tänk om alla tänkte så som jag tänker just nu, då hade vi kunnat rädda livet på så många drabbade.

Jaja någon tänker säkert på alla krig som pågår runtom i världen, svälten i fattiga länder, föräldralösa barn, sexhandel och resten av allt elände på jorden och frågar sig varför jag inte skänker till dessa med?
- Jag har i alla fall bidragit med något och har ett rent samvete för det - har du??!

Sovmorgon
3 nätter av konstiga drömmar:
-2012 scenario där världen kommer gå under men jag har fått plats på rymdskeppet som ska rädda vissa personer. Blir tvungen att ta farväl av alla vänner och familjen innan jag åker till USA där uppskjutningen ska ske.
-Nånting med dinosaurier, kommer inte ihåg om vi blir eller vad som hände.
-Jag tänder eld på ett hus och blir tillfångatagen av militären.

Hmmm...?

Gråfot

Har sett filmen "Year one" ikväll, den var rätt rolig (iaf Michael Cera den stackars gossen).

Idag var första dagen på min tomma vecka. Inga lektioner, ingen kvällsaktivitet - jag lär stå och slå huvudet i väggen på söndagmorgon bara för att nånting ska hända. Åh jag hatar denna ovisshet!
Kvällskursen börjar på torsdag, har jag inte fått besked innan dess far jag dit ändå..


Mikroskopi

"Det är en mikroskopisk chans att du kommer in på kursen"
-Kvinna på Antagningen.

Jo man tackar för hjälpen och peppen..

Ringde till läraren för kursen som var väldigt trevlig i telefon. Han kunde inget lova men skulle höra av sig till veckan, om inte ska jag maila och påminna honom. Alltid nåt.
Kände hur allting bara försvann ur huvudet i bilen på väg hem från universitetet idag. Satt inte ens och tänkte på studierna utan var helt tomt i tankarna, scary..

B har åkt iväg på sin kvällskurs nu så är ensam i lägenheten ikväll, woho parteyy - skämt å sido..^^
Inte nog med det så fick jag just sms från F som undrar vad jag gör ikväll. Åh jag gillar inte att blåsa ut ljuset för nån annan men börjar bli lite för mycket nu. Och jag veeet borde ha gjort det tidigare, har bara inte vågat ta ton än.

S u c k a   m i t t   h j ä r t a   m e n   b r i s t   e j  .

Heartbeats


"..sharing different heartbeats in one night.."
Heartbeats
- José Gonzáles.

Inte varje dag man hittar en perfekt beskrivning av en situation i en låt man tycker mycket om, men idag hände det. Sharing different heartbeats in one night var precis vad som hände 18:e maj 2008 på balen.

Igårkväll satt jag som sagt och såg på Gladiator och när filmen var slut loggade en viss prins in på msn - min balprins (1½ år efter balen kallar han mig fortfarande för balprinsessa^^). Vi började prata och jag blev glad över att det inte var nåt smått ströprat utan vi kom direkt in på djupare samtal precis som förr. Det var kanske lite känsligt ämne men jag har ändå gått och tänkt på det i lång tid nu så det var skönt att reda ut det.

Gladiator


Ikväll har jag legat i sängen och tittat på Gladiator. Var länge sen jag såg den, tror jag hållt mig undan på grund av vetskapen om tårfloden i slutet av filmen.
Floden kom den här gången med..

Lite nördig fakta är att jag redan i början av filmen hörde att det var Hans Zimmer som gjort musiken till filmen. Anledningen till detta är då han även gjort musiken i Pirates-filmerna och jag kände igen ett stycke väldigt lik triologin haha!

Avslutningsfest


Christian, Morgan och Sara.


Jessica, Sussie och Emma bl.a.


22 pers = 44 skor = full hall..


Manlig kärlek - Morgan, Gustav och Christian.


Girls!


Jag var svart.

