Flytt på g

Ikväll börjar flytten från min fina fina lägenhet. Då jag pluggar en sjukt tuff utbildning (topp 5 i landet har jag hört) så har jag inte tid att jobba extra och på så vis blir lägenheten för dyr. Vill inte behöva räkna varje slant varje månad..

Så. Jag flyttar.

Har inte fått tag på en ny lägenhet så blir till att flytta hem igen. Hem som i Täfteå. Skogen. Känns inte alltför kul då det kommer bli jobbigt att pendla varje dag, men jag får iaf en chans att spara ihop pengar och umgås mer med lillebror!
Dock kommer jag nog övernatta en hel del i stan då jag ändå sitter på skolan till åtta varje kväll. Tur vi har Göte!^^ (teknisk fysiks uppehållsrum i kulverten).

Hur som helst. Här sitter jag "hemma" och har börjat packa smått. På fredag nästa vecka kommer kvartersvärden på besiktning (vilket jag är galet nervös för!). Då ska fönstrena vara putsade, lister dammsugade, alla köksskåp tömda och städade, avloppen rensade, städat bakom kyl, frys o spis, ugnen ska vara clean, toan, kakel, hålen i väggarna spacklade etc.

Peppen tjoar inom mig.

Vemod. Sorg. Vill inte flytta men är illa tvungen. Fina lägenhet, jag kommer sakna dig.Blåljus

Tror min granne dog igår. När jag låg i sängen och var på väg att somna så lystes lägenheten upp i blått ljus och jag förstod på en gång att det var nåt som hänt. Är ju inte första gången polis, ambulans eller brandbil besöker detta område..

Hur som helst så parkerar två ambulanser nedanför min balkong brevid huset mittemot, och jag ser dom ta ut en bår och gå in i huset. Sen efter en kort stund ser jag i översta lägenheten (insynen är rätt bra) att ambulanspersonalen kommer in och börjar prata med en till synes hysterisk person. Sen ser jag att dom lyfter upp någon (den gamla tanten jag vet bor där) på båren och går ut igen.
Efter ett tag kommer dom ut från porten med båren och av det lilla jag hann se såg ut att vara en person som var helt övertäckt med en filt. Precis som personalen gör med de som avlidit.

Jag kanske såg fel, men å andra sidan kan jag sett rätt. I så fall har jag sett en död person, skrämmande tanke..


Tisdag

Idag är första dagen sedan jag började skolan som jag både tagit sovmorgon + suttit hemma utan någon ångest!
Anledningen till det är för att jag blev klar med sista uppgiften från programmeringskursen igår och imorrn börjar nästa kurs, så är kind of "ledig" idag!


Programmeringshumor..^^

Halloween 2011!

Halloween 2011 firades med min kära F11-klass! Vi började med sminkstuga hemma hos mig och det stora projektet denna kväll var utan den minsta tvekan att omvandla Daniel till Two Face i Batman..

In action! Håller på att sticka hål i hans hud så jag kan spruta in blod. Fejkhud och fejkblod alltså.^^


Resultatet efter två timmar!


@ Sheen o Lidingö; catwoman sneaks up on Two Face.


Radarparet Kapten Haddock och Tintin.


Oplanerad men awesome färgmatchning!


Sannorna i F11! (Muskler t v i bild..!?)

Kvällen var sjukt nice och jag inser mer och mer hur mycket jag trivs med dessa människor!