Extremt singel och dagens bravad

Sitter och datalanar med Emma uppe på haga. Ska förresten göra lite reklam för den extremt singeltjejen hon är - she's free to add..
Sov här i källarn inatt efter en intressant kväll:
Började med att Emma, Antonia och ja gick hit efter skolan och åt mat och glodde på tv. Därefter skulle Emmas date komma och se på film så ja och toni fick utrymma lägenheten och gå till henne istället. Där fick ja årets första magkramp som höll i ett par timmar och gjorde jävligt ont. Tre mandariner och Secret Window senare kändes det tyvärr inte bättre. Men man får bita ihop även om man bara vill dö.
Runt midnatt skicka Emma sms om att kusten va klar att komma tillbaka till källarn. Vi tog oss tillbaka genom slasken och satt uppe till 3 och pratade skvaller, minnen och livet. Riktigt skoj då de va ett tag sen sist - tack flickor!

Vaknade säkert tio gånger imorse av mobilen och att Anna va tillbaka och gick runt utanför dörren, men trots de så somnade ja om och vaknade inte förrän man hör Emmas höga rop:
"Antonia, har inte du u-landskunskap idag? Klockan är 8!"
Paniken va total innan vi insåg att vi hade p100 först och därefter lektion med lärare.. Men efter en del bollande med tankar kom ja och Emma fram till att vi skiter i att gå till skolan. Hon hade ingen lektion och ja hade bara världens tråkigaste lektion med världens segaste lärare.. Antonia gick dock ner för ytterligare en lektion hon hade.
Halvtimmen senare får ja ett sms där vi får veta att lektionen är inställd för vår lärare har vinterkräksjukan. HAHA!

För att citera Emma: "Fan vilken tur du har Sanna. Enda gången du skolkar har läraren vinterkräksjuka.."
Of course..

Så som sagt, här sitter vi i varsin säng med datorerna framför oss och kan göra precis vad vi vill resten av dagen!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hahahaha det e bra att du sprider budskapet! ;)

2008-01-11 @ 11:54:03

Kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0