Vilsen i världen

Idag har vart en riktigt jobbig dag. En efter en har riktigt jobbiga faktan ramlat upp och jag känner mig så pass nertryckt att jag bara vill lägga mig på sängen och bli apatisk till sommarn..

-Jag kom in som 8:e reserv på både webdesign och fotokursen (kan dröja en månad innan jag vet ifall jag blir antagen)

-Kommer jag inte in på kurserna blir det nog att flytta hem till Umeå i ren impuls.

-Kriminologikursen gick åt helvete, grattis alla som inte trodde på mig - ni fick rätt. Har sällan känt mig så misslyckad som jag gör idag (trots pepp-talk från vänner).

-Eftersom kursen gick åt skogen så finns risken att jag kommer få problem med CSN vid framtida studier.

-Käken behövs fixas vilket jag tänkte göra här i Växjö, men nu då jag inte vet ifall jag blir kvar så kan jag inte boka in nån undersökning. Och då är ju frågan om jag får nån till chans att göra det i Umeå istället.

 
Petra var gullig och sa att om jag blir tvungen att flytta hem så tar hon bil ner och hjälper mig med hela flyttlasset. Sen kan vi dra till Norge och leka med fiskinälvor.
Fast jag hittade ett jobb på Svalbard (Arktis) vilket lät betydligt mer spännande.. fast en medeltemperatur på +2 grader under sommarmånaderna kanske inte riktigt lockar..^^Big surprise x2!

Vilken överraskning jag fick tidigare ikväll, min gamla baldejt från Lycksele skrev till mig på msn efter 1 års tystnad! Blev riktigt glad för har som saknat vårt prat vi hade. Tyvärr blev jag tvungen att precis då köra iväg B till en klassfest så hann inte mer än att säga hej och lite till innan det blev ett hej då - typiskt..

Haha kanske inte den finaste minen jag lyckas få till på det här kortet menmen. Jag och Jonathan innan balen, maj 2008.

Och bara för en liten stund sen får jag reda på att en viss Sanna Hedlund gått från 20 år av långt blont hår till att bli korthårig brunett!! Blev ju skitfint och jag har tänkt tanken tidigare på henne i mörkt hår men trodde icket det skulle hända..

Före och efter.

Som jag och Sara pratar om på msn nu, då kanske det är dags för mig med hårförlängning och platinera mitt hår stureplansvitt..?


Rån på Subway

Imorse läste jag på vk.se att det vart ett rån på min gamla arbetsplats i Umeå. Blev först helt chockerad över det hela men sen när jag läste på mig lite så la sig chocken. Två tjejer i 15-16 års åldern hade hotat till sig 1000kr med nå brandfarligt redkap (typ hårspray och tändare).
VAD ÄR DET MED DAGENS UNGDOM?! Jävla snorungar..

 
Sitter och diskuterar det med Sara på msn. Efter all skit man lärt sig ta från jobb på krogen så hade jag blivit skitförbannad om det hänt mig. Inte fan skulle några fjortisar skrämma upp mig, jag hade gått fram till dom o skällt ut dom o sagt "ja tänd på mig då, gör det gör det! Vi har kamera som filmar er just nu era jävla idioter vill ni åka dit för mordförsök också? Stick härifrån!"

Haha speciellt om jag haft en dålig dag, då hade det nog gått vilt till.^^

Såg dubbelgångarn idag igen. Åt schebabtallrik med Matilda och Simon och tro på fan att den jäkeln inte sätter sig bordet brevid, mitt framför ansiktet på mig..

Ska iväg om en timme så nu måst jag nog börja fixa och trixa, tjo!

