Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne


Jag måste ju ha den bästa promenadsträckan mellan universitetet och min lägenhet (husena som syns längst bort)Vill man bli fin får plånboken lida pin!


Barnhänder är så sjukt gulliga!


Jag tog ett steg ut i ett dike mitt ute i skogen och fastnade med snö upp till midjan..


Barnkalas ute på åkern.


Marielle och jag gjorde hyss på subban och bakade ett specialbröd åt oss själva - olivbröd.


Blev väckt av en kissekatt imorse som försökte äta upp mina fossingar. Tur det var ett täcke emellan.^^


Hemi o jag.


Skog inomhus.


Fototapeter är awesome!

Tvättdag

Tänkte vara duktig imorse och fixa massa grejer innan skolan så gick upp 45 minuter tidigare än vanligt. Men väl uppe var soffan så skön att sträcka ut sig i så i slutändan vart det inget gjort och stressigt till skolan trots allt..

Gick hem tidigare från lektionen för att tvätta och det är på g nu. Vart en hel del - 3 maskiner - så det är rätt tomt i garderoben just nu.
Sen blir det städning då Billy ska låna lägenheten inatt och packning för min del då jag ska våldsgästa en viss person utanför stan.

Jobbar ett par timmar i eftermiddag och innan dess ska jag, Hanna och Nina förbi Resia och kolla upp Thailandsresor woho!

Flashbackhelg

I helgen har jag gjort något jag för ett par månader sen aldrig trott jag någonsin skulle göra igen - umgås med mitt ex jag var med för tre år sen.
Det är egentligen en väldigt dålig idé då jag sagt mig själv att jag aldrig ska gå den vägen igen, men efter tre år vill man tro att nån har ändrats.

Hur var det nudå att träffa honom igen? Illa nog kändes det helt normalt. Vet inte om det kändes bra för att det var han, eller om det bara var närheten till någon jag saknar.

Vi har umgåtts två kvällar i rad och det har vart väldigt mysigt, så får vi se om vi träffas nästa helg igen.
Sanna is goin' doooown..

Tema svart

Köpte en ny bh på stan idag, min favoritmodell fanns äntligen i min storlek i svart - kosta vad den kosta vill!

Jag, Daniel och Chrille gick även och hämtade ut biljetterna till En kvinna i svart. Vi blir 6 pers från klassen som ska gå och se den imorrnkväll och det blir nog skitkul! Tur även att Daniel jobbar på Biljettcentrum så han kunde lägga undan biljetter åt oss för när vi skulle hämta ut dom var det helt slutsålt.
För dom som inte vet är det en skräckpjäs som Profilteatern ställt upp nu i 10 år och som har fått sjukt bra kritik, så är grymt taggad!Att dagen gick bra fram till för en halvtimme sen va nice, sen råkade jag tacka ja till att träffa mitt ex i helgen och jag börjar genast fundera på vad jag håller på med..? Han har en konstig slags påverkan på mig som får mig att göra och säga dumma grejer. Aja får återkomma nästa vecka och berätta alla detaljer. ("Alla").

Hedlund och jag har kommit igång bra med vår träning och än så länge är det riktigt kul (även om träningsvärken från i lördags var en riktig smärta!). Blir ett till pass på fredag runt lunch då jag ändå slutar tidigt och Sanna är ledig, sen lite ledigt i helgen då jag ska ut till Täfteå och fira min älskade underbara lillebror som fyller hela 7 år! Tänk vad stor han blivit, till hösten börjar han skolan!!


Bästa lillebror!

Livin' in a freakin' jurassic park

Åter igen drömde jag om tyrannosaurus rex inatt. Denna dröm var dock aningens annorlunda för jag blev inte riktigt jagad utan snarare utmanad (finns jävligt smarta dinosaurier i min drömvärld). Jag skulle ta mig uppför en jättehög pelare enbart med hjälp av ett snöre som man slänger runt så som skogshuggare gör när dom ska upp i träd.
Det gick på tid och jag skulle komma över en dragen gräns långt upp på pelaren, lyckades jag inte skulle rexen komma och äta upp mig (go figure..).

För en gångs skull så lyckades jag i drömmen. Tog mig inte bara upp till gränsen utan fick nån superkraft och tog mig hela vägen upp till toppen och så bosatte jag mig där så jag aldrig skulle behöva klättra ner till monstret.
Okej det sista va en lögn, men jag satt där uppe ett bra tag haha.


