Jävliga busschafförer

Fick en tanke idag när ja satt på bussen. Visst måste väl alla människor någon gång råkat ut för åtminstone en jävlig busschafför?

Visst så är det säkert irriterande att köra högstadiebarn kl7 på morgonen, men det innebär väl inte att man måste vara stingslig mot de som är äldre? Och inte heller yngre... Kom ihåg en av de första gångerna ja skulle åka ultrabuss själv genom att betala med mynt. Hade fått lära mig att ja skulle säga "en barnbiljett" till chaffören vilket ja även gjorde. Och vad får ja tillbaka?! "Enkel biljett eller tur och retur?" Va fan?! Sånt finns ju inte ens på bussarna.. Och där står man, typ 10 år gammal och blinkar storögt mot en sur kärring samtidigt som de står en lång kö bakom en som väntar på att man ska skynda sig.

Det var en gång..

Sen finns de fler.. som den gången ja blev tvungen att betala vuxenbiljett då ja va13. Vuxenbiljett räknas från de år man fyller 20. En komplimang är ju alltid skoj, men ja fattade ju ingenting!

Jaja. Nu har ja fått sura tillräckligt, skulle tro de beror på att mina sockar va blöta när de va svinkallt ute samtidigt som ja visste att de va ytterligare en kilometer kvar att gå hem.. får fan köldskador snart, måste köpa någe skor.

Så här i kylan så längtar ja till värmen! Åh, va ja vill bort!
Får man fresta lite me en bild från Mexiko i våras..?image14

Varmt, vackert, men tyvärr väldigt frustrerande långt bort..


Kommentarer
Postat av: Ina

Det svider som sjutton!!! KLara int av mer av kalla, blöta, gråa sverige !!:,(

2008-01-16 @ 20:43:10
Postat av: Anna

Åh vad härligt det där såg ut!

2008-01-19 @ 11:22:28
URL: http://annagotland.webblogg.se
Postat av: Anna

Ja du det kan jag tänka mig :)

2008-01-19 @ 15:26:35

Kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0