Kalas

Ikväll ska jag på kalas! En av tjejerna i klassen fyller 20 imorrn så det blir firande idag.
Det innebar ju såklart att jag var en sväng förbi på systemet idag efter skolan och efter att jag handlat o gick mot bussen blev jag stannad av en äldre man som på riktigt bred småländska frågade vars "bolaget" låg. Först fick jag fråga "va" ett par gånger om då jag inte hörde vad han sa, sen tog det mig en sekund eller två innan jag kopplade ihop "systemet" och "bolaget".
Att han valde mig kan ju mycket väl bero på att jag bar på två påsar i varsin hand, men jag lyckas alltid pricka av att bli utfrågad eller infångad på stan..

Gick mot bussen och skrattade lite för mig själv, "jaha här i småland säger man alltså Bolaget.." tänkte jag. Efter att jag smakat på ordet ett tag insåg jag ju att även min pappa säger bolaget.  D o h !  Generationsklyftor..

Idag har jag även haft bussäventyr haha! Började med att bussen imorse lyckades få motorstopp mitt i svängen i en korsning på en rätt stor väg och kunde inte starta om så alla fick hoppa ut. När jag gick förbi vårdcentralen som ligger precis brevid stod det sjuksköterskor i fönstret och gapade när dom tittade på oss. Såg säkert ut som nåt bombdrama haha..!
Sedan nu när jag tog bussen hem från stan så lyckades busschauffören svänga fel i en rondell så vi hamnade inne på en privat parkering och återvändsgränd hahaha! Men till slut lyckades han ta ut oss därifrån för att sedan panikbromsa då han höll på att köra förbi en hållplats, plocka upp en tant som det tog säkert en minut för innan hon satte sig ner på andra raden, och sedan missa ett par till hållplatser...

Hoho idag har vart olit!

Offadate

Träffen blev inställd. Blev ett bensinstopp på vägen till mig så då flyttade vi fram det istället.

Har jag btw nämnt att jag är värdelös på att disponera tid? Eller tja, alla som läser den här bloggen bör känna mig hyfsat så då vet du redan det.. Vad jag tänkte var exempelvis här och nu, jag sitter och skriver ett betydelselöst inlägg istället för ex att skriva på nån av alla uppgifter som ska in innan fredag.

Tidig morgon imorrn med en föreläsning. Efter det blir det att sitta kvar på universitetet med Matilda och plugga, sen en snabbis ner på stan och systemet för att hinna hem och duscha o så innan det blir födelsedagskalas på campus.

Vad sägs om en ansträngning nu? Eller skulle man kanske slå på en film....

Onadate

Blir upphämtad om en halvtimme. Är sagt middag och film och det är allt som kommer hända. Jag grubblar för mycket, när jag tänker så förstör jag verkligheten.
Aja får se om det blir nå serious talk ikväll, usch är ju verkligen inte alls duktig på sånt.


Vindruffshår. (Notera mitt mongoöga som ser dubbelt så stort ut trots att det inte är så mycket närmare kameran än det andra..haha!)

Vinterpromenad
Sjön. Smultronstället.


Tog av mig jackan och njöt av solen.
Hästhagarna på Hovshaga.
Jag säger vildsvin.

En balansgång utan livlinor

Hej jag heter Sanna och jag är sämst.

Jag som trodde det skulle bli en lättnad att flytta långt ifrån allt trassel, men tydligen har jag bara trasslat in mig mer än jag nånsin tidigare gjort. Jag har lekt med elden lite för mycket så nu sitter jag här med brända fingrar. Rätt åt mig..

Jag vet inte vad jag ska göra och ingen kan säga vad jag borde heller då allt är upp till mig och mina känslor.
Kan jag inte få en glimt av framtiden så jag vet vad jag ska göra..?

Åhhhhh bajshög! (japp väldigt moget av mig men klockan är halv 3 på natten, då får man vara omogen..)

For your entertainment..

B (roomie) har åkt iväg på en impulsklassfest så jag har lägenheten själv ikväll, tredje kvällen i rad. Kör lite dubbelmoral just nu, känns lagomt trist att va ensam och inte göra nåt men samtidigt har jag sagt till F att jag inte orkar träffas ikväll.