Yeah..this would be me in my dreamworld..

Januari, so far


Nu för tiden kan jag fläta mitt hår. Which is kinda awesome..!
Coolaste klockan jag någonsin sett finns på Universitetsbiblioteket i Umeå. Består av bitar av speglar som hänger nerför taket och som förflyttar sig med hjälp av ståltrådarna dom hänger fast i. Galet häftigt!


Promenad i snöstormar is some good shit.Har man inget bättre för sig kan man alltid leka med nagellack.

 
Ska hoppa in i duschen nu och sen bege mig ner mot stan. Ska luncha med mamma! (Och på nåt fint sätt berätta om mina dyra sommarplaner vid namn Thailand..)

Förbannelsen är bruten

Det verkar som att jag kommit till en vändpunkt i mitt liv som student. Inne på min 4:e termin av universitetsstudier har jag lyckats med det olyckbara - klara en tenta på första försöket!
Nu är jag visserligen inte på något vis stolt över själva betyget och det var en pina att gå till lärarens kontor för att få reda på det i hans närvaro, men jag klarade det iaf! (På poängen tack vare ett bonuspoäng från en tidigare dugga).

Kollade även igenom min kemi(om)tenta jag fick tillbaka i veckan. Finns VG-uppgifter jag helt spikat utan ens någon anteckning från lärarn, när hände det senast!? WOHO!

Mitt ego är så pass högt just nu att jag tänkt gå och lämna blod. Logiken i det..?

What goes around comes around..

Igår hade jag fysiktenta i 6 timmar. Kände mig ändå taggad då jag tyckte mig ha koll på det mesta men den illusionen sprack rätt rejält när jag upptäckte att jag glömt min formelsamling hemma. Dvs den bok vi får ha med oss där alla formler, siffror, tabeller och ledtrådar står. Den boken låg hemma i min soffa.

(Ironiskt nog hade jag två minuter tidigare mobbat min klasskompis för att han glömde sin hemma. Right back at me..)

Efter många om och men och samtal med tentavakterna fick jag uppkopierade papper en halvtimme in i skrivningen. Bara det att dom papper jag fick var från dom sidorna jag inte behövde..
Dock löste det sig till slut då jag fick ta Daniels bok då han var klar efter 3-4 timmar, men det gjorde att jag inte hann gräva tillräckligt djup i vissa frågor och kanske få poäng därifrån.

Jag hoppas jag klarar det men samtidigt vill jag nästan hellre ha omtenta och skriva ett vg. Dålig inställning..

 
Fick tips på en underbar låt av Andreas. "Utopia" heter den och har en grym tongång.
Within Temptation feat. Chris Jones – Utopia 

I-landsproblem..


Luckan föll av just när jag skulle ta ut kakan = själva glasluckan inte är tillräckligt tung så den åker igen av sig själv = det behövs tre händer för att ta ut kakan. En som håller ner luckan och två som tar ut den.
(Brödkaveln håller luckan öppen så kakan inte bränns..)

You see the problem? Yo solo tengo dos manos.. 
 
Ringde Sara och mutade henne med kladdkaka så hon kom och hjälpte mig till slut!

Snotty-nosed kid

Att bli sjuk på självaste nyårsafton är ingen vidare större hit. Igår låg jag i feberfrossa i dryga 6 timmar, sen kom mamma förbi med hembakade bullar och nässpray som hjälpte en del. Däremot var det ett rent helvete inatt. När jag till slut somnade så sov jag bara till 50% och vred mig fram och tillbaka, svettades, hostade och skakade resten av procenten.
03.30 gick jag till slut upp och tog dom mediciner ur medicinskåpet jag hittade och sen var jag klarvaken. Pigg som en abborre. Satt en stund i soffan, tittade ut genom fönstret, tittade in i väggen, låt bakofram och upponer i sängen osv osv. Efter en timme tvingade jag mig att sova igen.

Det kanske hjälpte för jag har känt mig piggare idag än gårdagens elände.


Snorunge!

Nyårsklänning

Återanvände min studentklänning på nyår då jag verkligen inte hade nåt annat att ha på.(Yes jag har fortfarande kvar halloweenpynt i badrummet^^)