Färdig

Nu så är det gjort. Landade i Umeå 22.15 igår, lite mer än en timme försenat.
Blev upphämtad av Petra, Kenta och Sparky och dom var så snälla så att köra hem mig bara sådär. Både pappa och Jonas jobbade natt så jag kom hem till ett tomt, tyst hus, kanske lite skönt ändå.

På Bromma igår såg jag först Leif Loket Olsson, sen applåderade hela väntesalen när Charlotte Kalla tog OS-guld (YEEEEES!!) och sist men inte minst stod jag brevid Markoolio på gaten. Han skulle till Götet haha.

Kl 7.45 idag vaknade jag av att pappa knackade på min dörr och sa att mina grejer hade kommit. Wtf? Vi hade pratat om att lasset skulle vara framme i Umeå vid 10-tiden och hur som helst skulle dom ringa innan bilen var framme.
Det blev till att slänga på sig kläderna, sno brorsans jacka och bege sig ut i kylan för att bära kartonger o möbler. Var klar på en halvtimme så nu sitter jag uppe och är pigg. Hmm..halvpigg.

Ska möta upp Anna om 1½ timme för att gå in till stan och käka lunch, sen kl 14 har jag tid på specialistavdelningen på tandläkarhögskolan (börjar bli stammis där^^). Dom ska mäta och kolla på mina tänder, säger dom fel sak då jävlar blir jag förbannad..

Kommentarer

Kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0