Världsrekord hos tandläkaren?

For till tandläkaren idag. Hade fantiserat ihop hur det skulle ta en timme för läkarna att förklara att min käke är utom räddning och att jag får dras med den resten av livet. Blev inte riktigt så..
Klev in i rummet, tog av mig jackan, satte mig på stolen och hissades ner.
Tre minuter senare
tog jag på mig jackan och sa "hej då". Rekordsnabbt?
Fick höra att mitt bett är fel på ena sidan och att de kan ha orsakat felet i käken, tror dock inte på den förklaringen.. Skulle iaf bli prioriterad på väntelistan till en tandregleringsspecialist (vad nu en sån gör) som skulle få ta sig an mig.
Tror det blir nr 7 i ordningen av tandläkare som fascinerats av min käke under hösten.

Idag fick jag även ut min nya mobil! Efter sex veckor fick jag veta att min mobil va vattenskadad och den gick inte att rädda. Tur var att jag hann ta ut minneskortet innan jag lämnade in mobilen. Otur är att jag inte kommer ihåg vart jag lagt den.. massor av bilder, roliga sms och en video med fyra onyktra tjejer på promenad en sen fredagskväll. Ååh vad jag vill hitta igen den!

På den sorgen så har jag nåt fel i ögat. Om linsen är sönder eller om bara ögat strejkar vet jag inte. Men ont som fan gör de.. så för er som undrar, nej jag flörtar inte med alla jag ser, det är mitt öga som svider..

Kommentarer
Postat av: EllenL

Jag har faktiskt varit hos tandläkaren i typ 2 min en gång... Han tittade på mina tänder, ställde några frågor och sedan var jag färdig. ^^ Älskar sådana tandläkare.

2008-01-28 @ 20:42:33
URL: http://cascadeis.blogg.se
Postat av: emma

Men för fan sanna, måste hittas! :O

2008-01-28 @ 21:27:20
Postat av: Ina

Håller med Emma, fan Sanna till o med jag ha koll på mitt XP hahah

2008-01-28 @ 22:05:25
Postat av: Skinnlös

Ja han är sannerligen störtskön, bussresor är väl vanligtvis ingenting man ser fram emot, men det är jävlar en fröjd att åka med honom.

2008-01-29 @ 02:38:23
URL: http://hotellhuvudbry.blogg.se

Kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0