Ljuva sommar!

Den här sommaren verkar bli hur bra som helst!

Nu på torsdag den 1:a juli åker jag som sagt ner med en bunt tjejkompisar till dansveckan på Öland. Ikväll har vi haft pizza- och filmkväll för att prata och planera lite och det verkar bli hur roligt som helst! (Jag och Ronja ska dessutom se till så 90-talisterna lär sig dricka som oss 80-talister hehe^^)

Nu återstår packning och jag inser mer och mer att jag måste införskaffa mig en större sommarkollektion av kläder. Ska jag dessutom spendera kvällar på dansgolv så måste jag hitta bra såna kläder också! Och nej då menar jag inte partyparty-dansgolv utan mer logdans- / pardansgolv..

Sedan flyger jag hem till ett Umeå med massa jobb inplanerat. Har jag tur och har jag räknat rätt så kommer jag kunna jobba ihop över 20 000 i sommar yay! Kommer att behövas för att klara hösten, vintern och våren i min lägenhet så bara att tacka och bita ihop.


(Nu har visserligen mina hemmaritade möbler gjort hela lägenheten mycket mindre än den egentligen är. 43 kvm är iaf ytan.)

Därefter händer sommarens höjdpunkt.. i 7 år - SJU ÅR! - har jag och mamma velat fara utomlands och nu äntligen kommer det ske.
13:e augusti lyfter flyget från Arlanda till den grekiska ön Lesvos där vi ska njuta av medelhavet en hel vecka!


Hotell Sandy Bay i "byn" Agios Isidoros där vi ska bo!

Så hinner jag precis hem, lagomt brunbränd, till Michaelas 20-års fest dagen efter hemkomst och pappas 50-årsdag dagen därpå.
Hur underbart blir inte detta!!?

Och imorrn (det goda är inte slut än) kl 18.00 blir det Twilight Movie Night på SF för att först se dom två första filmerna och sedan efter midnatt få se premiären av Eclipse!
Jag och Anna lyckades komma över två biljetter innan dom tog slut och det kommer bli så skoj!

Hej vadå livet på topp? (*Ta i trä, ta i trä*)

I'd rather be with you...

Helgen i några korta och långa drag:

Fredag jobbade jag först 8-16 innan jag for hem, duschade, bytte om och bussade iväg till söstrarna Hedlund på Berghem. Köpte med mig cornfärs, chips och dipp och sen hade vi görgott hela kvällen med mycket skratt och minnen. Blev dock lite strul när jag skulle ta mig hem på sena timman. Vi kom fram till att jag skulle hinna med en buss ner till centrum och sedan kunde gå därifrån och hem.
Väl vid busskuren upptäckte jag att den bussen inte gå under sommaren så det var bara att smacka igång apostlahästarna och bege mig downtown.
1 timme och 15 minuter senare var jag hemma. Såg solen gå upp så det var rätt mysigt ändå.

Det småregnade också och jag hittade en daggmask i king size! Jag har inte små fötter utan den där masken var ENORM!

I lördags såg jag kronprinsessan få sin drömprins och det vore en lögn att säga att jag blev tårögd. Tårarna flödade nästan nonstop en timme eller två! Sensitive Sanna hade show..

Var bjuden ut till Strand till Anna W och Sofia som hyr ett hus där. Dagen till ära tog jag mina nya übersöta blommiga klänning och körde 50-tal som jag så mycket gillar.
Som om det inte vore nog hade jag klackeskor med rosett och diadem i håret!

Söndag fick jag jobba på lagret med start 07.00 och 100% ob. Dvs tjänade jag SOM LÄGST 238 kr / timme muuuhahhaha!
Hem till teg och halvstädade/slappade resten av dagen, helt slut efter en tung vecka.
Igår (måndag) hade vi en fotograf i huset som tog kort för mäklarfirman. Nu då brorsan dragit till Norge och jag flyttar ut har pappa bestämt sig för att åter försöka sälja huset.
Väldigt vemodigt och sorgligt tycker jag men det vill jag inte säga högt för det vore bäst för honom om han fick iväg det, inte kul att bo själv i ett stort hus med alldeles för många minnen.

Fanns ett formulär man skulle fylla i om huset och en fråga löd (typisch): "Finns det några andra brister i huset som eventuella köpare behöver veta om?"
Jag tyckte vi skulle skriva att det spökar men pappa tyckte inte det var en bra idé haha!

Idag fick jag första ej störda sovmorgonen på 3 veckor och det var sjukt skönt att få sova 12 timmar en hel natt i sträck!
När jag vaknat och käkat for jag en sväng till solariet och jobbade på brännan till midsommar. Ska man ha en vit klänning måste man ha färg på kroppen..^^

Om en timme och lite till kommer Anna och hämtar upp mig så ska vi fara till Saras nya lägenhet och spana in bubbelbadet WOHO! Och ikväll tänkte jag våldsgästa Petra och låta henne göra snygga naglar på mig inför helgen då hon införskaffat ett nagelset.

Full rulle!

Torsdag nästa vecka (1:a juli) blir det en roadtrip ner till Öland med bland annat Michaela och Ronja (los subbos haha) för att ha sketaskoj på dansveckan där. TAGGA!
Tyvärr har både jag och Ronja blivit tvugna att åka hem tidigare än planerat. Hon åker den 6:e för att hinna till halkbanan och jag den 7:e för att jobba på lagret.
Men va tusan, blir ju ändå en mängd dagar att ha skoj på!

Jobb jobb jobb

Jag förstår inte. Folk klagar om att det inte finns jobb att få tag på, hur tusan söker dessa arbeten isf?! Jag har två jobb och igår fick jag tacka nej till ett ett tredje (dessutom heltidsjobb). Herregud finns massa jobb, man kan inte ha så höga krav om man inte har nån större erfarenhet sen tidigare och inte heller förvänta sig att få jobben serverade..

I måndags började jag på ICA-lagret med x antal förväntningar och förutfattade meningar. Visste egentligen inte vad arbetsuppgiften skulle va, bara att det var nåt med att köra truck.
Och truck har jag kört!  B r u m   b r u m !


Till höger om mannen bak i bild ser man en metallbur med lådor i. Det är såna som jag packar likt en omgång tetris. Rätt svårt i början när man inte kan alla tjuvknep på åt vilket håll man ska sätta vilka kartonger..

Nog för att det är ett väldigt slitsamt jobb (lyfter näst intill 10 ton varor varje dag with my own arms) men faaan va roligt det ändå är! Gubbarna skrattar åt mig då jag säger att det är skoj, tydligen ska jag ge det ett par veckor och sen är det inte lika kul längre haha.

Petra och Kenta har dock skrämt upp mig och förstört lite av det roliga när jag fick höra att äckliga män (specifikt en) ställer frågor om mig bakom min rygg.
Men finns ju ett par ögongodisar att vila ögonen på under dagarna hehe...^^