Uppvaknandet

"Tiden går.
Även när det känns omöjligt.
Även när varje sekund tickar förbi likt pulserande blod under ett blåmärke.
Tiden går ryckvis, ibland för fort och ibland sakta, men den går.
Till och med för mig."


 
 



 
 
 
Nu tar jag en efterlängtad semester.

Optimist javisst

Juli 2009 är inte min månad helt enkelt.

- Har vart sjuk 15 av 19 dagar
- Missat en efterlängtad tur till stockholm
- Uppfattats som fientlig mot någon jag inte har nåt emot
- Insett hur splittrad och ensam hösten kommer bli
- Likaså min 20års-dag som kanske kommer spenderas ensam på okänd ort utan någon minsta bekant
- Gjort bort mig en gång för mycket
- Hållt mig undan nåt jag borde fixat med dom senaste två veckorna bara för att jag är så jäkla lättirriterad nu för tiden



Hela jag känns som ett vrak - hals, mage, rygg och käke är paj och gör ont. Mer pessimism så känns det som en astma-sommar i år igen woho för det..


Prickar över i:n

Tror mitt liv består av massa i:n utan prickar som väntar på att bli avprickade.

Efter att ha vart sjuk 13 dagar i sträck var jag med Sara och åt på Frasses idag innan bion (filmen va förövrigt den roligaste jag sett på år och dar^^) och jag tror fan vi blev matförgiftade.
Båda vart dåsiga på väg hem efter föreställningen och fick veta över msn att även hon mår lika illa som jag just nu. Smärtsam kramp i magen och en känsla av att man kommer spy hela natten. GREAT!

Bokade resa ner till värmland idag, på måndag bär det av och på tisdag är jag framme. Såvida jag inte blir inlagd på sjukhus och magpumpas innan dess för att slängt bort ett par hundralappar i onödan, skulle ju då inte förvåna mig..

Såg the Hangover med ikväll och jag kände så mycket igen mig haha!

Kiss from a rose


Jag har fått en fling på rosor. Vi har en fin rosväxt på framsidan av huset som doftar så gott och om det inte vore nog har jag ett litet kit med lotion, scrub och body gel som luktar rosor.



Sommar = blommor..


Back off bitch


Favoriten.

Oh not so sweet summer of '09

Idag somnade jag i soffan till en Arnold Schwarzenegger film. Blev en 1½ timmes sovstund medans han sprängde sönder halva New York, haha säger väl en del om hur dåligt jag sover om nätterna^^

Ska inte ens nämna hur jag i övrigt mår idag, säger bara dag 11...

Sisten kvar

Sitter och ser I am legend på tv just nu, hatar såna här katastroffilmer bara för att dom på något vis känns trovärdiga. Samma sak med Armageddon, Day after tomorrow, Independence day ochThe perfect storm. Får nervsammanbrott av att se dom..



Imorse var jag på vårdcentralen och efter 50 minuter i väntrummet fick jag träffa en sköterska som var väldigt stressad att jag inte ens hann förklara hur jag mådde och rätt som det var satt jag i en vänthall till labb i ytterligare 30 min. Fick sedan göra ett test för streptokocker som visade sig vara negativt - no shit..
Så efter 1,5 timme fick jag veta vad jag inte har. Det var ju skitkul, vad har jag för nåt då va va va va va va??!
Fick gå hem utan nå medicin men är det inte bättre mot helgen då jävlar ska jag tillbaka och överdriva alla symptom tills jag får nåt vettigt tillbaka.

Nu ska jag ta och byta kanal för snart kommer mörkret när Will Smith hänger i fällan och jag vill inte se resten av filmen.


Countdown


Can't wait...!

Noooooooooooo!

Allt går emot mig känns det som.

- Blev dissad på vårdcentralen idag för att istället måsta komma tillbaka imorrn bitti på drop in tid.
- Mitt huvud exploderar när jag rör på det.
- Min högra käke har börjat visa samma symptom som min vänstra gjorde för tre år sedan (döda mig lite snabbare tack).
- I "värsta" fall kommer alla mina fina flickor bo på olika orter till hösten.

Det hade jag aldrig trott för 4 år sedan...

Hejhallå


Hej jag heter Sanna och jag är hypokondriker.^^
Imorrn blir det en tur förbi vårdcentralen, börjar bli less på att inte kunna andas på morgonen eller svälja mat.

Om en timme kommer Michaela hit sen blir det skräpmat, tjejsnack, film och gotta.

Grisflunsan?

Nu har det snart gått 6 dygn sedan jag blev sjuk och jag mår fortfarande inge bra. Brukar som mest vara "sjuk" tre-fyra dagar max men snart når jag veckosträcket.

Jag som aldrig brukar bli sjuk..

Läste i tidningen att svininfluensan nått Umeå nu så kikade lite på influenssymptom och dom stämde in fint på mig.
 
Jag har huvudvärk 24/7, hostar, haft feber och feberfrossa två dygn i sträck, ont i kroppen och knappt ätit något på en vecka, högra hansmandeln är stor som en golfboll för fjärde dagen i rad och halsen har vart ur funktion hela veckan. Tack o lov har jag sluppit kräkningar även om jag känt av dom..

Ska som sagt resa iväg på tisdag och är det inte bättre tills dess får jag ringa mormor och be om tips. Alltid bra med en läkare i släkten^^

Kanske är det självaste svinflunsan man råkat på? Dags att börja ställa frågor -
Varför har jag bortdomnade kroppsdelar då och då? (för tillfället är det en tå)
Och vart kommer alla blåmärken ifrån?!

