Intoxicated

Precis så kände jag mig igårkväll. Intoxicated. Berusad, hänförd. En kudde som luktar någon annan, att nåt så simpelt kan påverka en så mycket. Gah det här är inte jag, i alla fall inte jaget som jag är van vid. Det är galet och det är konstigt och jag vet inte riktigt vars i världen jag står. Confusing.


Boom boom boom


Ronja kom och livade upp stämningen på subway igårkväll när jag var själv på jobbet. Haha den tösamajan..

 

Idag köpte jag klockan jag försökt få tag på i ett halvår! Woho nu sitter den på väggen som planerat!

Sånt som händer i tvättstugan..

Man slänger in all tvätt i maskinerna och inser sen att dagens bh borde tvättas. Tur man kan det här med att ta av sig den och behålla tröjan på hehe men ack så många gånger jag går till tvättstugan med underkläder och kommer ut utan bh. Tur jag inte mött nån på vägen än (ta i trä, ta i trä) haha!

Ikväll blir det jobb för hela slanten, 19-03.30 yaay..

Vad som egentligen hände

Som jag skrev i förra inlägget planerade jag att baka nåt gott på alla hjärtans dag och sen spendera kvällen med vin och mörk choklad till nån bra film. Men som en trevlig överraskning fick jag besök på kvällen vilket var väldigt mysigt.. men det är ju klart, vem kan motstå nybakade kanelbullar..?^^



Imorse var jag på återbesök hos käkkirurgen. Det är illa när man blir igenkänd i korridoren där..
Hur som haver så popererade jag ju ut nåt som jag trodde var en tandflisa från operationssåret för en månad sen. Då hade jag gått och vart inflammerad, blodig och varig i 3 månader (jo, det gjorde faktiskt rätt ont). Tog med mig den där stora flisan dit imorse för att visa vad jag fått stå ut med. Fick då höra att det inte var en tandflisa utan en benbit från mitt käkben. Jamen okej det kändes ju trevligt att höra..

Nu håller dessutom min visdomstand på att växa ut där dom drog ut en kindtand i höstas, läkarn sa att vi skulle låta den växa naturligt och inte göra nåt åt det vilket känns jäkligt skönt för hade som sagt "en till operation" hade jag börjat gråta. Aldrig mer den smärtan!

 
Gick hem tidigare från lektionen då jag knappt kunde hålla ögonen öppna och funderar på att hoppa över matten i eftermiddag då jag är så jäkla trött. Måste diska istället och kanske ringa hit pappa med en borr så vi får upp grejer på väggarna.


14:e februari

Helgen har gått i full fart. For ut till Täfteå på fredagen efter skolan och i lördags fyllde mamma 50 så det var öppet hus med sjukt mycket mat och fika. Igår for vi till mormor på lunch och när jag väl kom hem var det bara att dra på varma kläder för då skulle jag iväg med Sara och åka skrana nerför Bräntberget. Haha shit va kul det var, man blev som ett barn igen!
Sen hem igen, duscha och käka innan jag blev bjuden över till Hedlunds på spelkväll med Sanna, Joel och Tobias. Skoj skoj! Fick besök med mig hem och vi såg ett avsnitt av Walking dead som blivit en ny tradition att se på sena kvällstimmar. Sen är det alltid mysigt att få sova intill nån annan i en varm säng..

Det går inte riktigt att undvika att det är alla hjärtans dag idag, eller the misery-day som man också kan säga. Funderade på att baka nåt gott efter plugget idag. Typ bullar eller nåt. Nom nom..!

Snow white


Håret blir bara längre och längre..


THAIIIILAAAAND!!!

Igår fick vi samtalet. Kontakten på resebyrån bokade dom billiga biljetterna direkt dom släpptes och nu står våra namn på dessa fina fina underbara paxade flygbiljetter till Bangkok den 8:e juni! SHIIET JAG SKA TILL THAILAND!

Låter bilderna tala för sig själv..







Daaaaamn!!


Från 0 till 100

Vem vill ha triangeldrama när man kan få fyrkantsdrama..? Snacka om att gå från inget till för mycket, dilemma dilemma!

Hörde jag en kaffe..?



Här sitter jag på kafferasterna bland alla andra naturvetar- och tekniknördar. Myspys!

Hulken!

This is the new me.^^


Idag var jag på Iksu för första gången helt själv (iaf på många många år) och körde ett bodypump-pass efter skolan. Värsta hulken med värsta tyngderna! Sjukt stolt haha!

Efter träningen, bastun och duschen bar det direkt av till universitetet för kvällsplugg med en klasskompis. Värsta flitiga dagen!

 
När jag blir stor vill jag ha en sån här bil:

Och ja, jag sitter och ser Transformers just nu. Faaan vilken nice bil!

Vars kommer alla läsare ifrån?

Jag länkar inte bloggen på facebook och det är egentligen inte många som känner till att jag har en liten blogg så när besöksantalet förra veckan flög upp till 35 unika läsare blir man ju väldans nyfiken på vilka som hittat hit.. Inte precis som att jag har nån speciell handling i bloggen mer än mitt extremt vanliga liv och mitt mindre vanliga immunförsvar haha.

Ikväll tänkte jag ta tag i att rensa facebook igen. Så mycket folk man har till "vänner" som man egentligen inte är vän med. Ni åker ikväll bara så ni vet, hojta till ni som nu känner er träffade så får vi se om nån får va kvar. Menar, alla vill ju va vän med mig höhö!

E D I T :  Tooooo late! Cirkus 20 st rök idag, första steget avklarat!

Såg en väldigt fin bild på brorsan och hans tjej på facebook från när dom var i Åre häromveckan. Sånt här får man inte göra men jag snor den, lägger upp den här, och säger att den tillhör Sara för den goda sakens skull.^^

Är så glad för bror min som hittat en sån bra tjej!

Jämfört med mig som tar ett steg framåt, två steg bakåt. Om man räknar killar på handen haha!