Idag har jag känt mig väldigt somrig av nån anledning. Kan det bero på att jag haft Paradise Hotel maraton idag mån tro, eller är det värmen utanför fönstret (-1 grad).. haha!
Hur som helst håret är som efter en dag på stranden, jeansshortsen på och en mys t-shirt.


Jag tänker jeanshorts, jag tänker sommar, jag tänker sommar 08..
Favorit i repris^^ :

Haha ojsan hoppsan vad är detta..? Hehe..

Just nu: Adam Lambert - For your entertainment
Spotify: Adam Lambert – For Your Entertainment 

Playing

1 vecka..

Vad fort allt har gått! På fredag är kriminologikursen slut och jag har gått en hel termin på universitet i Växjö..!
Väntar på antagningsbesked från studera, känner inte för att flytta hem just nu. Har som inte blivit klar med småland än, vill uppleva lite vår också.

Idag måste jag plugga. Har en biografi att skriva och lämna in i torsdags..^^

Like a midnight appetizer...

Förälskelse

En vän berättade om en flört på väg åt rätt håll. Jag blev avundsjuk.Jag vill också uppleva det där pirret i magen. Längtan, saknaden, första ögonkastet, tiden som flyger iväg, dagdrömmarna, sekunderna minuterna timmarna i varandras armar, varm hud, en hand i ens hår, fingertoppar över ryggen, andetag, puls, omtanke, läppar, ett vackert leende, osynliga ansiktsdrag, händer, intrasslade, viskningar, se den andre somna i ens armar..

Är det tänkt att man ska måsta plågas tills den dagen kommer?

Urspårning


Sånt som kan hända när man sitter vid datorn och pluggar dryga grejer haha..

Bli min vän..?

Milow - One Of It

Killen som sjunger andrastämman bakom Milow är ett ex till en kompis.
Ska tvinga Matilda att bjuda med honom på nån fest i vår hehe..
-Han kan sjunga (rätt uppenbart)
-Pluggar till polis
-Är rik
-Har en snabb bil
-Matilda har sagt att jag kan få honom (HAHA)

Bingo!

Tentaplugg

Har två gamla tentor att ta hjälp av men känner mig ändå rätt lost. Har ingen annan än mig själv och min brilianta hjärna att skylla på dessutom, första tentan var för 4 månader sen. FYRA. Inte konstigt att man hunnit glömma hur man skulle tänka och diskutera under den delkursen..
Aja klarar jag det inte så klarar jag det inte, so be.

Kommer vara en torrboll hela helgen. Fredag plugg och tentaplugg, lördagmorgon tenta, resten av lördag uppsatsskrivande, söndag uppsatsskrivande. Förhoppningsvis blir jag klar innan måndag, för därefter har jag 5 dagar på mig att skriva 8 sidor om gud vet vad..

Att överleva

*Illa... jag mår iiiiillllaa..*
Sällan jag mår så här unket, usch haft spykänsla i magen 1½ dygn nu.

Idag hade vi seminarium där vi skulle berätta om våra uppsatser vi skrivit över jul (ni vet, den uppsats jag  i n t e  börjat på..?^^). Vi var 12 pers i min grupp och lärarn slumpade ut från ett papper vilka som skulle berätta. Jag började panikskriva en historia i anteckningsblocket medans en efter en fick frågan att läsa upp. Lyckades dessutom sitta längst fram så jag kollade på allt o alla utom läraren.

And I survived! Han sa aldrig mitt namn (hälften skulle få läsa o andra hälften slapp) och jag hyperventilerade när vi gick ut ur klassrummet.. Great!

Nu är jag tillbaka i lägenheten, måste verkligen handla mat sen. Köpte en korv på stan och det är den enda föda jag fått i mig på exakt ett dygn nu (heehee..). Men just nu har jag inte tid, måste plugga inför tenta som om det inte redan vore nog med plugg.
 