Btw har jag ett område på smalbenet som jag gjorde illa under en innebandymatch för 4 år sedan. Fick ett blåmärke som inte försvann på flera månader och en bula som fortfarande finns kvar. Är dessutom sedan smällen bortdomnad på denna punkt. 4 år, va fan!?

Reseplaner

På onsdag hade jag tänkt fara till sthlm medans mamma o dom åker till skärgården dit jag inte vill. Problemet är bara vars jag ska bo haha.

Ska höra mig för lite bland kontakter, antingen stannar jag till på söndag då familjen kan hämta upp mig eller så blir det en dag eller två innan jag tar buss/tåg vidare mot värmland. Beror ju på om jag har en soffa att bo på eller ej^^

Värmland värmland.. vad jag längtar efter mitt smultronställe!!

Sjön.


Flotten och bryggan.

Michael Jackson tribute in Sweden

Videon över svenskarnas hyllning till Michael Jackson sprids över hela världen. Så självklart lägger jag också upp den så folk får se hur grymt coolt det var i Stockholm den 8:e juli 2009.



Till och med självaste Perez Hilton har kommenterat videon på sin blogg..!


Om man ändå kunde...


 
River flows in you - Yiruma

Magnetröntgen

Igårkväll gjorde jag en intressant grej. Hade tid på sjukhuset för en magnetröntgen kl19 och hade tänkt ta en buss dit. Med min vanliga tur kom såklart aldrig bussen så 20 minuter innan jag skulle vara på andra sidan stan började jag ringa runt folk med bil i adressboken - ringde till och med ett taxibolag två gånger men fick kom aldrig fram!

Efter många om och men var jag utanför entrén tre minuter innan min tid och sprang fram o tillbaka i korridoren där det var för dörrar låsta och ringklockor ur funktion men till slut så kom jag till rätt ställe.

Även den här gången kände jag mig som en karaktär ur Star Wars då jag fick lägga mig på en bris, fick huvudet fastspänt i nån röntgenmekanism och dom hissade upp mig och sedan in i nåt som såg ut som en gigantisk elektronisk donut.

Inget för folk med klaustrofobi då väggen var 10cm från ansiktet, kroppen fastspänd och massa knackande och klickande ljud hördes runtom en.

Så har man gjort ytterligare en sak jag aldrig trodde jag skulle få göra i livet. Snart dags att göra en lista..^^


Rob Pattinson - Never think


I should never think
What's in your heart
What's in our home
So I won't

You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh Love
So call me by my name

And oh, save your soul
save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done

I'll try to decide when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
To tell you to hold off
You choose to hold on
It's the one thing that I've known

Once I put my coat on
I'm coming out of this all wrong
She's standing outside holding me
Saying oh please
I'm in love
I'm in love

Girl save your soul
Save your soul
Before you're too far gone
And before nothing can be done

'Cause without me
You got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Hold on

Indiana Jones

Forsränningen innehöll inte så jättemycket fors, snarare grunt o lugnt vatten. Tog ungefär 2 timmar och var riktigt härligt, sen körde vi på grund ett par gånger vilket skapade ett par hål i båten så vi blev gaaanska blöta när vi till slut var framme..

Fick låna massa fina kläder på plats haha.

Därefter blev det badtunna och lite för mycket vin för mig, varför är jag inte förvånad..? Jag gjorde en Sanna och då går det som det går - minnesluckor.

Jag har skapat fyllehistorier inatt med hjälp av några glas. Tydligen skulle jag ställa ner ett glas på toagolvet men var lite hårdhänt så det gick sönder (kan även förklara mina skärsår på stortån), sen stoppade jag visst ner ett glas i toaletten så det låg där och guppade (fråga inte varför för jag har ingen aning), och imorse upptäcktes ett glas nere i agregatet i badtunnan vilket troligtvis också var gjort av mig (åter igen - ingen blekaste aning vad som gick runt i mitt huvud igår).





Jag och glas....^^

Sen är det skrämmande att jag inte kommer ihåg ett samtal med ett ex som mobilen vittnar om. Huvva näe nu ska jag dissa alkohol på ett bra tag...

Lugnet före stormen

Igår var det en liten uig-reunion på ålidhem vilket var väldigt trevligt. Jag blev självutnämnd grillmästare för dom som skulle ha hamburgare. Tja dom blev varken svarta eller råa så det säger väl allt om mina skills^^

Därefter for vi ner på stan för att gå på TC. Första gången för mig och med mitt korta minne glömde jag bort att jag hade en otillåten flaska i väskan så den fick åka i soporna.
Allt som allt var det en skoj kväll med många roliga minnen. Slapp även gå till teg själv på natten nu när det är nån ny galen våldtäktsman som härjar i stan, Robin har ju gått thaiboxning så ska nog utnyttja fågelvägsgrannskapet lite mer haha.

Om tre timmar ska jag iväg på helgens stora äventyr. Börjar nästan tro att jag har några nära-döden-upplevelse-önskningar.
Eller vad sägs om:
Robin, Jesper, Linus o jag i en uppblåsbar barnpool forsandes nerför Sävarån..? Hahaha i'm gonna die hard!

"Åka pool, grilla o bada badtunna. Allt finns, det enda du behöver är att klä på dig så hämtar vi dig så köper vi mat och sprit och båt.."

Om jag överlever är jag hemma imorrn nån gång när dom nyktrat till o kan köra. Ska försöka ge några livstecken då...^^