Ett steg framåt två steg bakåt

På toppen av berget stormar vinden. Jag blåste av.

Igår var jag på specialistkliniken vid tandläkarhögskolan för en kotroll av tandreglering. Jag sa det innan jag for dit att säger dom att jag behöver räls kommer jag be dom dra åt helvete. Dom sa att jag behöver räls men jag svor inte åt dom för jag är ingen otrevlig människa. Men för en gångs skull satte jag mig verkligen på tvären och sa att jag inte accepterade det och att det inte finns i min värld, jag är 20 år för fan!

Sen finns det den varianten av räls som är osynlig, dvs sitter på baksidan av tänderna så jag frågade om den. Då sa tandläkartanten att det bara fanns en person som gjorde den sorten på sjukhuset och han inte gjorde det på vem som helst + att det skulle kosta 10 000kr extra per käke, utöver grundkostnaden. Och jag behöver fixa  b å d e  övre och nedre käken.

Summa kardemumma har jag tre val:
1.
Ignorera problemet och svälta till döds när jag blir äldre.
2. Gå runt med ett förjävla fult järnverk i munnen i två år till en kostnad av 15 000kr.
3. Försöka tjata till mig en osynlig tandställning som isf kommer kosta mellan 20 000-35 000kr (pengar som jag för övrigt inte är i närheten av att äga).

 

Jag funderar på att hoppa av dom två utbildningar jag kommit in på nu under vårterminen och försöka jobba ihop pengar. Då är det ju bara den smärre detaljen att jag isf behöver ett jobb med hög lön..

Imorrn är det tydligen en arbets- och utbildningsmässa på Nolia i Umeå. Ska möta upp Petra tidigt imorrnbitti och sen ska vi fiska jobb!


Kommentarer

Kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0