Jag vill åka tillbaka till -27 grader och snökaos i Umeå. Där slapp jag i alla fall magont..

I'm back. Again..

(Hann just skriva ett helt inlägg men så råkade jag klicka bort det utan att det automatsparades i arkivet, morr...)

Har tagit mig tillbaka till Växjö nu efter en sväng förbi Arlanda. När jag var yngre hade jag jättesvårt för att sova på flygplan. Spelade ingen roll att vi flög tvärs över planeten, jag var ändå vaken (eller så ville jag bara inte missa nåt och tvingade upp mina ögon non stop).
Men vad har nu hänt? Flygresan mellan Umeå och Stockholm tar 1 timme. Så fort planet lyft från marken behöver jag bara blunda ett par sekunder innan jag  * p o f f *  slocknar som en sten och sover ända tills jag känner hur hjulen träffar landningsbanan. Helt fascinerande, hoppas bara jag inte snarkar och knakar på med käken hehe...

Hoppade av en station i förväg (Alvesta) och fick "gratis" skjuts och bärhjälp hela vägen till ytterdörrn på lägenheten av... hmm tror jag måste börja ge ut lite namn så det inte blir krångligt. Hur som haver kallar jag honom nu för F, sen får alla försöka klura ut hur många killnamn som börjar på F (ledtråd: Ljungberg, Arsenal^^)

Väl i lägenheten är det ungefär som jag trodde. B tycks ha kärat ner sig i en glad o trevlig tjej jag träffat tidigare vilket allt smackande vittnar om (yes det hörs in på mitt rum, ska försöka somna ändå..)

Imorrn blir det seminarium på gud vet vad. Ska träffa Matilda tidigare och försöka prata ihop oss till nån bra slutsats hoho!

Nytt år - ny start

Ska köra en repris från förra året - dom största och starkaste minnena från 2009 i hyfsad rätt tidsföljd :

Först och främst kommer 2009 minnas som året jag flyttade hemifrån. Och inte bara hemifrån utan 103 mil från min hemstad Umeå.

[x] Jag började på universitetet
[x] Jag blåste glas
[x] Jag svetsade ihop ett bord på egen hand (och lyckades lyfta precis där jag just haft en tusengradig låga = aj)
[x] Jag blev rånad under stängningspasset på Subway
[x] Jag lyckades vara grillmästare vid en tvåvånings gasolgrill och bartender samtidigt och lyckas galant
[x] Jag gjorde en magnetröntgen
[x] Jag gick från att inte kunna sätta upp håret alls till ett självlockigt svall
[x] Jag fick känna på hur det är att få hjärtat och självförtroendet krossat. Twice
[x] Jag blev förälskad i Twilight-serien
[x] Vi blev tvungna att ta bort the one and only Basse
[x] Jag tog körkort på beundransvärd kort tid
[x] Jag flyttade in hos en okänd människa i en okänd stad på obestämd tid
[x] Jag fyllde 20
[x] Jag åkte motorcykel i 180km/h (födelsedagspresent av roomien)
[x] Jag handlade på systemet för första gången - en flaska vin som dracks upp på en kväll^^
[x] Jag blev nudel-student
[x] Jag började med kickboxning
[x] Jag var på min första riktiga studentfest på ett campus.
[x] Jag var i sthlm och drack cosmopolitan och kände mig väldigt mycket singel
[x] Jag fick lunginflammation och luftvägsinfektion samtidigt + 40gradig feber i flera dagar innan jag for till sjukhuset
[x] Vi hade fest i lägenheten med 3 securitasbesök på två dagar
[x] Jag färgade en kompis hår lila
[x] Fick mina bröst utstirrade på Scharinska (klubb i Umeå) tack vare en uringad klänning
[x] Jag lekte med elden lite väl mycket
[x] Jag hade två killar som ville vara med mig under 12slaget på nyårsafton och sen en tredje som jag... ehm ja hehe..